Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

sozer

Üye
V4.0 çıkmış. Deneyen bilgilendirsin lütfen.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

beyaz yazı sorunun bazı yerlerde var ilk yüklenince biraz kasma vardı ama şimdi iyi

facebook whatsapp messenger yükledikten sonra durum bu sanırım stock roma geri döneceğim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
KONU GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAR RESİMLER EKLENDİ :)
arkadaşlar mesaj yeri yine ingilizce kim türkçe yapabilme imkanı var

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
KONU GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAR RESİMLER EKLENDİ :)
arkadaşlar mesaj yeri yine ingilizce kim türkçe yapabilme imkanı var
Ben yapabilirim apk dosyasını upload et

beyaz yazı sorunun bazı yerlerde var ilk yüklenince biraz kasma vardı ama şimdi iyi

facebook whatsapp messenger yükledikten sonra durum bu sanırım stock roma geri döneceğim
Gereksiz uygulamaları silmezsen tabii ki de öyle olur
Port romlar şişme romlar gereksiz şeyleri silersen sorun olmaz.
O yüklediğin uygulamalar yaklaşık 200 mb ram yiyor
Normalde 700 lerde geziyor
Yani 250 mb si gereksiz uygulama ile dolu.Düz hesapdan böyle bir sonuç çıkıyor ;)

oguzxw

oguzxw

Üye

Yani 250 mb si gereksiz uygulama ile dolu.Düz hesapdan böyle bir sonuç çıkıyor ;)
Onları Kaldırırsam Ne Anlamı Kalırki S6 Romdan Geriye ? Böyle Romlar Hep Şişiyor Şarzı Sömürüyor En İyisi Stock Yada Cm 10.1 :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Onları Kaldırırsam Ne Anlamı Kalırki S6 Romdan Geriye ? Böyle Romlar Hep Şişiyor Şarzı Sömürüyor En İyisi Stock Yada Cm 10.1 :D
Stock romda da gereksiz uygulama var watchon gibi onları kaldırınca romdan eser mi kalmıyor o nası bi mantık
Eskiden cm12 jet diyodun la noldu

oguzxw

oguzxw

Üye
Stock romda da gereksiz uygulama var watchon gibi onları kaldırınca romdan eser mi kalmıyor o nası bi mantık
Eskiden cm12 jet diyodun la noldu
1 Ay Felan Kullanınca Stocktan Farkı Kalmadı :D
WatchOn Gereksizmi ? Hmm Hergün Kullandıgım Bir Uygulama Gereksizmiş Beyler
Stocktan Kaldırdıkların Kullanmadıkların Ama O Custom Rom Geliştirici Süs Olsun Diyemi Koymuş ? Adam Bi Bildigi Varki Koyuyor Kaldırmasınıda Bilir Her Neyse Rom Şişik Bi Rom Geliştirilmesi Lazım Yoksa Bi Bok Etmez Ha Oyun Oynamam Face Messenger Whatsapp Felan Diyorsan Ona Sözüm Yok Bişey Kaldırmayada Gerek Yok Ozaman

baskahmet

baskahmet

Üye
1 Ay Felan Kullanınca Stocktan Farkı Kalmadı :D
WatchOn Gereksizmi ? Hmm Hergün Kullandıgım Bir Uygulama Gereksizmiş Beyler
Stocktan Kaldırdıkların Kullanmadıkların Ama O Custom Rom Geliştirici Süs Olsun Diyemi Koymuş ? Adam Bi Bildigi Varki Koyuyor Kaldırmasınıda Bilir Her Neyse Rom Şişik Bi Rom Geliştirilmesi Lazım Yoksa Bi Bok Etmez Ha Oyun Oynamam Face Messenger Whatsapp Felan Diyorsan Ona Sözüm Yok Bişey Kaldırmayada Gerek Yok Ozaman
Watchona kendime örnek verdim atar yapma la :D 6.günüm bu stockta ama şarj iyi değil böyle telefonun ben ya

oguzxw

oguzxw

Üye
Watchona kendime örnek verdim atar yapma la :D 6.günüm bu stockta ama şarj iyi değil böyle telefonun ben ya
Her Rom Eskiyor Ama CM Stable Versiyonları Hariç Stable 4.3'ü Kullanmıştım Rom Degiştirirken Pişman Olmuştum Çünki 2-3 Hafta Kullandım Ama Kasma Yoktu Ama Şimdi 4.2.2 Deyim Dokunmatik Sorunu Yok Degiştirmem Asla En Fazla Tema Atarım Kasmada Yok Rahatım Şarzda İyi Gidiyor Böyle Romlar Nafile Lolipop'da Gelmicek Zaten En İyisi 4.2.2 Stock Dönüş Buluncak Yada CM 10.1'e Geçip Rahat Edicez Topluca :D

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Her Rom Eskiyor Ama CM Stable Versiyonları Hariç Stable 4.3'ü Kullanmıştım Rom Degiştirirken Pişman Olmuştum Çünki 2-3 Hafta Kullandım Ama Kasma Yoktu Ama Şimdi 4.2.2 Deyim Dokunmatik Sorunu Yok Degiştirmem Asla En Fazla Tema Atarım Kasmada Yok Rahatım Şarzda İyi Gidiyor Böyle Romlar Nafile Lolipop'da Gelmicek Zaten En İyisi 4.2.2 Stock Dönüş Buluncak Yada CM 10.1'e Geçip Rahat Edicez Topluca :D
La bırak ya bir daha tövbe samsunga

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

yeni rom kurunca ilk yaptığım iş kendimce gereksiz uygulamaları kaldırmak buna rağmen ram kulalnımı çok fazla

baskahmet

baskahmet

Üye
yeni rom kurunca ilk yaptığım iş kendimce gereksiz uygulamaları kaldırmak buna rağmen ram kulalnımı çok fazla
Ram kullanıp kasmıyorsa sorun yok ama kasıyorsa iyi yapmışsınız

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet nasi yani apk dosyasini atiyim zaten romda var apk dosyasi

• Beğen