Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
@baleria kardeşim stocka portlarken vodb klasörü varya onu direk mi atıyoduk yoksa içindekileri mi atıyorduk orayı karıştırdım ondan portlanmıyo olabilir

baskahmet

baskahmet

Üye
S5 klavyeden biktim ve farkli klavyeler ararken xda'da lg g3 klavye gordum cwm den flaslaniyor baktim cok guzel bende yukleyeyim dedim. Turkce dil secenegide bulunuyor

baleria

Üye
values/dimens.xml buraya olmaso gerek
düzeltemebilen varmı bu kısmı tam olarak gelse durum cubuğu
düzeltme:
res/values-hdpi/dimens.xml

Bu satırları arayın.
<dimen name="notification_panel_margin_left">8.0dip</dimen>
<dimen name="notification_panel_margin_right">8.0dip</dimen>

Bu şekilde değiştirin.

<dimen name="notification_panel_margin_left">0.0dip</dimen>
<dimen name="notification_panel_margin_right">0.0dip</dimen>

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Ben azimlendim 3 gün önce stock roma geçtim ve portlıyacam dedim ve oldu :) root explorer ile düzgün bir şekilde yapınca klavye ve s5 browser portlamayı başardım.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
@baskahmet o klavyenin apksini atarmisin bendekinde harflerin ustunde isaretler var sinif oldum seninki duz hicbisey yok onu atarsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
@baskahmet o klavyenin apksini atarmisin bendekinde harflerin ustunde isaretler var sinif oldum seninki duz hicbisey yok onu atarsan sevinirim
Yalnız ben v3 ten aldım o apk yı portlamak için. V3 samsungıme apk+vodb+lib dosyaları ile portladım birşey görünmüyor. Yani benimki farklı bir apk değil

sdtsdt

Üye
bence yeni rom kuracak olan arkadaşlar bi daha düşünsün.bir root yapıp garanti dışı kalıyor,ki buna değecek bugüne kadar hiç bi custom roma rastlamadım.iki keza birin içinde,stock rom candır.siz siz olun olduğuyla yetinin.
wonder ve s4 mini kullandım. bugüne dek binden fazla rom yüklemesi yaptım,abartmıyorum,bi hastalık oldu bende:p
işin özeti şu; ya orta halli bi telefon alacak ve onunla yetineceksin,yada parana kıyıp adam gibi bişe alıp rahat edeceksin.ha ufak bi detay,adam gibi telefon da pek yok henüz.

baskahmet

baskahmet

Üye
bence yeni rom kuracak olan arkadaşlar bi daha düşünsün.bir root yapıp garanti dışı kalıyor,ki buna değecek bugüne kadar hiç bi custom roma rastlamadım.iki keza birin içinde,stock rom candır.siz siz olun olduğuyla yetinin.
wonder ve s4 mini kullandım. bugüne dek binden fazla rom yüklemesi yaptım,abartmıyorum,bi hastalık oldu bende[emoji14]
işin özeti şu; ya orta halli bi telefon alacak ve onunla yetineceksin,yada parana kıyıp adam gibi bişe alıp rahat edeceksin.ha ufak bi detay,adam gibi telefon da pek yok henüz.
Parayı kıyıp telefon alma yerine orta halli (s3,s4 mini vs) bunları alıp rom ile s5 ve romu çıkarsa ki uygulamaları çıktı s6 ya benzeticez hatta benzetme ile kalmayıp özelliklerini bunda kullanabileceğiz.(çoklu pencere, s not, optik okuyucu, yeni nesil touchwiz) Yani telefonu iyi özellikleriyle kullanmak için paraya gerek yok. Ben de garantiden çıkardım telefonu. Garantilik bir sorun olmaz inşallah. Olmaz ise sorun yok zaten. Keza oldu diyelim sayaç sıfırlama gibi birçok işlem var. Sonuçta garanti bir yere kadar....

sdtsdt

Üye
s4 mini knox sayaç sıfırlama çıktı da benim mi haberim yok.garantiye gelince,hoparlörden ses çok az gelmeye başladı,bu sorun bi çok s4 minide varmış,keşke rootlamasaydım.insanları yanlış yönlendirmek ne işe yarıyor söyle ben de bileyim

baskahmet

baskahmet

Üye
s4 mini knox sayaç sıfırlama çıktı da benim mi haberim yok.garantiye gelince,hoparlörden ses çok az gelmeye başladı,bu sorun bi çok s4 minide varmış,keşke rootlamasaydım.insanları yanlış yönlendirmek ne işe yarıyor söyle ben de bileyim
Knox sayaç sıfırlanmıyor.Rootlayıp triangle away kullanıp download moddaki customları official yaptıktan sonra stock rom wipeli yükleyip verince garanti alıyor.Almaması %20, 4 arkadş gönderdi 3 ünü aldılar 1 ini almadılar.Birazda şansa bağlı.Ayrıca isteyen istediği şeyi söyler bura özgür bir forum yazdığıma karışamassın:bangin:

enveraras

Üye
üstadlar bazı yerlerde yazılar beyaz onu nasıl siyah yapıyoduk..daha önce okudum ama bulamıyorum lütfen yardım...