S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
:) kusura bakmada bence sen yüklerken hata yapmışsın ben bu FW yi kurdum dediğin sorunların hiçbiri yok yüklerken hata yapmış olabilirsin bence

iyi günler

mysterious59

Üye
çok teşekkürler yükledim ve memnunum

musticihat

Üye
Ben yılbaşından sonra bu sayfadan indirip tele kurdum çok güzel fakat bir sıkıntı oluyor telefon arasıra kilitleniyor:(tekrar kursam geçer mi bu problem yoksa başkalarındada varmı?

dark1907

Üye
bu versiyonu yükleyip sıkıntı yaşayan var mı ben yenı aldım versiyonu CXJE1 yazıyor google maps 3.02 yüklü şuanda
ama qwerty klavye yok

* birde bu kies in mantığı nedir ben yükledim tıkladığımda fatal error veriyor önce tel. mi bağlanması gerekkiyor çalışması için

karizma927

karizma927

Üye
Teşekkürler =)

123denz123

Üye

Bu resimdeki programı acıyorum ama butun bilgisayar ekranını kaplıyor. Bütün işlemi yapıyorum ama alt tarafındaki monteyi secme işlemini yapamıyorum alt tarafı göremiyorum....

baranselona

baranselona

Üye
telefonunuzu download modunda bağlamalısınız(tel kapalıyken ses kısma tuşu ve ardından açma tuşuna basarak download moduna alabilirsiniz)

123denz123

Üye
O şekilde baglayınca usb aygıtı tanınmadı diyor.

--------------- Ekleme ---------------

neyse simdi bagladım usbyi bulduda.
o program hala kocaman yani işlemi bitirebilmem için alt kısma ulasamıyorum cok buyuk ve kenarlarda kıstırma yok.

gissever

Üye
bilgisayarda kullandığın ekran çözünürlüğün nasıl? onu biraz büyüt. mesela 800x600 falansa 1024x768 yapmayı dene. eğer destekliyorsa 1280x1024 te yapabilirsin...

serqet

Üye
yükledim fakat açılış mesajından sonra sürekli res atıyor ???

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bi cvp verebilecek biri????

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
dogru diosyalari sectigine eminmisin hepsi jtjl olmli

stanlie

Üye
kardeşlerim, bu konuda yardımı geçen herkesten Allah gani gani razı olsun. Arkadaşlar hiçkimse bir dak bile düşünmeden yükleyebilirler. klavyeme kavuştum artık kafam rahat... :))

dark1907

Üye
bu sürümü yükledikten sonra sıkıntı yaşayan var mı
şarj uyguluma vs. konularda

darbestyle

darbestyle

Üye
sorunsuz çalışıyor teşkkurlr task manager tek hayalim :)

mustialper1

Üye
bu FW ile garantisi kalkarmıı ??

baranselona

baranselona

Üye
kalkmaz

cehesto

Üye
Benimde fw güncelledikden sonra şöyle bi sorunum var . Bu fw sürümünde ve bi tane task managerle sürümde karşılaştım zaten iki tane anca kurabildim :) . Sorunum şu , fw yi kurup telefonu ilk açtığımda dili ingilizce , ben ayarlardan dil seçeneklerinden hem açılış metninin dil ayarını hemde normal dil ayarını türkçe yapıyorum ancak mesaj yazma penceresinde veya netde birşey aratırken vs. otomatik "EN" yani ingilizce seçili bunu her seferinde "TR" yapmam gerekiyor . Bunu standart şekilde "TR" yapma imkanımız varmı acaba ?

emir-aldemir

Üye
Ellerine Sağlık Kardeş. O kadar Kişi ANlatmış. Bi TÜrlü Yapamadım.
Senin Anlatımınla Yapabildim. COk Teşekkür Ederim.
SeLametLe.

trsom

Üye

Arkadaşlar resetten sonra hata veriyor ne yapmam gerekiyor ?

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Teşekkürler,ellerine sağlık. Yaptım oldu. :)

Üst Alt