Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
dostum odinden downgrade yapma imei uçar orjinal bile olsa.(surumlerde efs yapisi değişikse)
sanırım 4.2.2 stock atacaksın.efs yapısı degismediyse ilk önce 4.2.2 tabanli custom rom kur sonrada öyle stock rom atmanı öneririm
hayır normal 4.4.2 atıcam ama setup connectionda kalıyo sonra fail veriyo
neyse hallettim sorunu :D

baskahmet

baskahmet

Üye
hayır normal 4.4.2 atıcam ama setup connectionda kalıyo sonra fail veriyo
neyse hallettim sorunu :D
Vaay stock qeyf diyosun :D Dediğim şekilde s5 klavyeyi stock roma portlayıp kullanabilirsin.Ayrıca ben xposed ile çok farklı yaptım durum çubuğunda arka plana resim koydum ordaki iconları değiştirdim felan çok güzel oldu 15 gün oldu hala stocktayım ;)

Son düzenleme:
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Vaay stock qeyf diyosun :D Dediğim şekilde s5 klavyeyi stock roma portlayıp kullanabilirsin.Ayrıca ben xposed ile çok farklı yaptım durum çubuğunda arka plana resim koydum ordaki iconları değiştirdim felan çok güzel oldu 15 gün oldu hala stocktayım ;)
ya valla bende stockta kalcam gibi bıktım bu rom işlerinden baydı artık :D

baskahmet

baskahmet

Üye
ya valla bende stockta kalcam gibi bıktım bu rom işlerinden baydı artık :D
Ben durum çubuğundaki iconları felan değiştirdim ayarlardaki arka plan duvar kağıdıda ayarlayabiliyorsun xposed öneririm beni örnek al bak 15 gündür stock romdayım ;) :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ben durum çubuğundaki iconları felan değiştirdim ayarlardaki arka plan duvar kağıdıda ayarlayabiliyorsun xposed öneririm beni örnek al bak 15 gündür stock romdayım ;) :D
onlar sorun değilde şarj nasıl sende iyidir umarım :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaslar bu klavyenin hastasiyim cok seviyorum ama yuz ifadeleri yok nasi eklerim yada bu klavyenin yuz ifadelisi olan varmi ? :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan8 bence hiçbirşey imkânsız değil ben bile günde 2-3 kere rom değiştiren bir insan 15 gün bir romda sabit kaldıysam (stock) sende sabit kalırsın. Bak kendime kişiseleştirdiğim bir yer durum çubuğu saydam , icon değiştirildi ve duvar kağıdı koydum. Romdan sıkılmamak için sende bu tarz şeyler yap gerçekten sıkılmıyor insanın rom atası gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ultraslan8 bence hiçbirşey imkânsız değil ben bile günde 2-3 kere rom değiştiren bir insan 15 gün bir romda sabit kaldıysam (stock) sende sabit kalırsın. Bak kendime kişiseleştirdiğim bir yer durum çubuğu saydam , icon değiştirildi ve duvar kağıdı koydum. Romdan sıkılmamak için sende bu tarz şeyler yap gerçekten sıkılmıyor insanın rom atası gelmiyor
Guzelmis ya bunun arkasina koyabilecegim guzel wallpaper varsa ozeldenn atarmisin :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Guzelmis ya bunun arkasina koyabilecegim guzel wallpaper varsa ozeldenn atarmisin :)
Bunun için ilk önce xposed gerekli sonra xbackgorund ve xquicksettingstoogles modülleri gerekli ve tabiikide root :) bu uygulamalarla bunları yapabiliyorsun. Xposed kolaylığı olsa gerek

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için ilk önce xposed gerekli sonra xbackgorund ve xquicksettingstoogles modülleri gerekli ve tabiikide root :) bu uygulamalarla bunları yapabiliyorsun. Xposed kolaylığı olsa gerek
O dediklerini toplu halde nasi bulabilirim

baskahmet

baskahmet

Üye
Xposedi xposed apk yazarak indir. Sonra yükle güncelle butonuna basıp yeniden başlat. XQuickSettingsToogles 1.0 apk [xposed toogle mod] kullanım anlatım - MaxiCep bu xquicksetting , XBackgraund 1.0 apk [sistem arka plan degiştirme resimli anlatım] - MaxiCep buda Wallpaper koyma modülü. Herşey linklerde mevcut kolay gelsin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplan resmi yapma yerine arka plani saydamlastiramazmiyim