Tamam bende + olan yere tıklayorum orda uygulama seçme yeri gözüküyor oradan whats app ı falan eklemek istiyorum. Bunun içinde upsm managerdan uygulamaları gerekiyor tamam buraya kadar herşeyi biliyorum fakat upsm managerdan uygulamaları seçip save diyip telefonu yeniden başlatıp,tekrardan upsm de normalde + ya basınca upsm managerda seçtiğin uygulamalar gelmesi gerekiyor fakat gelmiyor işte sorun bu ???
abi ss de alamıyorum ki !
Ultra güç tasarrufu moduna girdiğinde intenet ve mesaj uygulaması yan yana
çevresşnde + işaretleri var tıklayarak uygulama ekleyebiliyoruz.işteben upsm managerdan uygulamaları seçip save dedim.?
sonrasında ultra güç tasarrufunu açtım(manager değil!) fakat az evel dediğim + işaretine basıp uygulama eklemey çalıştığımda ise uspm manager uygulamasında seçtiğim uygulamalar çıkmadı.
abi ss de alamıyorum ki !
Ultra güç tasarrufu moduna girdiğinde intenet ve mesaj uygulaması yan yana
çevresşnde + işaretleri var tıklayarak uygulama ekleyebiliyoruz.işteben upsm managerdan uygulamaları seçip save dedim.?
sonrasında ultra güç tasarrufunu açtım(manager değil!) fakat az evel dediğim + işaretine basıp uygulama eklemey çalıştığımda ise uspm manager uygulamasında seçtiğim uygulamalar çıkmadı.
anıl bekliyorum bak bakim bi valla yukleme yapıyorum tiki koyup apk kuruyorum cihazı bastan baslatıyorum uygulamaya giriyiyorum ama yok arkadas yok anlamadım
anıl bekliyorum bak bakim bi valla yukleme yapıyorum tiki koyup apk kuruyorum cihazı bastan baslatıyorum uygulamaya giriyiyorum ama yok arkadas yok anlamadım