Bu versiyonu yukletsek route 66da var mi.onuda yuklerler mi.onlar yuklemeyip route 66yi kendimiz yukleyerek kullanabilirmiyiz ki
arkadaşım ben de ankarada oturuyorumBanada aynı şeyi söylediler, en güncel versiyon olan JTJJ2'yi yüklüyorlarmış. Bende telefonu, Ankara Necatibey Caddesindeki Samsung Servisine bıraktım.
ve herkes gibi q klavye istiyorum. garanti belgesi filan gerekli mi fatura filan ? ve yüklüyorlar mı jjtj2 fw sini bilgilendirrsen sevnrm
ve tastekin arkadaşım
telefonun telpadan kaç günde geldi . adrese mi getiriyolar .. teşekkürler 
Bu versiyonu yukletsek route 66da var mi.onuda yuklerler mi.onlar yuklemeyip route 66yi kendimiz yukleyerek kullanabilirmiyiz ki

@berkay_zm
Garanti belgesine fln gerek yok, sadece telefonunu götürsen yeter. JTJJ2'nin yükleneceğini söylediler ama emin değilim. Telefonu alınca kesin sonucu buraya yazarım.![]()
peki ne kadr sure verdiler 
route 66 nın özelliği nedir acaba aydınlatır mısın![]()

beyler bugün adana samsung srviste yüklettim ama bana yükledikleri version JTJL2 vversiyonu ve qwerty klavye bu sürümdede var

arkadaşlar en son sürümü kies ten indiremiyorum neden olabilir?

route 66lı versiyon yok mu türkiyede
qwerty klavyeden ziyade onu yükletme imkanımız var mı acaba
benide ama bu sitelerde üyeliği olan falan vardır veya 3.99 euroya üye olabilecek ve indirip bizle paylaşacak yardım severler vardır belki diye![]()