S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu sürüm cihazda güzel çalışıyor.ben bvjf2 den bu sürüme geri döndüm.ama pişman oldum. bvjf2 de gelen mesaj ve mesaj yazma kısayollarını ana ekrana koyabiliyordum. bunda da widget ya da benzeri bi taktikle gelen mesaj kısayolunu ya da sadece mesajlar kısayolunu eklemenin bir yolu varmıdır acaba.ben daha çok mesajlaşma olayını kullanıyorum da
Yeni mesaj için bi widget yapmışlardı fakat vasat birşeydi. Montenin en güzel fwsi xxja4 multitasking ve bvjf2 orange temadır ama en orjinal ve yeni sürüm bufut.:oke:

KaanLa

Üye
Telefonuma bu konu ılk eklendıgınde bunu kurmustum ama bılmeyerek kurdum zaten telefonumdakı versıyonla bu versıyon aynıymış daha sonra bıraz bızıklarken falan arıza cıkatı tlefonumda bır kac sonra tekrar fw atmak zorunda kaldım.Attıktan sonra telefon sureklı reset attı kendine.Nir sekılde yıne cozdum bugun su saatlerde tekrar qwerty fw yukledım ve su anda aynı sorunla karsı karsıya kaldım.Sureklı acılıp kapanıyor.

A_R_D_A16

Üye
Çok teşekkür ederim :) :oke::bigstar::aha:

hastroloji

hastroloji

Üye
teşekkurler :)

gokhann71

Üye
Yükledim sorunsuz çalışıyor.. qwerty klavyede oldukca başarılı :) teşekkürler..

kawurma

kawurma

Üye
Yeni mesaj için bi widget yapmışlardı fakat vasat birşeydi. Montenin en güzel fwsi xxja4 multitasking ve bvjf2 orange temadır ama en orjinal ve yeni sürüm bufut.:oke:

xxja4 multitasking firmware türkçe dil desteği varmıydı.bir de menüye girince sağ altta geri tuşu olan mıydı?

Yigit315

Yigit315

Üye
Allah razi Olsun hocam.Çok hoş oldu bu.Bu arada Qwert Klavyem çok güzel çalışıyor.Genel olarakta bi problem yok.:oke::oke::oke:

turksystem

Üye
Bu firmwareyi kurmuştum telefonu ilk aldığımda sürekli telefon sıkışınca reset atıyor sim kartı takınız gibi hatalar veriyordu. Farklı bir firmware kurdum düzeldi fakat o firmware de çok ağır çalışıyordu. Şimdi tekrar kuruyorum eğer resetlenme ve sim kart problemi devam ederse başka bir firmwareye yöneleceğim.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bu fw türkiye de nereye giderseniz gidin ( teknik servis ) size kuracakları en güncel türkçe fw dir. kimsede sorun çıkartmamıştır ve sorunsuzdur da. hata alanlar tekrar adımları düzgün uygulayarak yüklemeyi denesinler.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
bu fw türkiye de nereye giderseniz gidin ( teknik servis ) size kuracakları en güncel türkçe fw dir. kimsede sorun çıkartmamıştır ve sorunsuzdur da. hata alanlar tekrar adımları düzgün uygulayarak yüklemeyi denesinler.

Hocama katılıyorum:eheTurksystem kardeşim.Tekrar bu kur istersen.Forumda resimli anlatim mevcut.Çünkü ayni fwyi bende şuan kullanıyorum.Ve problem sayım 0.:oke:Ve çokda memnunum.

simon89

Üye
hepsini tek tek yaptım serach basınca com12 çıkmıyor neden ??

emre0125

Üye
Beyler bende yükledim ama nedense ekran titreşimi msj yazarken çalışmıyor sonra sym ye bastıgımda karekterler ince ve silik görününüyor ama q klavye için yatırdıgımda titreşim çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirimmm yada bu sorunu yaşamam normal miii

mthan34

Üye
arkadaşlar, öncelikle bu fw yi yükleyip de telefon açılırken sorun yaşayan arkadaşlara bi yardımcı olayım. telefonunuza fw yüklerken resimlerde görüldüğü gibi (master rom) işaretli olmayacak.. bende de aynı sorunu yaşattı, nerdeyse camdan aşağı atıyordum.. sonra master rom un tık ını kaldırdım öyle tekrar yükledim, hem yükleme bittiğinde kendiliğinden reset attı, hem de açılış sorunu çözüldü ve mükemmel çalışıyor.. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. yalnız o resimlerde gösterdiğiniz (master rom) bölümünün tık ı işaretlenmeyecek.. bilginize.. iyi geceler..:bye2:

emre0125

Üye
Beyler bende yükledim ama nedense ekran titreşimi msj yazarken çalışmıyor sonra sym ye bastıgımda karekterler ince ve silik görününüyor ama q klavye için yatırdıgımda titreşim çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirimmm yada bu sorunu yaşamam normal miii

beyler bu konuda bir fikri olan yokmuuu?

muratena

muratena

Üye
bende 1 ay oldu telefonu alalı fakat Q klavye zaten icinde mevcut acaba bu gosterdiginiz farklı versiyonumu?

By_GoGo_58

Üye
ellerinize sağlık süperrrrr

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Ya uygulama süper. Bu qwerty klavye benim samsung genoa ye yüklenir mi?. Bende bu şekilde mesaj yazmak istiyorum. Veya genoa ya uygun böyle program bilen varsa eklesin lütfennnn.

adanali_

Üye
öncelikle forumda bu fw versiyonundan bahseden jetgil 'e teşekkürler.
ardından forumda bu fw versiyonunu paylaşan wade98 arkadaşımıza da çok teşekkür ediyoruz...

işte S5620JTJL2 versiyon FW

*Türkçe Dil orjinal
*Türkçe Sözlük mevcut
*Karşıdan yüklemeler yerine Samsung Apps konmuş. Yine internete giriyor sadece simge değişmiş
*Im olarak yine Palringo var versiyon 1.88
*Google Maps 3.0.2 yüklü
*Ekstra widget yok
*Telefondan Facebook tüm site olarak girince biraz dolaşınca yine yakınlaşma yapmak isteyince telefon belleği dolu uyarısı veriyor yine çerezler ve geçmişi silerek kullanacağız anlaşılan :D
*QWERTY Klavyem geldi :)
*Task manager yok ve ekstra bir değişiklik de yok

Yalnız artık şunu biliyoruz ki Samsung Monte için çalışmalarını sürdürüyor ve yakında Task Manager da dahil edebilirse QWERTY klavye ye çok süper olur :D:D:D

Ekleme...

evet şimdi elimizde bu fw var iken nasıl yükleneceğini de kısaca anlatayım bilmeyenler için...

Dikkat bilgisayarda Kies yüklü olmalıdır, Multiloader'ın otomatik tanıması için... ( hatırlatma için gissever arkadaşımıza teşekkürler

Qwerty Klavyeli Monte

İçindekiler;
1. S5620JTJL2 Fw -
2. Usb Veri Kablosu ( Data Cable ) -
3. MultiLoader_V5.62 -
4. Monte :)

Hazırlanışı;

Arkadaşlar öncelikle telefonumuzun kendi hafızasındaki önemli yada kalmasını istediğimiz verileri ve rehberi yedekleyelim. Daha sonra telefonu kapatalım. Sim kart ve Hafıza kartını çıkartıp Download moduna alalım.

Download moduna almak için,

Ses Kısma Tuşu + Kamera Tuşu + Açma-Kapatma Tuşu

bu 3 ^üne bastığımızda telefonumuz Download Moduna geçecektir...

Download moduna aldıktan sonra USB Kablomuzu takalım, sonrasında ( MultiLoader_V5.62 ) MultiLoader'ı açıp aşağıdaki yönergeleri sırası ile uygulayalım...

Burada dikkat etmemiz gereken esas şu ki herşey yerli yerine oturmalı. Mesela "Amss" tıkladığımızda "Amss" yüklememiz gerekiyor ve hepsinin doğru seçilmesi gerekiyor. Hepsi ( S5620JTJL2 ) klasörde olanlar seçilecek.

iyi günlerde kullanmanız dileği ile arkadaşlar :)

KARDEŞİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK . ANLATTIĞIN GİBİ YÜKLEDİM HİÇ BİR SORUN OLMADI VE ÇOK DA GÜZEL OLDU. TAVSİYE EDERİM HERKESE... TEKRARDAN TŞK LER...:oke::good::alkis:yuru:tşk:

1ozan1

Üye
arkadaşlar ben fw yüklerken hata werdi bağlantıyı kestim ama şimdi aclmıyor telefonum acillll yardım lütfenn ne olurrrr

Üst Alt