aynen GM Discovery 4 GB aynı hatayı veriyor Custom ROM a geçtim güç tasarruf modu yok önerdiğiniz bi güç tasarruf uygulaması var mı aceba ? ( yanlız doctor battery vs uygulamalar değil bu şekil modül falan olur veya gerçekten çalışan işe yarıyan yöntemler olursa sevinirim )
Hocam bu resimlerdeki üstteki Status Bar'ında internet hızını nasıl gösterdiniz ? 51B/S 0B/S yazıyor mesela. Download hızını gösteriyor herhalde. Onu nasıl açtınız veya nasıl gösterdiniz ? Nasıl yapabilirim o çok işimi görür
Note 3 te çalıştıramayan var mı hala ? Yada çalıştığı halde + yazan yere program ekleyemeyen var mı ? Ben de hiç sorun olmadı Note 3 upsm mod indirdim kurdum xposed tan seçtim yeniden başlattım sonra upsm ye tıklayıp upsm mod on/off a tıklayıp seçtim daha sonra upsm a giriş yaptı. Lisyeye program eklemek için playden satın almanız gereken bi uygulama var ancak o zaman sağlıklı çalışır.
Note 3 te çalıştıramayan var mı hala ? Yada çalıştığı halde + yazan yere program ekleyemeyen var mı ? Ben de hiç sorun olmadı Note 3 upsm mod indirdim kurdum xposed tan seçtim yeniden başlattım sonra upsm ye tıklayıp upsm mod on/off a tıklayıp seçtim daha sonra upsm a giriş yaptı. Lisyeye program eklemek için playden satın almanız gereken bi uygulama var ancak o zaman sağlıklı çalışır.
hocam benim elimde ki kullandığımı söylediğim apk lar bunlar. Onların içinde key olan var ben onu satın alarak kullandım şuan sorun yok. Siz bi wipe cache ve wipe dalvik yapın yeniden deneyin.