S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

akdenizx

akdenizx

Üye
@ TasteKiN yetkili samsung servisi kaplumbağa hızında, zamanında bende aradım, bilgi almak için ama nerde tatmin edici cevap :)

nikosoft

nikosoft

Üye
bugün adana samsung teknik servisi aradım ve JTJJ2 versiyonun olduğunu ve yüklediklerini söylediler bugün götüreceğim bakalım ..

D. Fiery

D. Fiery

Üye
Banada aynı şeyi söylediler, en güncel versiyon olan JTJJ2'yi yüklüyorlarmış. Bende telefonu, Ankara Necatibey Caddesindeki Samsung Servisine bıraktım.

free

free

Üye
Bu versiyonu yukletsek route 66da var mi.onuda yuklerler mi.onlar yuklemeyip route 66yi kendimiz yukleyerek kullanabilirmiyiz ki

akdenizx

akdenizx

Üye
Bu versiyonu yukletsek route 66da var mi.onuda yuklerler mi.onlar yuklemeyip route 66yi kendimiz yukleyerek kullanabilirmiyiz ki

malesef arkadaşlar, sadece qwery galvye var o kadar. ( ben bu surumu kullanmıyorum ancak arastırdıgım ve gordugum kadarı ıle )

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Banada aynı şeyi söylediler, en güncel versiyon olan JTJJ2'yi yüklüyorlarmış. Bende telefonu, Ankara Necatibey Caddesindeki Samsung Servisine bıraktım.
arkadaşım ben de ankarada oturuyorum :) ve herkes gibi q klavye istiyorum. garanti belgesi filan gerekli mi fatura filan ? ve yüklüyorlar mı jjtj2 fw sini bilgilendirrsen sevnrm :) ve tastekin arkadaşım :) telefonun telpadan kaç günde geldi . adrese mi getiriyolar .. teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

route 66 nın özelliği nedir acaba aydınlatır mısın :)

D. Fiery

D. Fiery

Üye
@berkay_zm
Garanti belgesine fln gerek yok, sadece telefonunu götürsen yeter. JTJJ2'nin yükleneceğini söylediler ama emin değilim. Telefonu alınca kesin sonucu buraya yazarım. :)

berkay_zm

berkay_zm

Üye
@berkay_zm
Garanti belgesine fln gerek yok, sadece telefonunu götürsen yeter. JTJJ2'nin yükleneceğini söylediler ama emin değilim. Telefonu alınca kesin sonucu buraya yazarım. :)

tesekkur ederim :) peki ne kadr sure verdiler :)

jedilord

jedilord

Üye
arkadaşlar en son sürümü kies ten indiremiyorum neden olabilir?

nikosoft

nikosoft

Üye
beyler bugün adana samsung srviste yüklettim ama bana yükledikleri version JTJL2 vversiyonu ve qwerty klavye bu sürümdede var

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
sende ki daha da yeni galiba alfabeye bakar isek :D:D

arkadaş ben telpa değil başarı verdim ve tanış olduğu için 5 saat içinde aldım ama kendin götürüp bırakırsan gün içinde verirler diye sanırım.

beyler bugün adana samsung srviste yüklettim ama bana yükledikleri version JTJL2 vversiyonu ve qwerty klavye bu sürümdede var

peki baktın mı başka özellik var mı mesela task manager :aha:

SinNombre

SinNombre

Üye
Aslında zamanla bütün Firmvarelerde olur qwerty ama uzun zaman alır bence

byburakk134

byburakk134

Üye
Arkadaşlar bende bugün götürcem telefonu telpanın servislerine götürmenize gerek yok Samsung teknik servis'e götürün 1 gün içinde teslim ediyorlar.

minyak

Üye
arkdaşlar bende bu sürüm zaten aldığımdan beri var ben telefonu alalı yaklaşık 1 ay oluyor nerdeyse qwerty klavye yan yatınca çıkıyor ancak benim parmaklarımın büyüklüğünden olsa gerek kullanışssız ve bu sürümde benim en çok istedğim route 66 özelliği yok yaw yüklense sesli yönlendirme için senelik 20 euro bile vereceğim

sizce bu sürümden vaz geçip route 66 lı sürüme geçmek ne kadar mantıklı
+ kies den zaten son sürümü yükeleyemezmiyim bende şu anda o yüklü gözüküyor

byburakk134

byburakk134

Üye
Beyler Bende yükletmiş durmdayım. İdare eder klawyesi 10dk'da yükleyip verdiler

akdenizx

akdenizx

Üye
Görünen o ki , çok falza da kasmamk gerek. mesaj yazmayanlar ıcın zaten duz yada qwery olması sorun degıl ...

arkadaşlar en son sürümü kies ten indiremiyorum neden olabilir?

kies programında hiçbirşey inmiyor zaten neyler bayanlar. yani cok kullanıssız bır program, ısteyenler gıdıp servıslwerde firmware update yapsınlar...:sarıl:

free

free

Üye
route 66lı versiyon yok mu türkiyede
qwerty klavyeden ziyade onu yükletme imkanımız var mı acaba

baranselona

baranselona

Üye
route 66lı versiyon yok mu türkiyede
qwerty klavyeden ziyade onu yükletme imkanımız var mı acaba

hayır samsung route66 lı sürümü türkiyeye getirmemiş çoğu arkadaş servis ve samsunga birçok kez mesaj gönderdiler ama sonuç olumsuz türkiye için yok AMA türkçe dilini destekleyen route66 FW si var ayrıca route66 da türkçe destekli ben kullanıyorum hiçbir sorun yok ayrıca birçok artısı var...

avmehmet

Üye
ben bugun üye oldum ve kaç defa indirdiysemde her seferin arşiv hatası verdi ve zipden çıkartamadım dosyaları. onarmayı denedim ama yine başarılı olamadım. onarmayı hallederim diyen varsa tarif etsin ben onarıp burada yeniden sıkıştırıp paylaşayım
Hata Mesajı: ! E:\S5620JTJJ2.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı

benide ama bu sitelerde üyeliği olan falan vardır veya 3.99 euroya üye olabilecek ve indirip bizle paylaşacak yardım severler vardır belki diye :D

Üst Alt