S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

metnes71

Üye
brsl

sağol

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
java uygulamalarda şöyle aktif oluyor mesela we-travel kullanırken ışığı sönüyor telefonu kaldırınca aydınlanıyor gibi..

sözlüğünde qwerty klavye yok çünkü sözlük ayrı bir uygulama olduğu için yok diye düşünüyorum

ben bu ışık olayını çözemedim yada bende böyle bir özellik aktif dfeğil :D

baranselona

baranselona

Üye
bende çözemedim arada kafasına göre giriyor

• Beğen
Tepkiler: batuhantr

sovereign09

Üye
öz önce sıkıntıdan bişeyler bakarken wifi ile internete girdim, wikipediaya bağlandım günü seçkin resmini indirdikten sona bakarken resme yaklaşınca "yeterli alan yok, bazı programları kapatın" gibi bi hata verdi ve sonra görev yöneticisine geçti. baktığım resim ve masaüstüm kaydırılabilen resimler şeklinde görünüyordu. demek ki task manager zaten varmış :S
kullandığım fw sürümü JTJF1 bu arada.

baranselona

baranselona

Üye
bu şekilde task manager zaten var bizim bahstettiğimiz bu task manager i isteğimiz anda açabilmek vede telefonun tarayıcısı dolphinde internete girerken büyük sayfalarda bellek dolu hatası alnıyor bu yüzden OPERA mini ve bolt adlı programları kullanıyoruz

• Beğen
Tepkiler: batuhantr

sovereign09

Üye
bolt'u kullanırken aşağıda yön tuşları ve ok tuşu gibi tuşlar görünüyor bunları nasıl iptal edebilirim?

sovereign09

Üye
teşekkür ederim.

tayyfunn

Üye
çözebilmem için bunların kullandığı lehçe CSC dosyasını bulmam gerek. Bulsam da Türkçe olmayabilir ama şimdilik önceliğim bulmak olacak. Çünkü sim kart kodu yazılamıyor :) hatta mesaj veya hiçbirşey :D

--------------- Ekleme ---------------

evet bu sorunu da hallettim Bu CSC dosyasını yükleyin sorun halloluyor ve Türkçe :)

sadece onların editlediği menü yani iconların ismi Türkçe değil. Gerisinde sorun yok.

yo sorun var imiş , bu sefer de Qwerty klavyedeki karakterler yok. Çalışmaya devam.

bu kadar basit olacağını tahmin etmiş ama olamaz demiştim :D

RSC dosyasını yükledikten sonra FW'nin kendi CSC dosyasını tekrar yükleyin sorun kalkıyor arkadaşlar. Menü için güzel bir paylaşım bir de @lipka düzenlemiş ama bu daha güzel gibi geldi.

nasıl yüklücezzz bi yardım eden yok mu.... detaylı....
sadece rc1 dosyasını tele nasıl atıcam... MultiLoader kabul etmiyor.... yardımmmmm?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
dostum RC1 dosyasını indir

RC1 yükleyebilmek için MultiLoader'ın 5.56 sürümü gerekiyor.

MultiLoader 5.56 ile RC1 yükledikten sonra telefon açılacak ama yazılar gözükmeyecek. Bu sefer 5.62 yada 5.64 ile JTJL2'nin orjianl CSC dosyasını yükle sorun kalkacak.

Yükleme işlemi için LSI seç sonra yükleyeceklerini seç. Search'a bastığında tıkladıkların kaybolabiliyo, Search'e tıkladıktan sonra LSI tekrar seç sonra RC1'in yanındaki küçük kutucuğu seç ve Download de bu kadar.

sultan24

Üye
Tüm emeği gecenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Selamlar.

tayyfunn

Üye
dostum RC1 dosyasını indir

RC1 yükleyebilmek için MultiLoader'ın 5.56 sürümü gerekiyor.

MultiLoader 5.56 ile RC1 yükledikten sonra telefon açılacak ama yazılar gözükmeyecek. Bu sefer 5.62 yada 5.64 ile JTJL2'nin orjianl CSC dosyasını yükle sorun kalkacak.

Yükleme işlemi için LSI seç sonra yükleyeceklerini seç. Search'a bastığında tıkladıkların kaybolabiliyo, Search'e tıkladıktan sonra LSI tekrar seç sonra RC1'in yanındaki küçük kutucuğu seç ve Download de bu kadar.

eyvallah yaptımm oldu gayette güzel ve değişik oldu.... bu montenin yenilikleri bitmez... sağolasın....

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan arkadaşım.

lonleylover

Üye
kardes güzelde bı turlu olmadı bu

usluacm

Üye
Moskovadan aldigim telefonda Turkce olmadigindan gelen SMS'lerde turkce karakterleri goremiyordum. Bu firmware yukleyince sorunum ortadan kalkti. Gayet de guzel. Favorilerden kaldiramadigim Rus internet adreslerinden, yahoo, google gibi yerlerde hep Rusca sayfalara yonlendirilmekten kurtulmus oldum. Paylasan arkadasa tesekkurler.

lonleylover

Üye
kardes bu senın verdıgın butun lınklerı ındırdım ama bı turlu tlf yukleme yapamıom. 544 859 2031 benım numaram tlf ilgi bana msj at ben senı arayayım yardımcı ol bana olurmu..

cakir42

cakir42

Üye
ya kardes port bulamıo bi turlu portu bulduramadım yardımcı olurusun???

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
prot bulamayan arkadaşım bilgisayarına kies programını yükle sonra dene

@lonleylover senin sorunun ne?

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Mrb. Arkadaslar Değerli Vaktinzden Çaldıgım İçin Özür Dİlerim.
Ben Telefonum Samsung C3510 İçin FirmWare Buldum Fakat Ses Kısma+Tuş Kilidi+Açma Tusuna Bastıgımda Telefon Dowload Moduna Geçmiyor.Bu Telefonu Nasıl Dowload Moduna Geçirebilirim?
Şimdiden Teşekurler..

Üst Alt