Telefon Tavsiyesi S5 mi G3 mü Z2 mi M8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

çirkin karga

çirkin karga

Üye
ben z2 sipariş ettim 2200 lira

Invoke

Invoke

Üye
Dur ben yazacam boş zamanımda :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Konu tutuyor :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Fp olarak g3 uygun olur heralde ben olsaydım z2 ve g3ün artı ve eksilerini liste yapar ikisinden birini tercih ederdim

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve Dede
çirkin karga

çirkin karga

Üye
ikisini karşılaştıran site var mıdır ben de merak içinde kaldım

Türe

Türe

Üye
Versus diye androidde uygulama var. Dileyen ordan kiyaslayabilr.

Türe

Türe

Üye

Türe

Türe

Üye

meg1ddo

meg1ddo

Üye
G3 yerine Z2 yi tercih etmenin tek nedeni kamera olabilir onun dışında G3 özellikle tasarım (ince çerçeve) ve ekranı ile daha ön plana çıkıyor benim için.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
galaxy s5 al derim :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
veya Z2

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu kişi G3 diyor herhalde. Bu peki Ekran ve snapdragon 801 olayı nedir performanslı olacak mı sizce bu ekranla G3 ? Kamera çok sorun değil lumia 920 duracak çünkü.

Türe

Türe

Üye
İncelemesini izledim ben performansi iyi. Yine de gelmesini beklemek gerekiyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
versus 'a inanma yani en azından artı - eksi toplamına bakma , facebooktan giriyolar saçma bir sebeb yazıp artısını artırıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: hookword
canko13

canko13

Üye
Ben g4 bekliyeceğim..

Invoke

Invoke

Üye
@Kaspersky Lab.

G3 artıları:

-Çıkarılabilir Pil.
-2K Ekran.
-0.3" daha büyük ekran ama toplam boyut neredeyse aynı. (G3:146.3 x 74.6 x 8.9 mm; Z2:146.8 x 73.3 x 8.2 mm)
-Her ne kadar Sony'nin ya da lumia 930 gibi cihazların kutu gibi tasarımını sevsem de G3 tasarımı ile ele daha iyi oturur. Bu da bir gerçek.

G3'de şüpheler: (Cihaz gelince göreceğiz :D)

-G2de G3 de Krait 400 işlemci ve 3000mah kullanıyor ama G2 1080p, G2 2K çözünürlüklü ekrana sahip. Her ne kadar tanıtımda şarjı etkilemiyormuş gibi anlatsalar da... Bakalım ne olacak.

Z2 artıları:

-Stereo hoparlör
-3200 mAh batarya.
-Kamera(?) //Mpixel olarak bayağı fark olsa üstün olsa da bir karşılaştırmasını izlemek lazım. Z1'in kamerasını geliştirdiklerini söylüyordu Sony ama çok da incelemedim.(Yine de Z2 tanıtımdan sonra çıkan resimler gayet iyiydi, bence ve kağıt üzerinde de iyi duruyor: Z2: 1/2.3" sensör boyutu; G3: 1.3" Video için ortak değer: 2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps(gsmarenanın verdiği değerler.) Yinede canlı görmek lazım.) Bir de şu G3'ün lazer olayı var.
-Malzeme(?) // G2'nin malzemesi hiç de matah değildi, G3de metal falan diyorlar bilmem bir şeyler diyorlar. G3, G2'ye göre zaten cihaz çok daha şık duruyor, cihazın bir albenisi var bence de. G3 kalitesiz demiyorum, görmek lazım diyorum ama Z2'den yana şüphem yok.
-Suya dayanıklı(Şaka şaka. :ehe Bunu artıdan saymıyorum)

Baktığın zaman 3 aşağı 5 yukarı aynılar. S5'i yazmaya gerek duymuyorum. -tipi kayık. -lüzumsuz eklentiler. -knox. -touchwiz.

M8 de mis gibi bir başka cihaz. :D

Sonuç: Bence 3ünün de tipine(m8/z2/g3) bak. (türenin attığı linkte sayfanın üst kısmında iki telefonu da görebiliyorsun, 360derece döndürebiliyorsun.) Beğendiğini al. Hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.

İlk mesajda Z2 dememin sebebi de tamamen tasarımdan dolayıdır. Benim gözüme daha hoş geliyor. Daha karizmatik. Arayüzü de aynı şekilde.

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
@Kaspersky Lab.

G3 artıları:

-Çıkarılabilir Pil.
-2K Ekran.
-0.3" daha büyük ekran ama toplam boyut neredeyse aynı. (G3:146.3 x 74.6 x 8.9 mm; Z2:146.8 x 73.3 x 8.2 mm)

-G2de G3 de Krait 400 işlemci ve 3000mah kullanıyor ama G2 1080p, G2 2K çözünürlüklü ekrana sahip. Her ne kadar tanıtımda şarjı etkilemiyormuş gibi anlatsalar da... Bakalım ne olacak.

Z2 artıları:

-Stereo hoparlör
-3200 mAh batarya.
-Kamera(?) //Mpixel olarak bayağı fark olsa üstün olsa da bir karşılaştırmasını izlemek lazım. Z1'in kamerasını geliştirdiklerini söylüyordu Sony ama çok da incelemedim.(Yine de Z2 tanıtımdan sonra çıkan resimler gayet iyiydi, bence ve kağıt üzerinde de iyi duruyor: Z2: 1/2.3" sensör boyutu; G3: 1.3" Video için ortak değer: 2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps(gsmarenanın verdiği değerler.) Yinede canlı görmek lazım.) Bir de şu G3'ün lazer olayı var.
-Malzeme(?) // G2'nin malzemesi hiç de matah değildi, G3de metal falan diyorlar bilmem bir şeyler diyorlar. G3, G2'ye göre zaten cihaz çok daha şık duruyor, cihazın bir albenisi var bence de. G3 kalitesiz demiyorum, görmek lazım diyorum ama Z2'den yana şüphem yok.

Baktığın zaman 3 aşağı 5 yukarı aynılar. S5'i yazmaya gerek duymuyorum. -tipi kayık. -lüzumsuz eklentiler. -knox. -touchwiz.

Sonuç: Bence 3ünün de tipine(m8/z2/g3) bak. (türenin attığı linkte sayfanın üst kısmında iki telefonu da görebiliyorsun, 360derece döndürebiliyorsun.) Beğendiğini al. Hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Kısaca hangisinin arayüzü hoşuna gidiyorsa onu al :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
@Kaspersky Lab.

G3 artıları:

-Çıkarılabilir Pil.
-2K Ekran.
-Her ne kadar Sony'nin ya da lumia 930 gibi cihazların kutu gibi tasarımını sevsem de G3 tasarımı ile ele daha iyi oturur. Bu da bir gerçek.

Z2 artıları:

-Stereo hoparlör
-3200 mAh batarya.

İlk mesajda Z2 dememin sebebi de tamamen tasarımdan dolayıdır. Benim gözüme daha hoş geliyor. Daha karizmatik. Arayüzü de aynı şekilde.

Bende Z2 nin tasarımını pek beğenmiyorum o yüzden büyük olasılıkla almam. Sonuç olarak ama S5 önermiyorsunuz siz. Peki M8 nasıl? Şimdi ben Htc'nin eskiden bir telefonunu denemiştim HD desire dı herhalde tabi iki telefon arasında çok büyük farklar var fakat o telefonu denedikten sonra Sense arayüzünün o kadar yavaşlığından dolayı bidaha hiçbir şekilde HTC denemedim. Şimdi sense arayüzü yine eskisi gibi kötü mü bir de Htc hakkında mis gibi demişsiniz 4*4'lük bir cihaz mı gerçekten biraz bilgi alabilir miyim acaba ? :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
Bende Xperia Z2 derim olmazsa kesinlikle One M8

Türe

Türe

Üye
versus 'a inanma yani en azından artı - eksi toplamına bakma , facebooktan giriyolar saçma bir sebeb yazıp artısını artırıyorlar :)
Sadece ozellikleri rahat kiyaslamak icin bakilmasi daha saglikli olur.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt