Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar kore 5.0.1 orijinal lollipop cikmis samsung sitesinde update edilmis 30 dk once sammobile ne zaman gecer kimbilir kies kullanan bakabilir mi orijinal rom kullananlar

by-hedir

by-hedir

Üye
Sammobile da hala bir gelişme yok

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Ama 4.4.2 de olabilir bu kadar erken cikacagini sanmiyorum 5 in s4 miniye ama dedigim gibi bende heyecanlandim bir an yukleme gorunce s4 mini kore versiyonu birde samsung kore de ayri tel avruoada ayri tel tr de ayri model satiyormus avrupada 9195 tr 9190 biliyordum ama korede ayri versiyonda satildigini simdi ogrendim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ama 4.4.2 de olabilir bu kadar erken cikacagini sanmiyorum 5 in s4 miniye ama dedigim gibi bende heyecanlandim bir an yukleme gorunce s4 mini kore versiyonu birde samsung kore de ayri tel avruoada ayri tel tr de ayri model satiyormus avrupada 9195 tr 9190 biliyordum ama korede ayri versiyonda satildigini simdi ogrendim
abi sitenin linkini atsana arkadaşda kore s4 mini var ona yükklüüm

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Samsung sitesinde indirme linki yok sadece gunluk neler yukleniyor onu gosteriyor saat saat google e samsung you mobile yaz ilk siteye gir

baskahmet

baskahmet

Üye

Samsung youmobile doğru mu söylüyor?Samsungun kesin verecek olduğu cihazları mı yazıyor?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Evet samsung un orijinal sitesi sayilir o site ne derse o zaten pendingler su an yuklenenler ust kisimda da dk dk bitenleri gosteriyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Evet samsung un orijinal sitesi sayilir o site ne derse o zaten pendingler su an yuklenenler ust kisimda da dk dk bitenleri gosteriyor
Gelirse süper olur o zaman ama bize sıra zor gelir 2015 sonunda vs gelebilir belki

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Yok ben nisan diye duydum ama mayis i bulur amma velakin samsung aralikta 4.4.4 i verecegim demisti ama fos cikmisti ama boyle listeye cikmamisti hayirlisi bakalim.

baskahmet

baskahmet

Üye
Yok ben nisan diye duydum ama mayis i bulur amma velakin samsung aralikta 4.4.4 i verecegim demisti ama fos cikmisti ama boyle listeye cikmamisti hayirlisi bakalim.
Ben s4miniarchive sitesinde listeye çıktığını gördüm ama bu sitede görmedim. Ben geleceğini sanmıyorum aslında. İnşallah gelir ne diyelim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
kim hangi romda şuan :D ben hala s5 deyim :)

baskahmet

baskahmet

Üye
s5 klavyenin linkini atarmısın bende geçersem portlarım :)
Link derken kardeş ? :) Portluyosun linki felan yok. Nası portlanır:

S5 V3 ten samsungıme apk, lib bölümünden libdraw ve libswiftkey ile başlayan dosyalarıi, bide vodb dosyasını alıyorsun.Vodb dosyasını kendi stockunun system/ bölümüne taşıyorsun.Sonra samsungıme apk ve samsungıme odex sil oraya s5 klavye apk at,s5 klavyenin izinlerini (üstüne basılı tut permissions tıkla) rw-r-r olarak ayarla system/lib bölümüne gel kendi romundaki libdraw ve libswiftkey ile bşlayan dosyaları sil yerine s5 v3 ten aldığın dosyaları yapışştır ve yeniden başlat

Root explorer kullan farklı dosya yöneticisyle olmuyor.Karışık bir konu değil aslında 1 dk lık iş

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
by-hedir

by-hedir

Üye
Link derken kardeş ? :) Portluyosun linki felan yok. Nası portlanır:

S5 V3 ten samsungıme apk, lib bölümünden libdraw ve libswiftkey ile başlayan dosyalarıi, bide vodb dosyasını alıyorsun.Vodb dosyasını kendi stockunun system/ bölümüne taşıyorsun.Sonra samsungıme apk ve samsungıme odex sil oraya s5 klavye apk at,s5 klavyenin izinlerini (üstüne basılı tut permissions tıkla) rw-r-r olarak ayarla system/lib bölümüne gel kendi romundaki libdraw ve libswiftkey ile bşlayan dosyaları sil yerine s5 v3 ten aldığın dosyaları yapışştır ve yeniden başlat

Root explorer kullan farklı dosya yöneticisyle olmuyor.Karışık bir konu değil aslında 1 dk lık iş

Kardes bu klavyeyi kitkat stock roma uygulayabiliyoruz degilmi. Yalnış anlamadiysam .peki uygulaniyorsa bile turkce oluyor degil mi

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardes bu klavyeyi kitkat stock roma uygulayabiliyoruz degilmi. Yalnış anlamadiysam .peki uygulaniyorsa bile turkce oluyor degil mi
Aynen kardeşim buda görüntü. Dediğim şekilde sorunsuz yapa bilirsin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar stock atmaya çalışıyorum stup connectionda kalıyo sonra fail veryo nası yaparım ya :( @baskahmet @Samsungw_53

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
dostum odinden downgrade yapma imei uçar orjinal bile olsa.(surumlerde efs yapisi değişikse)
sanırım 4.2.2 stock atacaksın.efs yapısı degismediyse ilk önce 4.2.2 tabanli custom rom kur sonrada öyle stock rom atmanı öneririm