S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

fbalperen06

Üye
eski temaya nası döncemmmmmmm

KnoT

Üye
Dostum Bende yükledim bu FW yi fakat yükledikten sonra usb kablo ile bağlantı kuramıyorum neden acaba ?

zen1907

Üye
bugün aldığımda bu var zaten :)

ajan_21

Üye
Arkadaşlar yaptım herşey anlatıldığı gibi olsa sorun yok bu arada qwerty harfler bana biraz küçük geldi nedense acaba yeni sürüm çıktımı?

shadowman06

Üye
paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ederim tema yükleyecem derken bu yatay klavye işi dikkatimi çekti bende denedim yükleme yaparken de yorumları okudum çoğu kişi yapamamış yada telpa fılan bi cok seyde ugrasmıslar sanırım. dıkkat ederek soylenenlerın aynısını yaptıgınız taktırde işe yarıyor gercekten. ben yaptım sorun yok yanlız arkadas anlatımda ayarlar aynen kalıyor yazmıssın. işlem sonunda benım tum ayarlar sıfırlandı zıl sesı duvar kagıdı internet gprs mms ayarları silindi tel guvenlık sıfresı bıle gıttı ama klavye calısıyo su an yatay da oluyo :D ayarları da zahmet edıp kendınız tekrar duzeltıverın arkadaslar zor bısey degıl. bide yazı boyutunda bıraz küçülme var gibi sanki. tel actıgında pın gırerkenkı rakamlar ufalmıs mesela. onu duzeltemedım ama boyle de iyi. emeğe saygı..

asayra

Üye
Download Start Ch[0]
Bcmboot 54.6KB OK[0.1s]
Boot2 324.8KB OK[1.8s]
Drom_dsp 65.5KB OK[0.2s]
Patch_dsp 33.1KB OK[0.2s]
Sysparm_dep 5.9KB OK[0.2s]
Sysparm_ind 55.9KB OK[0.2s]
Wait reset !!
Amss 5756.3KB OK[18.7s]
ERR : NAK_INVALID_FCS 0
Error : Apps Write [133.4s]

S.a Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum samfirmware hangisini indirdiysem bu sorunla karşılaşıyorum bilen varsa acil yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

lucius-132

Üye
çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatım için.. benim monte'de sözlük bozulmuştu.. yenilemiş olduk telefonu da...emeğinize sağlık..

ddr-?

Üye
arkadaş çok teşekkürler herşey çok güzel çalışıyor inş yeni sürümleride çıktıkça paylaşırsın

NighT_StaR

Üye
Süper Oldu Çok Teşekkür Ederim.

usta_eren

Üye
tşler

alperkaanates

Üye
arkadaşlar başta yüklerken hata alıyodum ancak sonradan telefon kapanıp açılmaya başladı. biraz araştırdım şarjı az diye oluyodur denildiğini gördüm. telefonu şarj etmek istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor şarj da olmuyor. ne yapmam lazım acaba. bilen bir arkadaş özelden ya da burdan yardımcı olursa çok sevinirim. telefonumu kullanamıyorum port searchda da görmüyor artık

uzayfaresi

Üye
bende yüklettim ama şöyle bir şey oldu, telefon kapalıyken alarmı çalmıyor. enteresan bir şey oldu yoktan yere :) kaldırmayı düşünüyorum nasıl kaldıra bilirim bilen var mı acaba?

gknoner

gknoner

Üye
dostum emeğine sağlık.. teşekkürler bilgilerini paylaştığın için..

sefa.51

Üye
download modunu yapamıyorum basıyorum o dediğiniz tuşlara olmuyor gelmiyor download yazısı

monteboy

monteboy

Üye
why are you speak english ?
How did you do such a grammar mistake?
-speaking
Yabancı şahısa ingilizce cevap vermiş.

kaplanihsan

Üye
yüklerken 'wait reset' dedikten sonra hata veriyor... nwe yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

monteboy

monteboy

Üye
Dosyalari yanlis seciyo olmalisin rc1 rc2ye yapmisindir ornegin dikkatlice ekledikten sonra tekrar dene bakalim

kral18

kral18

Üye
MultiLoader_V5.62 bendeki alttaraftaki com dosyası göstermiyor

----------Eklendi @ 19:06:40 ---------- Yazıldı @ 18:42:00 ----------

teli bilgisayar tanımıyor nasıl tanıtacam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
MultiLoader_V5.62 bendeki alttaraftaki com dosyası göstermiyor

----------Eklendi @ 19:06:40 ---------- Yazıldı @ 18:42:00 ----------

teli bilgisayar tanımıyor nasıl tanıtacam[/QUOTE

bilgisayar teli tanıması için 2 şart var 1.samsung kies 1.5 yüklü olacak
2.data kablosu ile alakalı tüm driverler yüklü olması lazım bunları sorunsuz bir şekilde yüklediğinden emin ol

yani demek istediğim kies sorunsuz bir şekilde teli tanıyorsa pc de tanır yoksa kies i mi güncelliyorsun 2.0 ı yükleme o tanımaz tekrar kontrol et bunları başka bir şey yok tanıması lazım .

Üst Alt