arkadaşlar, 1 haftalık bir araştırmadan sonra, s5620 firmware dosyalarının firmwarenin, neresi olduğunu buldum, bu bilgi işimize yarayabilir, bu bilgiyle firmware editlememiz kolaylaşabilir, işte notlarım :
boot : mecburi ön yükleme dosyası
amss : modem, intertnet
apps : uygulamalar, qwerty, taskmanager, route66, android modlar felan, hepsi bu klasörde bulunur (firmwareye göre değişir).
rsrc : menü ikonları ve menü tasarımı
rsrc2 : açılış
factorty fs : fabrika format
csc : dil ve yazılar
shp app : internet tarayıcısı, webkit
örneğin jtjl2 nin apps dosyasında qwerty var, xxja4 nün apps dosyasında taskmanager var, bu iki apps dosyasını herhangi bir dosyayla tek bir apps yapacağız, jtjl2 kurarken de o appsyi seçince, hem taskmakager, hem de qwerty olmuş olacak, menü ikonları ve tasarımı için de (isteyen) xxja4 ün rc1 dosyasını atabilir... bana acilen bu jtjl2 ve xxja4 firmwarelerinin apps dosyalarını birleştirmek gerekecek, yapabilen varsa bu 2 apps dosyasını birleştirip, link atabilir mi, çok eminim ki olacak bu iş.., firmware denemeleri bol bol yaptım ve apps dosyasınının içinde qwerty, taskmanager, Lbs...gibi dosyalar barındırıyor (firmwareye göre değişir), birleştiren varsa yollasın
- - - Eklendi - - -
tastekin kardeş, qwerty ye taskmanager dahil edilirse demişsin, taskmanager, qwerty, Lbs, route66, heromod felan... bu dosyaların hepsi, firmwarenin apps.bin dosyasındadır ((firmwareye göre değişir tabii)) xxja4 ün ve jtjl2 nin apps.bin dosyası var, bunları birleştirip, jtjl2 yüklerken seçersek apps yi, eminim ki taskmanager ve qwerty aynı anda olur, ben uzun süredir denedim, firmware editlemeyi, jtjl2 ve xxja4ün editlemeye calıştım, birinin boot u , diğerinin ffs si derken, en son tüm hepsi xxja4 dü, apps jtjl2ydi, attım ve taskmanager yok, sonra hepsi jtjl2 yaaptım, apps yi xxja4 yaptım, taskmanager geldi ama qwerty gitti, demek ki qwerty ve taskmanager apps.bin dosyasında, bu iki fw nin apps.bin dosyalarını birleştirip, tek bir apps yapıp yüklersek olacağından eminim, varsa birleştiren, birleştirip paylaşabilir mi

çok heycanlandım ya

varmı birleştirebileni, link atsın, hemen deneyecem