S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

archillus

Üye
Fw linki ölmüş yardım

aibaRunedves

Üye
sadece teşekkür etek için üye oldum çok teşekkürler....^^ :)
buradaki adımları deneyerek yükleme yaptım.. daha önce bişey yüklememiştim böyle korka korka yaptım ama çok da güzel oldu...heryere baktım bi sorun göremedim..gayet güzel çalışıyo...
tekrar sağolunnn....

rain001

rain001

Üye
bilgisayarda kies yoktu. burdan indirip yükledim ancak ; GT-S5620 cihazına bağlanılamıyor. Cihaz bilgileri alınmadı diye bir yazı çıktı :( başka nerden indirebilirim kies i ?

----------Eklendi @ 17:52:09 ---------- Yazıldı @ 17:43:53 ----------

bu site açılmıyor. Yardım eder misiniz ? :(

rain001

rain001

Üye
kies i yükledim telpadan ama verdiğiniz link çalışmıyor multiloader yok :(

pentafans

Üye
burada anlatılan şekilde yaptım oldu..yatay klavye,samsung apps geldi..yalnız 2 sorun var bu güncellemeden sonra..1-mesaj yazarken harflere bastığımda titreşim gelmez oldu..2-yine mesaj yazarken alıcı kısmına elle numara giremiyorum..mesaj atacağım numarayı illa rehbere kaydetmem lazım önce..ne yaptıysam bu 2 sorunu çözemedim..yardımcı olursanız sevinirim..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
burada anlatılan şekilde yaptım oldu..yatay klavye,samsung apps geldi..yalnız 2 sorun var bu güncellemeden sonra..1-mesaj yazarken harflere bastığımda titreşim gelmez oldu..2-yine mesaj yazarken alıcı kısmına elle numara giremiyorum..mesaj atacağım numarayı illa rehbere kaydetmem lazım önce..ne yaptıysam bu 2 sorunu çözemedim..yardımcı olursanız sevinirim..

çıkan seçenekten alta doğru in manuel giriş e tıkla ve bitti

pentafans

Üye
çıkan seçenekten alta doğru in manuel giriş e tıkla ve bitti
bu sorunumu cozdum tesekkurler..mesaj yazarken harflere bastigimda titresim cikmamasi devam ediyor.bunun yaninda bu firmware yukledikten sonra 160 olan karakter sayisi 70e dustu..bunlari da cozersek super olacak..

rain001

rain001

Üye
ayarlar-telefon ayarları-titreşimli geribildirim den titreşim yoğunluğunu yükseltirsen düzelir belki

pentafans

Üye
ayarlar-telefon ayarları-titreşimli geribildirim den titreşim yoğunluğunu yükseltirsen düzelir belki

sorunum çözülmedi..ilgilendiğin için teşekkürler..hadi bu sorunu sallamayabilirim de 160dan 70e nasıl düştü karakter sayısı? :s

pentafans

Üye
orange firmware yüklediğimden dolayı bu konudaki firmware ile ilgili sorunlarım ortadan kalkmıştır..yardımcı olan-olmaya çalışan herkese teşekkürler..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
o türkçe karakter ile alakalı bir durumdu sorunun çözüldüğüne göre iyi kullanmalar :)

magaki

Üye
Kardeşim eline sağlık öncelikle ama link ölü ve ingilizce diğer dillerdeki fw lerden bıktım sana zahmet bi yenile linki :(

genco0258

Üye
bn bu progra mı uyguladım telefonum açılmıyor bana yardımcı olurmusunuz lütfenn:(

ozgurshadow

Üye
saol kardes on numara calısıyo :))

magaki

Üye
Beyler son sürümü çıktımı en güncel haberi nerden alabiliriz..?

starr22

Üye
saol

resoman

Üye
Oldu La Oldu :) Çok Minnettarım Size ....

makkaveli

makkaveli

Üye
arkadaşlar ben monteme android mod yükledim ama içinde hafıza kartı ve sim kartı vardı şimdi telefon acılmıyo download moduna yine giriyor jtjl yi tekrar kurabilirmiyim nolur yardım edinnn :ağlarım:

alpsalih

Üye
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

tate1905

Üye
yok arkadaş bundan vazgeçemiyorum diğer fwlerdfe hep sorun var bide gözüm buna alışmış yyav: D

Üst Alt