Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
Son düzenleme:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
aynen rom sorunlu filan deil benim şarjım gayet iyi kasma donma vs gibi sorunlar yok 1 haftayı geçti hala bundayım :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
ben bi sorununu gormedim beyaz renk haricinde
Beyaz renk de sorun işte :)
S5 Ploiki romda gece ultra güç tasarrufunu açıp uçak moduna aldım 9 saatte şarj yerinden oynamadı vallahi billahi :) gece 10.30 gibi şarj 37 idi dediğimi yaptım sabah 7.20 civarı baktım hala 37

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

tearing

Üye
Cm12 romu kaldırıp kurmamı tavsiye eder misiniz? Antutu testi yapıp atar mısınız? :)

kralldepo

Üye
arkdaşlar ben bu rom daki ayarlar apksini normal telefonuma yüklüyorum ama yizılar okunmuyor nasıl beyaz yapabilirim yardımcıı olurmusunuz..

baskahmet

baskahmet

Üye
Burayı incele anlatılanlari yaparsan olur.
[MAGP] Arka Plan Düzenleme - MaxiCep

Yada 2.5 sürümünün secsetting.apk dosyasını al.
kolay gelsin.
Kardeşim stockta s5 klavye bi portlayamadım gitti dediklerinin herşeyi yaptım durduruldu diyor
@baleria bende s5 v3.1 lollipop roma geçiyorum onda çalışmalarımın daha kolay olacağını düşünüyorum stocku düzenlemek zor bir yerden patlak veriyor.
S5 PLOiki rom update 4 ile romu batırdı o yüzden..

baleria

Üye
VODB dosyasının tamamını aldınmı kopyalarken birde iki adet lib dosyası

baskahmet

baskahmet

Üye
Baleria renk sorunu duzeliyor mu v2.5 den dosya alsak duzelir mi

baleria

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
evet beyaz alan kalmıyor tema 2,5 versiyonundaki gibi oluyor.
Evet
Sorun duzeldi kardesim sagolasin :)

Hersey iyi guzelde su durum cubugunda bosluklar var hic guzel degil cok kotu duruyor cozumu varmi

Son düzenleme:
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar ozel sıte tasarım calısmalarım yogunlugundan bayagı ugrayamadım. Sıze mujdelı haberım var s4 mını nısan ayında samsung pek guven olmaz ama lollıpop guncellemesı gelıyor

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar ozel sıte tasarım calısmalarım yogunlugundan bayagı ugrayamadım. Sıze mujdelı haberım var s4 mını nısan ayında samsung pek guven olmaz ama lollıpop guncellemesı gelıyor
Hadi ya nasi olur resmi aciklama mi vardi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
evet bende bakmıştım android güncelleme takvimine :)