S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

wade96

Üye
Bu firmware yi nasıl kuruyoruz? daha önce 2 defa nokia telefon bozdum korkuyorum :)

baranselona

baranselona

Üye
peki bu linkten indirebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: lunatics26
baranselona

baranselona

Üye
benide ama bu sitelerde üyeliği olan falan vardır veya 3.99 euroya üye olabilecek ve indirip bizle paylaşacak yardım severler vardır belki diye :D

mankafadan

Üye
Kies'ten firm bakabilirsiniz. (Firm değişikliği yapılmamış telefonlar. Kies 1.5.3)

byburakk134

byburakk134

Üye
benide ama bu sitelerde üyeliği olan falan vardır veya 3.99 euroya üye olabilecek ve indirip bizle paylaşacak yardım severler vardır belki diye :D

üyelikle halledilebilicek bişey değil dostum türk'lere yasaklanmış bi link proxy değiştirilip yabancılar adına download yapılması gerek. ama yapamıyorum deniyorum sabahdan beri link vermiyor.

baranselona

baranselona

Üye
keşke 2 mesaj önceki yazımı okusaydın :)

Bir yerde bir link buldum ama emin değilim. İsterseniz bir bakın :
(I found a link (S5620JTJJ2) but i'm not sure that is this firmware. If you want, you can look them)

Ayrıca yeni sürüm Kies'ten bakabilirsiniz. (Firm değişikliği yapılmamış telefonlar. Kies 1.5.3)

gissever

Üye
Evet arkadaşlar daha önceki mesajlarımda d belirttiğim gibi telefonum telpadan geldi. Yazılımı yüklemişler JTJJ2 versiyonu. Bu yazılımda QWERTY KLAVYE VAR ve kullanımı da çok rahat. Kendi internet browserinde falan da kullanabiliyorsunuz. Bir de sanki wifi bağlantısı biraz daha hızlı gibi geldi. Diğer taraftan çok belirgin bir değişikliği yok Q klavye dışında... Yani telpa bu yazılıma, bu yazılım da Q klavyeye sahiptir...

Ayrıca, modifiyeli versiyon atılan telefonlar garanti dışında kalmaktadır bilgisi de çürümüş oldu. Çünkü benim telefonumda gönderdiğim zaman Türkçe destekli navigasyon programının olduğu MFJF1 versiyonu vardı. Flaşlamıştım. Ama herhangi bir sorun olmadan garanti kapsamında yüklendi ve bana gönderildi...

Bilginize...

byburakk134

byburakk134

Üye
Evet arkadaşlar daha önceki mesajlarımda d belirttiğim gibi telefonum telpadan geldi. Yazılımı yüklemişler JTJJ2 versiyonu. Bu yazılımda QWERTY KLAVYE VAR ve kullanımı da çok rahat. Kendi internet browserinde falan da kullanabiliyorsunuz. Bir de sanki wifi bağlantısı biraz daha hızlı gibi geldi. Diğer taraftan çok belirgin bir değişikliği yok Q klavye dışında... Yani telpa bu yazılıma, bu yazılım da Q klavyeye sahiptir...

Ayrıca, modifiyeli versiyon atılan telefonlar garanti dışında kalmaktadır bilgisi de çürümüş oldu. Çünkü benim telefonumda gönderdiğim zaman Türkçe destekli navigasyon programının olduğu MFJF1 versiyonu vardı. Flaşlamıştım. Ama herhangi bir sorun olmadan garanti kapsamında yüklendi ve bana gönderildi...

Bilginize...

yahu ben antep'deyim izmir ankara istanbula telefonu göndersem 1 kaç hafta gelmicek. sıkıntı yaw başka yolu yokmu bunun.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar telpa da olduğu gibi Başarı 'da da mevcut imiş. Bugün tekrar uğradım ve benden sonra araştırdıklarını ve Samsung'un online olarak yayınladığını söylediler, ben de telefonumu bıraktım yarına alacağım inşallah. Bu arada sizler ile paylaşabilmek adına Fw'yi kendime istedim lakin online olarak yükledikleri için Fw'yi paylaşma gibi imkanlarının olmadığnı söylediler...

En yakın BAŞARI servisine gidip attırabilirsiniz....

jetgil

jetgil

Üye
hayırlı olsun sevindim

7laedri

Üye
bu telpaya gönderme hakkından bir kaç sorum olacak arkadaşlar ben levent telpaya yakınım verirsem bana kullanmak için tel verecekler mi ? verirken garanti belgesi gerekiyor mu? ben teknosadan aldım fişi götürsem yeter mi? kaç güne çıkar? teşekkürler

mankafadan

Üye
Kimsenin dikkatini çekmemiş galiba, menüde "Yüklemeler" yerine "Samsung Apps" konulmuş!!!

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar telefonum geldi.

*Karşıdan yüklemeler yerine Samsung Apps konmuş. Yine internete giriyor sadece simge değişmiş
*Im olarak yine palringo var versiyon 1.88
*Google Maps 3.0.2
*Sözlük Türkçe mevcut
*Ekstra widget yok
*Telefondan Facebook tüm site olarak girince biraz dolaşınca yine yakınlaşma yapmak isteyince telefon belleği dolu uyarısı veriyor yine çerezler ve geçmişi silerek kullanacağız anlaşılan :D
*QWERTY klavyem geldi :)
*Task manager yok ve ekstra bir değişiklik de yok ama daha fw değişmem samsung yeni bir tane yayınlayana kadar.

Yalnız artık şunu biliyoruz ki Samsung Monte için çalışmalarını sürdürüyor ve yakında Task Manager da dahil edebilirse QWERTY klavye ye çok süper olur :D:D:D

mankafadan

Üye
TasteKiN Samsung Apps e bakabilir msisn?
Yine eskisi gibi internete mi giriyor, yoksa bir uygulama tarzı bir şeyin içinden mi internete giriyor?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
internete giriyor sadece sembol değişmiş arkadaşım :)

akdenizx

akdenizx

Üye
Sabahtan buyana firmware arıyorum ancak tek bir sitede var ve onlarda 50 euro istiyorlar ..

Acaba nasıl bulabılırız bu firmware'yi ..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Fw'yi bulmak şuan için imkansız arkadaşım. Biz yetkili mecralar ile yüklettik.

nikosoft

nikosoft

Üye
Merhaba arkadaşlar bnim telefon samsung kendi teknik servisi garantili yani onların teknik servisinde bu fv varmıdır.?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
telpa bayisi ile söyle böyle bir fw olduğunu arasın bulsun. Yok ise başarı illaki vardır orayı araştır bul yüklet arkadaşım...

bu arada Samsung Çağrı Merkezinden hala cevap gelmedi yaptığım kapaktan sonra :D:D

Üst Alt