Xposed / Modüller S5 PowerSavingMode v1.0 + Note3 UPSM-Emergency Mode v3.3 [S5/Note3 ultra güç tasarruf modu]

GlasTes

Üye
Samsung Galaxy Duos Gt-I8552 ve Turkcell Maxi IQ (Fijutsu Romlu) Tabletimde Çalışmadı
Acayip Ümitlenmiştim :/
Neyse artık başka xposed modüllerine

Tepkiler: Bahadir_fb
@Bahadir_fb hocam GM Discovery 4 GB LegenD ROM Special V2 KitKat da iş görmedi yükledim uygulamayı açınca cihaz kendi kendine reset atıyor

Tepkiler: Bahadir_fb

zUmt

Üye
S3 Mini Cm11 veya Stok romda çalılır mı ?

Galaxy s4 uyumlu degil reset atiyor cihaz

Tepkiler: ghstr
Galaxy s4 uyumlu degil reset atiyor cihaz

aynen GM Discovery 4 GB aynı hatayı veriyor Custom ROM a geçtim güç tasarruf modu yok önerdiğiniz bi güç tasarruf uygulaması var mı aceba ? ( yanlız doctor battery vs uygulamalar değil bu şekil modül falan olur veya gerçekten çalışan işe yarıyan yöntemler olursa sevinirim )

internet speed meter var playde onu indir full ü de vardır piyasada ara

Note 3 te çalıştıramayan var mı hala ? Yada çalıştığı halde + yazan yere program ekleyemeyen var mı ? Ben de hiç sorun olmadı Note 3 upsm mod indirdim kurdum xposed tan seçtim yeniden başlattım sonra upsm ye tıklayıp upsm mod on/off a tıklayıp seçtim daha sonra upsm a giriş yaptı. Lisyeye program eklemek için playden satın almanız gereken bi uygulama var ancak o zaman sağlıklı çalışır.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Bahadir_fb
Dostum benim note 3 ümde eskiden çalışıyordu ancak şuan başlatıcı durduruldu diyor yani açılmıyor? Sebebi rom olmaması mı?

hocam benim elimde ki kullandığımı söylediğim apk lar bunlar. Onların içinde key olan var ben onu satın alarak kullandım şuan sorun yok. Siz bi wipe cache ve wipe dalvik yapın yeniden deneyin.

Tepkiler: B.A.R.O.N

hasim38

Üye
S3 mini cm11 calismiyor ama yukluyo basinca soft reboot atiyoyor

S4 active 4.4.2 kitkat tıklıyom teli yeniden başlatıyor açılmıyor