bugrafatih00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam peki asiri isinma sorunu gercekten varmi varsa asiri isinmadan bi sorun cikarmiKesinlikle Z2 tavsiyemdir
Kardeşim 4.4.4 güncellemesinden sonra aşırı ısınma diye birşey kalmadı ama maxipmana kardeşimin de dediği gibi kesinlikle son sürüm al ve kontrol et ama son sürümlerde sorunlar kalmadı ama bazen şans a çıkıyor sorunHocam peki asiri isinma sorunu gercekten varmi varsa asiri isinmadan bi sorun cikarmi
Açıklik derken ekranla yan cerceve arasi acikliga mi dikkat edeyims5in tasarım felaket z2 al derim, ancak z2yi aldığında kasa açıklığı var mı yok mu kontrol et, ne alırsan al kontrol et mutlaka
Kesinlikle yokA
Açıklik derken ekranla yan cerceve arasi acikliga mi dikkat edeyim
Peki z2 nin kastigi oyun varmidir
peki ne yazacak bide yan giris derken?Yandaki girişlerde versiyon yazıyor. Ben olsam kesinlikle ve kesinlikle Z2 alırım. Özellikle sevdiğimden dolayı değil , karşısında S5 varsa zaten düşünmeden Z2 alırım.
Anladim.peki z2 de bir sure sonra ekran filtre kaymasi felan oluyo gibi seyler soyluyorlar dogrumudur?0MG90'a resmini atmıştım. Şimdi bulamıyorum , silinmiş. Sağ tarafta power tuşunun kenarında bir giriş kapakcığı var. Onun içinde yazıyor.
Anladim.peki z2 de bir sure sonra ekran filtre kaymasi felan oluyo gibi seyler soyluyorlar dogrumudur?0MG90'a resmini atmıştım. Şimdi bulamıyorum , silinmiş. Sağ tarafta power tuşunun kenarında bir giriş kapakcığı var. Onun içinde yazıyor.
Hocam siz biliyormusunuz son cikan surum nasil ayirt ediliyorDüşünmeden s5 al derim
fakat:
düşünerek al dersem
tabikide z2
ne sürümü ?? android sürümü?H
Hocam siz biliyormusunuz son cikan surum nasil ayirt ediliyor
neden s5Kesinlikle S5 derim.
Hayir telefonun ilk cikan versiyonlarinda kasa acikligi lens kaymasi felan varmis son surumde olmuyormus son surumun digerlerinden ayirt edilmesi icin guc tusunun yanindaki kapakta biseyler yaziyormus onu diyorumne sürümü ?? android sürümü?
Teknosa,bimeks,vatan bilgisayar,gold bu tür yerlerden alırsanız mutlak değişmeleri lazım değişmeseler bile garanti değiştirir...neden s5
Hayir telefonun ilk cikan versiyonlarinda kasa acikligi lens kaymasi felan varmis son surumde olmuyormus son surumun digerlerinden ayirt edilmesi icin guc tusunun yanindaki kapakta biseyler yaziyormus onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?