baleria
Üye
values/dimens.xml buraya olmaso gerekEvet
Sorun duzeldi kardesim sagolasin
Hersey iyi guzelde su durum cubugunda bosluklar var hic guzel degil cok kotu duruyor cozumu varmi
values/dimens.xml buraya olmaso gerekEvet
Sorun duzeldi kardesim sagolasin
Hersey iyi guzelde su durum cubugunda bosluklar var hic guzel degil cok kotu duruyor cozumu varmi
o 2.5 deki temalar geçti diosun usta o ayarlar filan beyazdı onlardamı rengi değişti yoksa sadece byeaz gözüken yerlermi düzeldivalues/dimens.xml buraya olmaso gerek
Temalar ayni kardesimo 2.5 deki temalar geçti diosun usta o ayarlar filan beyazdı onlardamı rengi değişti yoksa sadece byeaz gözüken yerlermi düzeldi
yine o paketi yükleyince ayarlar beyaz olarak kalıyo demi ?Temalar ayni kardesim
Renk sorunu kalmadi..
Yok ayarlar beyaz olarak kalmiyoryine o paketi yükleyince ayarlar beyaz olarak kalıyo demi ?
values/dimens.xml buraya olmaso gerek
values/dimens.xml buraya olmaso gerek
düzeltme:düzeltemebilen varmı bu kısmı tam olarak gelse durum cubuğu
<dimen name="notification_panel_margin_left">8.0dip</dimen>
<dimen name="notification_panel_margin_right">8.0dip</dimen>
<dimen name="notification_panel_margin_left">0.0dip</dimen>
<dimen name="notification_panel_margin_right">0.0dip</dimen>
düzeltme:
res/values-hdpi/dimens.xml
Bu satırları arayın.
Bu şekilde değiştirin.
Yalnız ben v3 ten aldım o apk yı portlamak için. V3 samsungıme apk+vodb+lib dosyaları ile portladım birşey görünmüyor. Yani benimki farklı bir apk değil@baskahmet o klavyenin apksini atarmisin bendekinde harflerin ustunde isaretler var sinif oldum seninki duz hicbisey yok onu atarsan sevinirim
apk yi de paylaşırmısınız..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Parayı kıyıp telefon alma yerine orta halli (s3,s4 mini vs) bunları alıp rom ile s5 ve romu çıkarsa ki uygulamaları çıktı s6 ya benzeticez hatta benzetme ile kalmayıp özelliklerini bunda kullanabileceğiz.(çoklu pencere, s not, optik okuyucu, yeni nesil touchwiz) Yani telefonu iyi özellikleriyle kullanmak için paraya gerek yok. Ben de garantiden çıkardım telefonu. Garantilik bir sorun olmaz inşallah. Olmaz ise sorun yok zaten. Keza oldu diyelim sayaç sıfırlama gibi birçok işlem var. Sonuçta garanti bir yere kadar....bence yeni rom kuracak olan arkadaşlar bi daha düşünsün.bir root yapıp garanti dışı kalıyor,ki buna değecek bugüne kadar hiç bi custom roma rastlamadım.iki keza birin içinde,stock rom candır.siz siz olun olduğuyla yetinin.
wonder ve s4 mini kullandım. bugüne dek binden fazla rom yüklemesi yaptım,abartmıyorum,bi hastalık oldu bende[emoji14]
işin özeti şu; ya orta halli bi telefon alacak ve onunla yetineceksin,yada parana kıyıp adam gibi bişe alıp rahat edeceksin.ha ufak bi detay,adam gibi telefon da pek yok henüz.
Knox sayaç sıfırlanmıyor.Rootlayıp triangle away kullanıp download moddaki customları official yaptıktan sonra stock rom wipeli yükleyip verince garanti alıyor.Almaması %20, 4 arkadş gönderdi 3 ünü aldılar 1 ini almadılar.Birazda şansa bağlı.Ayrıca isteyen istediği şeyi söyler bura özgür bir forum yazdığıma karışamassıns4 mini knox sayaç sıfırlama çıktı da benim mi haberim yok.garantiye gelince,hoparlörden ses çok az gelmeye başladı,bu sorun bi çok s4 minide varmış,keşke rootlamasaydım.insanları yanlış yönlendirmek ne işe yarıyor söyle ben de bileyim