S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

akdenizx

akdenizx

Üye
Firmware doğru yüklenirse garanti kalkmaz.
Ha yanlış yükleyip bozarsanız garanti kalmaz. :)

karakurt1969

karakurt1969

Üye
S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yükledim yazılar küçüldü çok tekrar orjinaline dönmek için ne yapabilirim acil cvp lütfen tskler..

akdenizx

akdenizx

Üye
S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yükledim yazılar küçüldü çok tekrar orjinaline dönmek için ne yapabilirim acil cvp lütfen tskler..

Başka bir firmware yüklemeniz gerekiyor. Orjinale dönme gibi bir olasılık söz konusu degil. Orjşnal firmwareler hem farklı farklı hemde cok fazla bulma imkanınız yok. QWERY klavyeli sürümü kullanabilirsiniz. Yapmanız gerekn sadece eskiden olduğu gibi düz yazmak. Telefonu yan çevirmek yerine dik tutarak yazmak. Yazıların küçülmesi gibi bir sorun ile hiç karşılaşmadık ..:bilmm

akme

Üye
slm millet hiç ugraşmayın gönderin garantiye telpaya güncelesinler yeni yazılımda var ben gönderdim oldu hemde 10 numara

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar mantikli bir yol hiç düşünemedik :^)

absem

Üye
ELİNE sağlık yönergelerinle sorunsuz yükledim sapasağlam çalışıyor... servise kadar bile gitmektense 10 dakkayı geçmedi yüklemek

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız kurcalarken bir sorunum var sorun mu bilmiyorum ama şebekeden internete giremiyorum şebekenin gprs seçimi çıkmıyor menülerde

Gprs olayını avea haletti, bir farklılıkta örneğin rehberde aşağı doğru isimleri kaydırırken hafif titreşim gri bildirimi yok normal tıklama titreşim geri bildirimleri duruyor.

crayzoneboy

Üye
Kardeş şu hatayi verdi acil yardım edermisin?

****** port open error!

Saol kardeş telefon harika oldu mesajları daha rahat yazıyorum :) Emeğe saygı...

canga

canga

Üye
Kardeş şu hatayi verdi acil yardım edermisin?

port open error!

Saol kardeş telefon harika oldu mesajları daha rahat yazıyorum :) Emeğe saygı...[/QUOTE

bende de aynısı oldu
"****** port open error!" yazıyor napcazz?

anilyilmaz

Üye
Güncel

xxyasinxx86

Üye
selam arkadaşlar ben bu fw yi yüklemeye çalıştım. yüklerken aniden download modundan çıkıyor telefon ve "error write FFS" ya da tekrar denememde bir başkasında hata veriyor mesela "error write CSC" gibi ve şu an telefonum hiç açılmıyor. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba

tekrar denedim şimdi de "Error : Amss Write [1.6s]" yazıyor yine telefon download modundan çıktı. ne yapabilirim var mı bilgisi olan bir arkadaş?

arkadaşlar ben dediğiniz yukarıdaki işlemleri aynen yaptım yüklemeye çalıştım ancak telefon yüklerken bir iki adımdan sonra download modundan çıkıyor ve hata veriyor " Error : Amss Write [1.6s]" bu şekilde ve devam edemiyorum bir kaç kez denedim ve farklı zamanlarda hata veriyor. artık telefon da açılmıyor... bilgisi olan bi arkadaş yardım edebilir mi???

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Multidownloader 5.64 bul ve dogru dosyalalari sectigine emin ol.

absem

Üye
bu fw de msjı yazıp taslağa kayıt yaptığımızda taslaklara boş msj kaydediyor sizde de öyle mi arkadaşlar?

QuieTenS

QuieTenS

Üye
ben yükledim iyi güzelde çok reset atıyor bende neden acaba ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Kimde de boyle bir reset atma problemi gorunmedi, tekrar yüklemeyi denersen belki sorunun cozume kavusur.

QuieTenS

QuieTenS

Üye
sizde hiç reset atma olmuyor mu ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hayir ben birkac defa degistirdim lakin hicbir yuklemede reset atmadi

akdenizx

akdenizx

Üye
ben yükledim iyi güzelde çok reset atıyor bende neden acaba ?

Kendi montem'e bu sürümü yüklemiştim (sorunuszdu)
Arkadaşın montesine yüklemiştim (reset atma varmış)

Evet bazı model yada sürümlerde telefon reset atıyormuş. Ozellikle mesaj yazarken falan oluyormuş. Ben kendi telefonumda karşılaşmamıştım. :/

ahilim

Üye
Anlattığınız şekilde yaptım :naughty: Şuan çok harika oldu :aha: Emeğiniz için çok çok TEŞEKKÜRLER :heyo:

kawurma

kawurma

Üye
arkadaşlar bu sürüm cihazda güzel çalışıyor.ben bvjf2 den bu sürüme geri döndüm.ama pişman oldum. bvjf2 de gelen mesaj ve mesaj yazma kısayollarını ana ekrana koyabiliyordum. bunda da widget ya da benzeri bi taktikle gelen mesaj kısayolunu ya da sadece mesajlar kısayolunu eklemenin bir yolu varmıdır acaba.ben daha çok mesajlaşma olayını kullanıyorum da

!SO

!SO

Üye
ben yaptım valla çok güzel çalışıyor :d: ne reset problemi var nede mesajı taslağa kaydetme problemi (h) elinize sağlık ilk kez fw yükledim çokda güzel oldu teşekkürler :bigstar:

Üst Alt