Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye
Sponsorlu Bağlantılar
MasteLaa
Üye
Ben 2011 yılında aldığımda telefonumda qwerty özelliği mevcuttu.
nhdozel
Üye
Ml v5.62 o programın linki ni verirmisin
- - - Eklendi - - -
kardes telefonda firmware ne oluyo?monte
qradyant
Üye
qwerty klavye gereksiz.
makkaveli
Üye
arkadaşlar ben yükledim hiçbir sorun yok gerçekten de ama , yüklerken resimde boot + download + master rom seçilmiş ve ben master rom seçmedim ne işe yarar master rom :S bi sölerseniz
kesin yapılması lazımsa tekrar atacam master rom seçerek
tig3r09
Üye
Merhaba Arkadaşlar size bişey sorucam ben şu QWERTY Klavye yapmaya çalıştım ama Download konumuna getirdiğim de bilgisayarda ki kies le telefonum bağlantı kurmuyor.Neden olduğunu tahmin eden var mı?
tutsak_4772
Üye
Arkadaşlar ben telefona dün bunu sorunsuz bi şekilde kurdum ama bugün başka yerde gördüğüm android temasını atmaya çalıştm hata verdi olmadı bende bu versiyonu tekrar yüklemek için telefonu download moduna aldım yükledim buda hata verdi ve telefonu download modunda kaldı usb yi çıkarttım hala çıkmadı bende pili çıkarıp taktım artık ne telefon açılıyor nede download moduna giriyor sizce ne yapabilirim servise göndermem tel kaçak lütfen bilen yazsın
alcatkaz
Üye
Arkadaşım yukarıdaki yönergeleri aynen uyguladım.Hiçbir sorun çıkmadı tıkır tıkır hepsi yüklendi ama telefonu kartlarını
takıp yeniden açınca açılma sesleri ve tuş sesleri geliyor.ama ekranda hiçbirşey görünmüyor.ekran simsiyah (yaknızca açarken samsung gt-s5620 yazısı görünüyor).Yardımcı olursanız minnettar olurum.Telefonu alalı henüz 1 gün oldu
p123456789
Üye
****** prot open eror hatasi aldim nasil yapmaliyim
xercanx
Üye
selam arkadaşlar benimde samsun monte var ve bu S5620JTJL2 FW yükledim herşey gayet güzel çalışıyor fakat mesaj geldiğinde sim karta geliyor ve telefon hafızasına alamıyorum gerekli ayarları bulamıyorum yok telefonda hafıza ayarlarında yok mesaj ayarlarında yok telefonu didik didik ettim bulamadım nasıl yapacağım bilen arkadaş varmı şimdiden çok teşekkür ederim....
alemci_09
Üye
Simin hafiza dolunca tele kaydeder
serhatyavuz16
Üye
Beyler s.a Benim monte çalıştırmadı Allah'ını seven bana yardım etsin ne olur. Allah'ınızı seven. O kadar kötü oldum ki şuan anlatamam. Bana ulaşın lütfennn Allah'ınızı seviyorsanızz
DeviLs_Emir
Üye
Balıkesirde Oturan Varsa Bana Şu aNDroin Modunu Yapabilirmii?
solakli07
Üye
teşekkürler
TCBBSERKAN
Üye
ya beyler herşeyi tam yaptığım halde ****** port open error! hatası alıyorum yardım edebilcek yokmu?