S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

ayz

Üye
Ben yükledim yarıda hatalar verdi bence denemeyin ben telefonu zor kurtardım.......

baranselona

baranselona

Üye
Ben yükledim yarıda hatalar verdi bence denemeyin ben telefonu zor kurtardım.......

multiloader de yanlış dosyaları yüklediğinizden telefonu download modunda bağlamadan veya multiloaderde master rom u işaretlediğinizden bu hatayla karşılaşıyorsunuzdur

• Beğen
Tepkiler: batuhantr

jayistic

Üye
başta taştekin'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, benim içinde çok önemli bir paylaşımdır bu. nedendir anlamadım kies'ten güncelleme yapmıyor. bu versiyon güncellenemez deyip duruyordu. bu sayede hem güncel versiyonu orjinal olarak yüklemiş olmak çok iyi oldu. 1 gün uğraştık ama güzel bi fw oldu :) qwerty çok hoş. ayrıca samsung ve telpa arasındaki senkronizasyon sorununu da anlayabilmiş değilim :p şimdi oyun yükleme çalışmalarına başlayacağım umarım bir sorun olmaz olursa da paylaştıkça arkadaşlar yardımcı olur görüşmek üzere yaşasın monte :p

sahinkazar

Üye
ben bunu yükledim ama menüde listeyi indirirken titreşimi vardı daha önce şuan titreşimle uyarı vermiyort tütreşimle uyarı verme bölümündeki titreşim seviyesi yüksek olmasına karşın ve arama yapmak için tuşlara bastığım zaman da yine titreşimle tepki vermiyor sizdede böyle mi,

jayistic

Üye
açıkçası ben telefonu yeni aldığım için dikkat etmemiştim ama galiba menüyü çevirirken titreşim vardı. şuan titreşim yok menüyü çevirirken ama rehberi indirirken var titreşim. bu fw samsungun ürettiği orjinal bir yazılım değil mi yanılmıyorum?

birde bende arada E göstergesi çıkıyor yukarda wifi ile bağlı olmama rağmen.. o nedir onu anlamadım. bide rehbere isim eklememe rağmen yok oldu bikaç defa. neden tam anlamadım inşallah sakata gelmeyiz :)

sahinkazar

Üye
açıkçası ben telefonu yeni aldığım için dikkat etmemiştim ama galiba menüyü çevirirken titreşim vardı. şuan titreşim yok menüyü çevirirken ama rehberi indirirken var titreşim. bu fw samsungun ürettiği orjinal bir yazılım değil mi yanılmıyorum?

birde bende arada E göstergesi çıkıyor yukarda wifi ile bağlı olmama rağmen.. o nedir onu anlamadım. bide rehbere isim eklememe rağmen yok oldu bikaç defa. neden tam anlamadım inşallah sakata gelmeyiz :)

menüyü kaydırırken titreşim olmaması bazı durumlarda rakamlara bastığımda örneğin şifre girerken titreşim olmsaı ama mesajda normal klavyesiz yazarken titreşim olmaması soru işaretleri uyandırdı bende sakat bi durum bu

jayistic

Üye
menüyü kaydırırken titreşim olmaması bazı durumlarda rakamlara bastığımda örneğin şifre girerken titreşim olmsaı ama mesajda normal klavyesiz yazarken titreşim olmaması soru işaretleri uyandırdı bende sakat bi durum bu

mesaj yazarken normal numaralı klavyede titreşim olmuyordu ama zaten diye hatırlıyorum. yalnız qwerty de var şuan. çok net hatırlamıyorum numaralı klavyede varmıydı titreşim ama yok diye kalmış aklımda.. sonuçta orjinalse fw çokta sorun değil. ama sanırım samsung geliştirmiyor bunu telpa geliştiriyor

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bu orjinal son fw dir. telpa da gitsen sana bunu yüklerler.

wifi ye bağlı iken internet gprs ile girmez otomatik tanır zaten. E yazısı orada 3G değil de Edge hızında bağlantı hızı olduğunu gösterir.

3G+ en hızlı internet
3G bildiğimiz 3g hızı
E edge hızı
G gprs hızı

bunlar mavi olunca hızı kırmızı olunca internete bağlandığını gösterir.

numaraların büyük ihtimal fw yükledikten sonra kayboldu. numaraları telefon hafızasına kaydediyor bunu ayarlardan sim olarak değiştirebilirsin yada bir daha fw yükler iken yada format atar iken yedeklemeyi unutma.

wireless şifre olayına gelince şifreleri otomatik olara kodlar ve bulur ama bazen bulamadığı oluyor sende manuel olarak kaç bit ile kodlandığını girmen gerekiyor.

titreşim konusuna gelince o fw'den fw'ye fark eder arkadaşım. Titreşim olmaması iyidir şarj daha iyi gider :)

sahinkazar

Üye
mesaj yazarken normal numaralı klavyede titreşim olmuyordu ama zaten diye hatırlıyorum. yalnız qwerty de var şuan. çok net hatırlamıyorum numaralı klavyede varmıydı titreşim ama yok diye kalmış aklımda.. sonuçta orjinalse fw çokta sorun değil. ama sanırım samsung geliştirmiyor bunu telpa geliştiriyor

sürekli mesaj yazdığım için vardı zaten ilk mesaj yazdığımda o titreşimin olmaması garip geldi bana hadi onu geçtim menüyü kaydırınca da titremiyor o büyük eksiklik verdi bana eski yazılımıma döneceğim

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
titreşimli geri bildirim açık mı peki dostum?

sahinkazar

Üye
titreşimli geri bildirim açık mı peki dostum?

açık

--------------- Ekleme ---------------

eski yazılımım JTJC2 idi bunu nereden bulabilirim nette arattım bulamadım bu yazılımda o bahsettiğim titreşim var

OoxMCxoO

Üye
Tam olarak 2 dakika önce yaptım gayet başarılı... Herhangi bi sorun yok ne titreşimde nede herhangi baska biseyde gerçi daha kurcalama fırsatım olmadı artık benimde qwerty klavyem var :d: Teşekkür ederim TasteKiN... =)

jayistic

Üye
açık

eski yazılımım JTJC2 idi bunu nereden bulabilirim nette arattım bulamadım bu yazılımda o bahsettiğim titreşim var

senin yazılım yok sanırım ilgili konuda. bende merak ettim açıkçası, o titreşim güzel oluyordu. demekki q klavyeye yoğunlaşırken onu es geçmişler. yalnız o konuda tonlarca firmware var oda beni hayrete düşürdü açıkçası. JTJC2'ye bende bakayım. bulan haber versin o zaman kardeş

sahinkazar

Üye
senin yazılım yok sanırım ilgili konuda. bende merak ettim açıkçası, o titreşim güzel oluyordu. demekki q klavyeye yoğunlaşırken onu es geçmişler. yalnız o konuda tonlarca firmware var oda beni hayrete düşürdü açıkçası. JTJC2'ye bende bakayım. bulan haber versin o zaman kardeş

aynen bende arıyorum telpaya da mail attım o titreşim süperdi bu yazılımda yok

http://www.maxicep.com/samsung/monte-icin-tum-modifiyeler-firmwareler-tek-konu-448272.html

var ise buradadır çünkü sorduğun soru ölümsüz ve cevap için çok uğraşman gerkebilir :)

soru ölümsüz değil soru çok net eskiden olan liste yi indirirkenki titreşim artık yok rakamlara basılınca olan ttireşim artık yok

mesajlar menusunden mesaj silme bölümüne girin oradaki menüyü aşağıya doğru kaydırırken titriyor ama başka yerlerde titremiyor demek istedğim o titreşimdi

jayistic

Üye
aynen bende arıyorum telpaya da mail attım o titreşim süperdi bu yazılımda yok

soru ölümsüz değil soru çok net eskiden olan liste yi indirirkenki titreşim artık yok rakamlara basılınca olan ttireşim artık yok

mesajlar menusunden mesaj silme bölümüne girin oradaki menüyü aşağıya doğru kaydırırken titriyor ama başka yerlerde titremiyor demek istedğim o titreşimdi

rehberde falan titremiyor mu? ayrıca qwerty klavye falan? ayarlara girdiğinde örneği aşağı kaydırırken titremiyor mu?

sahinkazar

Üye
rehberde falan titremiyor mu? ayrıca qwerty klavye falan? ayarlara girdiğinde örneği aşağı kaydırırken titremiyor mu?

rehberde ttiremiyor qwerty klavyede titriyor ayarlarda aşağı inerken titremiyor

jayistic

Üye
Hmm bak şimdi daha iyi oldu. Çünkü bende sadece normal klavye ile mesaj yazarken tuşlara basınca ve masaüstünde sayfa değiştirirken titremiyor. onun dışında menülerde aşağ yukarı çıkarken, rehberde vs titriyor. hatta misal facebookta veya biyere login olurken şifre gireceğim zaman çıkan normal mesaj klavyesinde de titriyor.

bence bi yeniden yükle firmware'i. rehberde ve alt menülerde aşağı inerken titriyor olması lazım. sadece menüyü (ana menü) sağ sola kaydırırken titremiyor.

sahinkazar

Üye
Hmm bak şimdi daha iyi oldu. Çünkü bende sadece normal klavye ile mesaj yazarken tuşlara basınca ve masaüstünde sayfa değiştirirken titremiyor. onun dışında menülerde aşağ yukarı çıkarken, rehberde vs titriyor. hatta misal facebookta veya biyere login olurken şifre gireceğim zaman çıkan normal mesaj klavyesinde de titriyor.

bence bi yeniden yükle firmware'i. rehberde ve alt menülerde aşağı inerken titriyor olması lazım. sadece menüyü sağ sola kaydırırken titremiyor.

bence bi yeniden yükle firmware'i. rehberde ve alt menülerde aşağı inerken titriyor olması lazım. sadece menüyü sağ sola kaydırırken titremiyor.

yükledim iki kez farketmedi :(

jayistic

Üye
allah allah çok garip ya. başka bi ayarı falan mı var avaba.. rehberde titremesi lazım ya en kötü. yüklerken seçmediğin bişey mi var falan dicem ama denemişsindir muhtemelen..

Üst Alt