ben bunu yaptığımda telefonuma format mı atılmış olcak ? ve q klavye olcağından emin misnz ?

hayırlı forumlar 
Sımdı denıyorum umarım olur bır sıkıntı cıkmaz tesekkurler hocam garantıden cıkıyor mu onu sorayım barı sıze bırde?
--------------- Ekleme ---------------
Abovvvvv oldu valla oldu ya cok tesekkur ettım fırmware update yapmak cok kolaymıs elınıze saglık yatay klavye oldu sımdı sıra task manager beklemektehayırlı forumlar
![]()

tşk. peki bi bilginiz varsa Samsung Wave S5253 mü yoksa Samsung S5620 Monte mi daha cazip?

tabiiki monte wave de neymiş güya bada var ama doru düzgün program bile yok kaliteli wave 8500 deki gibi 3d oyunları falan çalıştıramıyor nfs shift vb.. zaten alanların bazıları anakart sorunundan bahsediyor heralde badayıda kaldıramıyor cihaz 3g bile yok montede 3g pluss ile nete girerken bu devirde 3g siz telefon mu alınır ekranıda kaliteli değil zaten müzik desen monte ezer geçer - görüntülü konuşmada yok - bataryasıda mnteye göre az gider monte bu cihazdan üstün.... hertürlü monte
monte 4ever![]()

yazılım yükleme mi uzun iş 5 dk da yükleniyor
symbiana mükkemmel dediniz
donma-resetlenme-kasma-ağır çalışma-telefona tema yükleyince yavaşlama-15-20 program yükleyince telefonun ağırlaşması-az batarya süresi-virüs bulaşması-oyunlarda kasma-yanlış bi program yüklediğinde telefonun kafayı yemesi-5 sene önceki symbiandaki neyse şimdide o neredeyse hiç gelişmemiş diyecem ha s3 geldi ama oda android gibi stabil ve hızlı değil android ios vb.. olmasaydı onuda çıkarmazdı nokia ... yani işlemcisi ram i yetersiz telefona işletim sistemi koyarsanız wave 525 tede 5800 dada c5 tede kasma donma olur kardeşim... ha illa symbian diyosanız samsungun sony ericson un çok iyi cihazları var vivaz mesela symbianı çok güzel çalıştırır.. ha monteye tema yüklenmiyor ama zaten 3 tane ana ekran mevcut istediğin gibi özelleştir istediğin resmi ayrı ayrı koy istediğin widgeti ekle zaten eğer montede işletim sistemi olsaydı bu fiyata almanız imkansız olurdu ha bada yüklü olurdu o zaman belki ucuzlardı... bence monte fiyatını kesinlikle hakeden bir cihaz- dokunmatik kalitesi-batarya süresi-muhteşem müzik keyfi-sağlamlığı- çok özel tasarımı vb... samsung apps de badanın wave525 e koyduğu uygulamaların çoğu java ve diğerleride javadan farksız... yani s8500 deki gibi değil...

çok sağolun
tastekin akdenizix jetgilix cart curt sağolun 
mesaj harcamana gerek yok. kurulum işlemi tamamlandıktan sonra bekleme ekranında tuşları açıp *#5239870*# kombinasyonunu gir. menü çıkacak o menüden "2 pre-configuration" seçeneğini seç. operator kodu isteyecek. oraya da *#27236*# kombinasyonunu gir. çıkan listeden TUR seçeneğini seç ve onayla. telefon kendini yeniden başlatacak ve turkcell internet ayarları falan eklenmiş olarak açılacak.
Dikkat bunu yaparken tüm veriler silinmektedir. Rehber, mesaj, foto java.... Yedek alınız...
neyse q klavyenn hatrına artık