seksok18 Üye ekranda "aylin serkan" yazan güzel bi tema hazırlayabilir misn kardeş? siyah pembe tonlarında olsun renkleri..xD seko_bayhan18@hotmail.com adresim..
ekranda "aylin serkan" yazan güzel bi tema hazırlayabilir misn kardeş? siyah pembe tonlarında olsun renkleri..xD seko_bayhan18@hotmail.com adresim..
HaSsieCter Üye SecretFeels' Alıntı: 6300 Bursaspor Teması İstiyorum Menü İkonları Ve İçerik express music şeklinde olursa sevinirim duvar kağıdıda hareketli olursa makbul geçer şimdiden teşekkürler dostum.. Genişletmek için tıkla ... Bizde 1 Tema İstedik Ama İlgilenen Yok.. Yapamıcaksanız Konu Neden Açıyorsunuz Anlamıyorum..
SecretFeels' Alıntı: 6300 Bursaspor Teması İstiyorum Menü İkonları Ve İçerik express music şeklinde olursa sevinirim duvar kağıdıda hareketli olursa makbul geçer şimdiden teşekkürler dostum.. Genişletmek için tıkla ... Bizde 1 Tema İstedik Ama İlgilenen Yok.. Yapamıcaksanız Konu Neden Açıyorsunuz Anlamıyorum..
osdyq19 Üye Konu 2009 Konusu ama banada şöle xp ye çok yakın benzerlikte bir flash video yada s40 teması yaparsan çok teşekkür ederim xD...
Konu 2009 Konusu ama banada şöle xp ye çok yakın benzerlikte bir flash video yada s40 teması yaparsan çok teşekkür ederim xD...
mas_35 Üye nokia X3 s40 6v onun için mp3 teması deyişen bir tema istiyorumm!! yaparrsan sevinirimm.. şimdiden teşekkurler..
nokia X3 s40 6v onun için mp3 teması deyişen bir tema istiyorumm!! yaparrsan sevinirimm.. şimdiden teşekkurler..
faruk007 Üye arkdaşlar herkesin tema yapması mümkün ownyskin yazın internette üye olun istediginz kadar tema yapın
arkdaşlar herkesin tema yapması mümkün ownyskin yazın internette üye olun istediginz kadar tema yapın
aky28 Üye telim 7230 şöyle ekran da dijital saat olsun sonra simgeler güzel olsun arka plan falan olsun yaparsan sevinirim kardeş
telim 7230 şöyle ekran da dijital saat olsun sonra simgeler güzel olsun arka plan falan olsun yaparsan sevinirim kardeş
batuone Üye banada windows teması yaparmısın giriş ekranı flash (swf) olursa süper olur hadi be abisi saol