S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

mkeles84

Üye
Az önce S5620JTJL2 FW'sini yükledim. Daha önce S5620XXJE4 versiyon vardı bende. Orada "Titreşim Geri Bildirimi" 0 yapsam bile arada titriyordu, bu düzelmiş. En güzeli QWERT klavye ekli. Bu çok güzel olmuş. Şimdi biraz bunu kullacam sonra da şu meşhur "Task Manager" lı olanı denemek olacak. Hem QWER hem de Task Manager olsa ne güzel olur...
Düzeltme-1: Sözlük bendekinde Türkçe yoktu, şimdi Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe de ekli olduğunu gördüm, 1 kat daha fazla sevindim.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Bu FW'nin en büyük özelliği 0 sorunsuz olması ve tam Türkçe destekli olması :) çıkış yeri Türkiye zaten :D

akdenizx

akdenizx

Üye
arkadaslar baska bır telefona atmaya calıstım ancak ffs write error diyor %93'de ne yapmayıyım sızce ...

--------------- Ekleme ---------------

Error : FFS Write [116.7s]

arkadaşlar o sorunuda cozdum :) download moduna alırken SES ARTTIRMA TUŞU + KAMERA + KAPATMA TUŞU kombinasyonu ile sorunu çözdüm. Ayrıca Multiloader'da en son kı tıkı kaldırdım.. MASTER ROM yazanı :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ilginç çözüm yolu bulmuşsun :D

akdenizx

akdenizx

Üye
ilginç çözüm yolu bulmuşsun :D
Gerçekten tesadüf oldu. ( 3 defa normal şekilde yazmayı denedım olmadı ; sonra dedım acaba bu ses arttırma tuşuna bassam ne olur baktım o modda da Multiloader telefonu görüyor. Tamam bu iş oldu dedım. Ayrıca multiloader'da sonrakı TIK ısaretını kaldırınca telefon kendısı acılıp kapanıyor, kabloyu elle çekmemize gerek kalmıyor. :aha:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hmmmm eğer sorun yok ise artık onu da deneriz :)

evet aynen dediğin gibi akdenizx MASTER ROM işaretlemediğimiz de yeniden başlatıyor otomatik :)

moonfire84

Üye
Arkadaşlar qwerty klavye hakkaten güzel bişeymiş, yalnız aklıma takılan biz bunu bireysel yüklediğimizde cihazı garanti dışı bırakmış oluyormuyuz? eğer öyleyse yetkili servise göndersek güncelleme yapsalar herhangi ücret talep ediyorlarmı?
Paylaşım için teşşekürler uzun zamandır bu haberi bekliyordum.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Eğer yükleme sırasında herhangi bir problem yaşamayıp başarılı bir şekilde yükler isen onlar değiştiridiğini bile anlamıyorlar zaten. Yani garanti dışı kalmaz. Lakin yüklerken yanlış yapar isen Mecbur servise götürmen gerekecek bunun içinde senden ekstra ücret talep edeceklerdir. Ama garantin yine de devam edecektir. Sadece hata senden kaynaklandığı için o hatalık ücret talep edilir.

akdenizx

akdenizx

Üye
Eğer yükleme sırasında herhangi bir problem yaşamayıp başarılı bir şekilde yükler isen onlar değiştiridiğini bile anlamıyorlar zaten. Yani garanti dışı kalmaz. Lakin yüklerken yanlış yapar isen Mecbur servise götürmen gerekecek bunun içinde senden ekstra ücret talep edeceklerdir. Ama garantin yine de devam edecektir. Sadece hata senden kaynaklandığı için o hatalık ücret talep edilir.

Kesinlikle doğru bir tespit. Yukarıda yükleyeceğiniz sürüm zaten orjinal samsung sürümü. :heyo:

moonfire84

Üye
valla servise götürsem içim rahat etmeyecek... doğru sürümü yüklermi yüklemezmi belli deil. katılıyorum anlamayacaklarına ben bu sürümü atarım klavyeyle ne kadar rahat email yazılır ona bakarım:D
umarım yükleyebilirim. bilgi için teşekkürler.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Resimler ile anlattım yüklemek de zorluk çekeceğini zannetmem arkadaşım. Kolay gelsin

akdenizx

akdenizx

Üye
moonfire84 emin olun çok fazla düşünecek birşey yok. Konunun başında arkadaşımız en detaylı şekilde acıklamız ve anlatmıs . Kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayrıca sorun olursa buradan elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısacagız..

Arkadaşlar aşağıdaki vide'da çok güzel bir karışımdan oluşan bir firmware meydana cıkmıs..

S5620MFJF1 ve S5620XXJA4 sürümünün RC1 dosyası.

deliogz

Üye
telpa servisininde yüklediği versiyon bumu?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
moonfire84 emin olun çok fazla düşünecek birşey yok. Konunun başında arkadaşımız en detaylı şekilde acıklamız ve anlatmıs . Kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayrıca sorun olursa buradan elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısacagız..

Arkadaşlar aşağıdaki vide'da çok güzel bir karışımdan oluşan bir firmware meydana cıkmıs..

S5620MFJF1 ve S5620XXJA4 sürümünün RC1 dosyası.

oha :D o zaman bu karışıma bir de CSC eklenirse Route66 ve Taskmanager birleştirilmiş olur :)

baranselona

baranselona

Üye
ama menüde navigasyon yok yani CSC eklensede navigasyonu görmez bence

moonfire84

Üye
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim özellikle konuyu açan bizlerle paylaşan arkadaşımıza taştekinin dediği gibi çok düşünülecek birşey yokmuş hakkaten :) yazılım yüklendi. cam gibi çalışıyor diğer sürümde oluşan bazı problemler vardı hepsi çözülmüş görünüyor bu versiyonda.. en güzeli ve kesinlikle muhteşem bir deneyim qwerty klavye, mail yazmak işkence deil artık montede. yüklemek isteyen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler.

Elinize emeğinize sağlık. özellikle konuyu bizimle paylaşan arkadaşımıza çok teşekkürler.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan arkadaşım :)

akdenizx

akdenizx

Üye
TasteKiN monte'nın Vodafone ınternet ve mms ayarları var mı sende acaba ? Vodefone ınternet sıtesınden nede musterı hızmetlerınden benım numaraya otomatık ayar yollayamıyorlar. Ayarlarınzı zaten var dıyor... Ilgınc bır durum anlamadım

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
oradan yollananlar da çok farklı :D internet ayarı alıyorum ama HTTP seçili olmadığı için yollamıyor :D

internet ayarı kolay

Ayar adı : Vodafone Internet
Taşıyıcı türü : Paket veri
Erişim adı : internet
Kimlik denetimi türü : Normal
Kullanıcı kimliği : vodafone
Parola : vodafone
Protokol : HTTP
Anasayfa URL'si : ( istediğini yaz )
Proxy adresi : 0.0.0.0
Gecikme süresi : 300
Gelişmiş ayarlar : eskiden youtube girmek için dns değiştirir idik ama artık gerek yok he yasak site gireceğim dersen o ayrı :P

MMS ise

Ayar adı : Vodafone MMS
Taşıyıcı türü : Paket veri
Erişim adı : mms
Kimlik denetimi türü : Normal
Kullanıcı kimliği : vodafone
Parola : vodafone
Protokol : HTTP
Anasayfa URL'si : ( küçük büyük dikkatli yaz )
Proxy adresi : 217.31.233.18:9401
Gecikme süresi : 300
Gelişmiş ayar yok :)

akdenizx

akdenizx

Üye
TasteKiN tesekkurler. Gayet başarılı :ehe

Üst Alt