S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

pasado

Üye
emeğine sağlık dostum ;)

canpilkaa

Üye
Arkadaşlar çok teşekkür ederim,bende yeni sürüme geçtim.
Korkktum aslında bir sorun olur diye ama 5 dakika içinde sorunsuzca halloldu.
Ben en eski sürümlerden buna geçtiğim için birçok değişiklikle karşılaştım tabi (h)

Tekrar teşekkürler...

toyota3049

Üye
kardeşler bende yükledim bu sürümü ancak yatarken mesaj yazdığım otomatik qwerty e geçiyor bunu açma kapama gibi bi şansımız varmı acaba

metinkolay

metinkolay

Üye
anlatımda emeği geçenlere teşekkürler, bende terfi ettim...

baranselona

baranselona

Üye
beyler bu FW ye mod uygulanabiliyor youtube da gördüm eğer deneyipte bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim

karakurt1969

karakurt1969

Üye
arkadas ben bunu yükledim ama bütün yazılar cok küçük oldu tlfon cok agırlaştı kasıyor eski orjinal haline nasıl getirebilirim yardım olursanız sevinirim tskler

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu FW ye mod uygulanabiliyor youtube da gördüm eğer deneyipte bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim

var ise bundan güzel birşey asla olamaz derim :) hemen deneyeceğim bir insinde :)

--------------- Ekleme ---------------

yalnız kaynakda flash dosyaları yok mu idi? sadece RSC dosyası iniyor.

baranselona

baranselona

Üye
tmm kardeş bekliyorum eğer hero mod daki gibi vb.. kasma olmazsa bende yüklemeyi düşünüyorum

hayır yoktu youtube da videonun altında paylaşılmıştı heralde fw ile birlikte rc1 dosyası yerine yüklniyo galiba:) bilemicem

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
flash dosyası olmadan tema geçersiz olur şimdi boşa telefonu halletmeyeyim ki :)

saydfa kaynağını buldum lakin burada da flash dosyası yok deniyorum bakalım neyin nesi imiş :)

yada önceki tüm flashlar geçerli oluyor :D

baranselona

baranselona

Üye
hadi bakalım telefona bişey olmasında bekliyoruz sonuçları

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hoca adamlar farklı birşey yapmış. Flash değil menüyü komple değiştirmişler ana menüyü lakin Yazı tipleri kayboldu :D bunu nasıl çözebilirim şuan için daha çözemedim :D

bu arada Arsenal Barçayı dağıttı :D:D

tema gayet hoş ve hızlı lakin yazı kayboldu bir de @lipka nın paylaştığı var onu da deneyeceğim.

baranselona

baranselona

Üye
tmm kardeş yazı olayınıda çözersen bizi bilgilendir :) barça fena bozuldu

berkay_zm

berkay_zm

Üye
evet superdi mac .d bir de resim koyarsaniz fena olmaz arkdaslarim :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
çözebilmem için bunların kullandığı lehçe CSC dosyasını bulmam gerek. Bulsam da Türkçe olmayabilir ama şimdilik önceliğim bulmak olacak. Çünkü sim kart şifresi yazılamıyor :) hatta mesaj veya hiçbirşey :D

evet bu sorunu da hallettim Bu CSC dosyasını yükleyin sorun halloluyor ve Türkçe :)

sadece onların editlediği menü yani iconların ismi Türkçe değil. Gerisinde sorun yok.

yo sorun var imiş , bu sefer de Qwerty klavyedeki karakterler yok. Çalışmaya devam.

bu kadar basit olacağını tahmin etmiş ama olamaz demiştim :D

RSC dosyasını yükledikten sonra FW'nin kendi CSC dosyasını tekrar yükleyin sorun kalkıyor arkadaşlar. Menü için güzel bir paylaşım bir de @lipka düzenlemiş ama bu daha güzel gibi geldi.

tayyfunn

Üye
çözebilmem için bunların kullandığı lehçe CSC dosyasını bulmam gerek. Bulsam da Türkçe olmayabilir ama şimdilik önceliğim bulmak olacak. Çünkü sim kart kodu yazılamıyor :) hatta mesaj veya hiçbirşey :D

evet bu sorunu da hallettim Bu CSC dosyasını yükleyin sorun halloluyor ve Türkçe :)

sadece onların editlediği menü yani iconların ismi Türkçe değil. Gerisinde sorun yok.

yo sorun var imiş , bu sefer de Qwerty klavyedeki karakterler yok. Çalışmaya devam.

bu kadar basit olacağını tahmin etmiş ama olamaz demiştim :D

RSC dosyasını yükledikten sonra FW'nin kendi CSC dosyasını tekrar yükleyin sorun kalkıyor arkadaşlar. Menü için güzel bir paylaşım bir de @lipka düzenlemiş ama bu daha güzel gibi geldi.

şimdi linki indirince oluyo mu? daha detaylı bilgi verebilirmisin... kardeş... menüsü gayet güzel... nasıl yapıcaz?

baranselona

baranselona

Üye
peki kullananlar hızlımı menü geçişleri falan takılma var mı?? bu fw yi değiştirmeyecektim bidaha ama eğer güzelse yne yklicem FW hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz ki??

metnes71

Üye
peki kullananlar hızlımı menü geçişleri falan takılma var mı?? bu fw yi değiştirmeyecektim bidaha ama eğer güzelse yne yklicem FW hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz ki??

bRSL sende şu an hangi fw yüklü.Bende route 66 lı yazılım var .bu gün qklavye için en son güncel yazılım yükleyeceğim ama orjinal tr.fab.yazılımı arıyorum yani ellenmemiş yazılım nasıl bula bilirim
yardımcı olurmusun.( telefonu aldığımda jtjj2 yüklü idi ve çok güzeldi - copy alamadığım için gitti )
:naughty:

baranselona

baranselona

Üye
bRSL sende şu an hangi fw yüklü.Bende route 66 lı yazılım var .bu gün qklavye için en son güncel yazılım yükleyeceğim ama orjinal tr.fab.yazılımı arıyorum yani ellenmemiş yazılım nasıl bula bilirim
yardımcı olurmusun.( telefonu aldığımda jtjj2 yüklü idi ve çok güzeldi - copy alamadığım için gitti )
:naughty:

işte bu kardeş zaten burda paylaşılan FW yani S5620JTJL2 orj TR yazılımı bu konunun ilk sayfasında anlatılıyor :oke:
http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

Battani

Üye
Bu frimwarenin sözlüğündede qwerty klavye varmı? Java uygulamalarda sensör varmı? :hmmm

baranselona

baranselona

Üye
java uygulamalarda şöyle aktif oluyor mesela we-travel kullanırken ışığı sönüyor telefonu kaldırınca aydınlanıyor gibi..

sözlüğünde qwerty klavye yok çünkü sözlük ayrı bir uygulama olduğu için yok diye düşünüyorum

Üst Alt