cebimci
Üye
hocam eğer hafıza karttan okuyorsa onu da yapayım. ayrıca hafıza kartta dosyalarım var eğer onlara bişey olmuyorsa hafıza karta atayım romuO zaman o işlemi yapma
Son düzenleme:
hocam eğer hafıza karttan okuyorsa onu da yapayım. ayrıca hafıza kartta dosyalarım var eğer onlara bişey olmuyorsa hafıza karta atayım romuO zaman o işlemi yapma
Hafıza kartına at romuhocam eğer hafıza karttan okuyorsa onu da yapayım
Arkadaş sadece wpe yapıp kurduysa kasması normalaynen rom sorunlu filan deil benim şarjım gayet iyi kasma donma vs gibi sorunlar yok 1 haftayı geçti hala bundayım![]()
aynen ama hemen teşhis koyuyosunuz rom sorunlu die konuda ilk defa giren biri gorse yanlis anlar yuklemezArkadaş sadece wpe yapıp kurduysa kasması normal
Romun sorunları da yok değil amaaynen ama hemen teşhis koyuyosunuz rom sorunlu die konuda ilk defa giren biri gorse yanlis anlar yuklemez
ben bi sorununu gormedim beyaz renk haricindeRomun sorunları da yok değil ama
Beyaz renk de sorun işteben bi sorununu gormedim beyaz renk haricinde

gece 10.30 gibi şarj 37 idi dediğimi yaptım sabah 7.20 civarı baktım hala 37Burayı incele anlatılanlari yaparsan olur.arkdaşlar ben bu rom daki ayarlar apksini normal telefonuma yüklüyorum ama yizılar okunmuyor nasıl beyaz yapabilirim yardımcıı olurmusunuz..
Kardeşim stockta s5 klavye bi portlayamadım gitti dediklerinin herşeyi yaptım durduruldu diyorBurayı incele anlatılanlari yaparsan olur.
[MAGP] Arka Plan Düzenleme - MaxiCep
Yada 2.5 sürümünün secsetting.apk dosyasını al.
kolay gelsin.
Evet su anda s5 v3 e gecmis bulunuyorum calismalarimi bu Romda surdurucemVODB dosyasının tamamını aldınmı kopyalarken birde iki adet lib dosyası
evet beyaz alan kalmıyor tema 2,5 versiyonundaki gibi oluyor.Baleria renk sorunu duzeliyor mu v2.5 den dosya alsak duzelir mi
Evetevet beyaz alan kalmıyor tema 2,5 versiyonundaki gibi oluyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hadi ya nasi olur resmi aciklama mi vardiArkadaslar ozel sıte tasarım calısmalarım yogunlugundan bayagı ugrayamadım. Sıze mujdelı haberım var s4 mını nısan ayında samsung pek guven olmaz ama lollıpop guncellemesı gelıyor
evet bende bakmıştım android güncelleme takvimineArkadaslar ozel sıte tasarım calısmalarım yogunlugundan bayagı ugrayamadım. Sıze mujdelı haberım var s4 mını nısan ayında samsung pek guven olmaz ama lollıpop guncellemesı gelıyor