S40 v3,v5,v6 tema isteyen içeri...ne isterseniz onun teması!!!!!!!!

arkadaşım teman hazır.menü senin gönderdiğin temadan daha güzel oldu.farklı çalıştım.ayrıca ekran da resim yok ekran koruyucu var böyle daha çok beğendim ama istersen istediğin resmi duvar kağıdı yapabilirsin.
tema sitenin server ında alttaki linkte

Ekli dosyalar

teşekkürler

dark3n

Üye
Dostum paylaşımların çok güzel özellikle Swf_Flash_Winter.nth temasının masaüstünü çok beğendim lakin menüsü falan çok basit gelmiş onu biraz daha oturaklı hale getirsen çok daha iyi olur diye düşünüyorum bir de kewelda harcadığın çabayı keşke gs temasında harcasaydın cnkü kewelın ki çok daha güzel olmuş Hea bir de meslek sırrın değilse bir şey sormak istiyorum : Bize balık tutup getirmek yerine balık tutmayı öğretsen nasıl olur Yani bize de öğret biz de kendi temamızı yapalım ne bilim kendi sevdiceğimizle olan fotoğraflardan falan

tyfn541

Üye
slm arkadasım ilk once boyle bırsey yaptıgın için cok saol bana fenerbahce teması ve temada bırde saat yapabılırmısın 3600 slıde s40 v3

gölezli

Üye
GÖLEZLİ nikine s40 tema yapar mısın zevklerine güveniyorum teşekkürler şimdiden

slm dostum nokia E71 için saat teması istiyorum ama duvar kağıdı olarak değil normal saati ekranın ortasında gösteren hareketli olacak yani renkler mavi veya yeşil olabilir temadaki böyle birşey yapman mümkün mü???

Arkadaşlar pc bakımda olduğu için şu an tema yapamıyorum ancak en yakın zamanda isteklerinizi yerine getireceğim.ilginize teşekkür ederim.

msc58

Üye
selam arkadasim nokia3109 analog veya dijital büyük görüntülü saat gerekli simdiden tesekkürler coll_58@hotmail.com

eyup007

Üye
s40v5 için

s60 ın klasik simgelerinin olduğu bir tema istiyorum mail fln fark etmez ama göndereceksen mAİLE baydareyup@gmail.com

istediğiniz temalar 2 gün içerisinde burada olacak dostlarım.

selam arkadasim nokia3109 analog veya dijital büyük görüntülü saat gerekli simdiden tesekkürler coll_58@hotmail.com
new analog dostum ismi.
http://www.maxicep.com/s40-temalari/nokia-6233-s40-3rd-tema-istek-345283.html

arkadaşım konudaki aradağım temayı yapabilirsen çok sevinirim şimdiden sağol
planets dostum temanın adı.
s40v5 için

s60 ın klasik simgelerinin olduğu bir tema istiyorum mail fln fark etmez ama göndereceksen mAİLE baydareyup@gmail.com
sound wave temanın adı
arkadaşlarım temalarınız hazır buyrun...sitenin server ına eklenmiştir.

Ekli dosyalar

ZBoNuR

Üye
5130 için zeytinburnuspor teması istiyorum dostum

6300 Bursaspor Teması İstiyorum Menü İkonları Ve İçerik express music şeklinde olursa sevinirim duvar kağıdıda hareketli olursa makbul geçer şimdiden teşekkürler dostum..

hani samsung'un bi teması vardı ortaköydeki camiinin sabah akşam hareketli şekilde değişen teması 5610 için sanırsam s40 v5 mail: cagatayguley@gmail.com

6303 classic için kırmızı siyah background ağırlıklı walpaper olarak
Ekranda orjinal saat ve takvimle uyumlu göstergelerin olduğu bir tema

Şimdiden teşekkürler