java uygulamalarda şöyle aktif oluyor mesela we-travel kullanırken ışığı sönüyor telefonu kaldırınca aydınlanıyor gibi..
sözlüğünde qwerty klavye yok çünkü sözlük ayrı bir uygulama olduğu için yok diye düşünüyorum

işte bu kardeş zaten burda paylaşılan FW yani S5620JTJL2 orj TR yazılımı bu konunun ilk sayfasında anlatılıyor
http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html
çözebilmem için bunların kullandığı lehçe CSC dosyasını bulmam gerek. Bulsam da Türkçe olmayabilir ama şimdilik önceliğim bulmak olacak. Çünkü sim kart kodu yazılamıyorhatta mesaj veya hiçbirşey
--------------- Ekleme ---------------
evet bu sorunu da hallettim Bu CSC dosyasını yükleyin sorun halloluyor ve Türkçe
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sadece onların editlediği menü yani iconların ismi Türkçe değil. Gerisinde sorun yok.
yo sorun var imiş , bu sefer de Qwerty klavyedeki karakterler yok. Çalışmaya devam.
bu kadar basit olacağını tahmin etmiş ama olamaz demiştim
RSC dosyasını yükledikten sonra FW'nin kendi CSC dosyasını tekrar yükleyin sorun kalkıyor arkadaşlar. Menü için güzel bir paylaşım bir de @lipka düzenlemiş ama bu daha güzel gibi geldi.
dostum RC1 dosyasını indir
RC1 yükleyebilmek için MultiLoader'ın 5.56 sürümü gerekiyor.
MultiLoader 5.56 ile RC1 yükledikten sonra telefon açılacak ama yazılar gözükmeyecek. Bu sefer 5.62 yada 5.64 ile JTJL2'nin orjianl CSC dosyasını yükle sorun kalkacak.
Yükleme işlemi için LSI seç sonra yükleyeceklerini seç. Search'a bastığında tıkladıkların kaybolabiliyo, Search'e tıkladıktan sonra LSI tekrar seç sonra RC1'in yanındaki küçük kutucuğu seç ve Download de bu kadar.