S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

byburakk134

byburakk134

Üye
ben bugun üye oldum ve kaç defa indirdiysemde her seferin arşiv hatası verdi ve zipden çıkartamadım dosyaları. onarmayı denedim ama yine başarılı olamadım. onarmayı hallederim diyen varsa tarif etsin ben onarıp burada yeniden sıkıştırıp paylaşayım
Hata Mesajı: ! E:\S5620JTJJ2.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
Kardeş iletişime geç benle [email protected]

byburakk134

byburakk134

Üye

mustafac55

Üye
sharecash sitesiyle fazla uraşmayın yalan site..partal

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlamadınız mı hala google da çok arandığı için siteler kişi çekmek için yapıyorlar bunları

maidenhead666

Üye
merhaba güncellemeyi yağtım tamamen anlattıgınız gibi yükledim ama bit sorun var telefon ilk önce şarja veya bilgisayara baglı olmadan açılmıyor. hata veriyor ekrana telefon ve bi bilgisayar resmi geliyor arasındaki baglantı çizgisinin ortasında üçgen ve içinde ünlem işareti çıkıyoır. eger telefonu şarja veya pcye baglarsan ve şarj ekkranı geldiginde açıp çıkartırsn kabloyu sorunsuz çalışıyor klavye falan sorun yok ama açılışla ilgili bi problem var yardımcı olurmusunuz ? sürekli bu şekilde açmak istemiyorum telefonumu.:vur

baranselona

baranselona

Üye
indiriyorum....

--------------- Ekleme ---------------

evet indirdim kurdum çok güzel bir FW eski fw lerden fazla farkı yok şu yenilikler var
*qwerty klavye internet-mesaj vb gelmiş küçük ama hassas fazla hata yapılmıyor
*google maps 3.0.2 yüklü halde
*türkçe destekli
*sözlüğe türkçe de eklenmiş orjinal FW gibi
*müzikçalar TR fW lerindeki gibi yine en başa dönüyor şarkıdan devam etmiyor listede
*yabancı FW yüklemiş ve orjinal FW ye dönmek isteyenler için ideal bir FW ve kullanışlı kamera falan çalışıyor

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
merhaba güncellemeyi yağtım tamamen anlattıgınız gibi yükledim ama bit sorun var telefon ilk önce şarja veya bilgisayara baglı olmadan açılmıyor. hata veriyor ekrana telefon ve bi bilgisayar resmi geliyor arasındaki baglantı çizgisinin ortasında üçgen ve içinde ünlem işareti çıkıyoır. eger telefonu şarja veya pcye baglarsan ve şarj ekkranı geldiginde açıp çıkartırsn kabloyu sorunsuz çalışıyor klavye falan sorun yok ama açılışla ilgili bi problem var yardımcı olurmusunuz ? sürekli bu şekilde açmak istemiyorum telefonumu.:vur

böyle bir hata ile karşılaşmadım tekrar kurmayı dene dostum...

indiriyorum....

evet indirdim kurdum çok güzel bir FW eski fw lerden fazla farkı yok şu yenilikler var
*qwerty klavye internet-mesaj vb gelmiş küçük ama hassas fazla hata yapılmıyor
*google maps 3.0.2 yüklü halde
*türkçe destekli
*sözlüğe türkçe de eklenmiş orjinal FW gibi
*müzikçalar TR fW lerindeki gibi yine en başa dönüyor şarkıdan devam etmiyor listede
*yabancı FW yüklemiş ve orjinal FW ye dönmek isteyenler için ideal bir FW ve kullanışlı kamera falan çalışıyor

zaten orjinal fw :D:D

maidenhead666

Üye
ben sorunun belki şundan kaynaklanabilecegini düşünüyorum download moduna geçirmede bi hata yapmış olabilirim. ses kısma kamera ve kapatmayaa aynı anda basınca hiç birşey olmuyor. bu şekilde yapıp yükledim sorun burda olabilirmi? download modunda kombinasyondan sonra bi degişiklik olması gerekiyormuydu ekranda ?

baranselona

baranselona

Üye
ben sorunun belki şundan kaynaklanabilecegini düşünüyorum download moduna geçirmede bi hata yapmış olabilirim. ses kısma kamera ve kapatmayaa aynı anda basınca hiç birşey olmuyor. bu şekilde yapıp yükledim sorun burda olabilirmi? download modunda kombinasyondan sonra bi degişiklik olması gerekiyormuydu ekranda ?

yüklemeyi birde aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi yapmayı deneyin ama bu fw dosyaları ile

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

wade96

Üye
Çok teşekkürler :) daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi

evet dostum sen geçiş sırasında bir yanlışlık yapmışsın. Verdiğim o 3'lü kombinasyona bastığında şu ekran gelmesi gerekiyor...

hepsine basılı tut ekran gelene dek... CTRL+ALT+DEL misali :P

kawurma

kawurma

Üye
dostum
2. Usb Veri Kablosu ( Data Cable ) - USB DRİVER
verdiğin linkten bunu indiremedim.
düzeltebilir misin acaba

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Uyarın için teşekkür ederim. Sorunu düzelttim...

maidenhead666

Üye
anlamıyorum. herşey güzel tek sorun o açılış. telefondan yaziyorum mesela şu an. dediğin kombinasyonu yapıyorum olmuyor. biraz öyle bekliyorum gene olmuyor. onay için soruyorum soldaki tuslardan en alttaki ses kısma sağdaki siyah kamera tuşu ve alttaki düğmelerden telefonu kapatmiz düme bunlara aynı anda basiyoru ? beklesem bile birşey olmuyor. yanlış mi yada bi sırasımi var?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorum. herşey güzel tek sorun o açılış. telefondan yaziyorum mesela şu an. dediğin kombinasyonu yapıyorum olmuyor. biraz öyle bekliyorum gene olmuyor. onay için soruyorum soldaki tuslardan en alttaki ses kısma sağdaki siyah kamera tuşu ve alttaki düğmelerden telefonu kapatmiz düme bunlara aynı anda basiyoru ? beklesem bile birşey olmuyor. yanlış mi yada bi sırasımi var?

telefonun kapalı iken deniyorsundur inşallah :)

telefonunu kapat ve sırası ile uygula arkadaşım...

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
Yükleyendende paylaşandada allah razı olsun ne zamandır türkce orjinal fw arıyordum :)

SinNombre

SinNombre

Üye
teşekkürler

alper_co

Üye
denedim oldu sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim

Üst Alt