s4 mini unroot yapma (GT-I9190 unroot anlatım konusu)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
telefonu rootladıktan sonra silmiş olduğum gömülü programlar,telefona orjinal rom yükledikten sonra tekrar muhtemelen geri yüklenecek.gömülü gelen programlardan kurtulmanın bir yolu varmı dır?

Sileceksiniz zaten kendiniz yazmışsın cevabı ne gibi bir çözüm bekliyorsunuz silmek dışında?

dost55

Üye
orjinal rom yükledikten sonra silmiş olduğum programlar geri yüklenmeyecek mi? Yükleneceğini varsayarsak tekrar root yapmak istemiyorum silmek için.rootsuz nasıl silineceğini soruyorum.İnşallah anlatabilmişimdir.:)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
orjinal rom yükledikten sonra silmiş olduğum programlar geri yüklenmeyecek mi? Yükleneceğini varsayarsak tekrar root yapmak istemiyorum silmek için.rootsuz nasıl silineceğini soruyorum.İnşallah anlatabilmişimdir.:)

Anladımda silemezsin demek istedigimi anlamış olduğunu ümit etmiştim :)

dost55

Üye
çok edebi bir cevap olmuş:gul:.ilginiz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

kubraaefe

Üye
Ya birisi bana yardım edebilir mi ?

kubraaefe

Üye
telefonumu rootladım fakat şimdi durum özel oldu resmi yapamıyoruum

kubraaefe

Üye
Yüklerken bi sorun oldu kiese bağlanıp tekrar deneyin diyo ama bağlanmıyo telefn kiese

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yüklerken bi sorun oldu kiese bağlanıp tekrar deneyin diyo ama bağlanmıyo telefn kiese

Konuda yükleme talimatı yazıyor takip edin.
Kies ile hangi konuda anlatım varsa sorunuzu o konuda sorabilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kies bağlantı sorununuz driver ile alakalı olma ihtimali yüksek pcden kiesi kaldırıp kurun. Daha sonra samsung usb driver kurun, ve virüs programı varsa devre dışı bırakın öyle çalıştırın.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kies bağlantı sorununuz driver ile alakalı olma ihtimali yüksek pcden kiesi kaldırıp kurun. Daha sonra samsung usb driver kurun, ve virüs programı varsa devre dışı bırakın öyle çalıştırın.

Rootlu cihaza kies ile yazılım yükleniyormu sait abi?

Üst Alt