peki bu linkten indirebilirmisiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

benide ama bu sitelerde üyeliği olan falan vardır veya 3.99 euroya üye olabilecek ve indirip bizle paylaşacak yardım severler vardır belki diye![]()

Bir yerde bir link buldum ama emin değilim. İsterseniz bir bakın :
(I found a link (S5620JTJJ2) but i'm not sure that is this firmware. If you want, you can look them)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca yeni sürüm Kies'ten bakabilirsiniz. (Firm değişikliği yapılmamış telefonlar. Kies 1.5.3)
Evet arkadaşlar daha önceki mesajlarımda d belirttiğim gibi telefonum telpadan geldi. Yazılımı yüklemişler JTJJ2 versiyonu. Bu yazılımda QWERTY KLAVYE VAR ve kullanımı da çok rahat. Kendi internet browserinde falan da kullanabiliyorsunuz. Bir de sanki wifi bağlantısı biraz daha hızlı gibi geldi. Diğer taraftan çok belirgin bir değişikliği yok Q klavye dışında... Yani telpa bu yazılıma, bu yazılım da Q klavyeye sahiptir...
Ayrıca, modifiyeli versiyon atılan telefonlar garanti dışında kalmaktadır bilgisi de çürümüş oldu. Çünkü benim telefonumda gönderdiğim zaman Türkçe destekli navigasyon programının olduğu MFJF1 versiyonu vardı. Flaşlamıştım. Ama herhangi bir sorun olmadan garanti kapsamında yüklendi ve bana gönderildi...
Bilginize...