Ultraslan8
Üye
saolun denicemKnoxu devre dışı bırakır ama o bildirmler hala gelebilir
saolun denicemKnoxu devre dışı bırakır ama o bildirmler hala gelebilir
Zaten Knoxu Devre Dışı Bırakıyo Daha Ne Bildirimi Gelicek ? Aklını Çalıştır Az KankaKnoxu devre dışı bırakır ama o bildirmler hala gelebilir
Hem Bende Hiç Gelmedi Öyle YapıncaLan geleBILIR ne demek ?Zaten Knoxu Devre Dışı Bırakıyo Daha Ne Bildirimi Gelicek ? Aklını Çalıştır Az KankaHem Bende Hiç Gelmedi Öyle Yapınca
Atar Yapma Bana Olm ASD:F:ASDFLan geleBILIR ne demek ?
devre dışı bırakınca tekrar rootu kaldırsam oluyomu ?Zaten Knoxu Devre Dışı Bırakıyo Daha Ne Bildirimi Gelicek ? Aklını Çalıştır Az KankaHem Bende Hiç Gelmedi Öyle Yapınca
Oluyorda Rootu Niye Kaldırıyorsunki ?devre dışı bırakınca tekrar rootu kaldırsam oluyomu ?
bilmem rootu sevmiyormOluyorda Rootu Niye Kaldırıyorsunki ?
Senin Telefonun Karışamam Ama Rootlu Uygulama Kullansanda Kullanmasanda Dursun Bencebilmem rootu sevmiyorm
rootlu uygulamalar filan kullanmıyorum
Dostum bunu v3 te denedım durduruldu hatası verdı bendelink leri yenilerim o kolay iş daha evet daha önce kullandım s5 rom gibi olmuyor sadece ekran kilit efekleri ekleniyor geri kalan herşey stock rom ayarları.
bu arada v3 klavyesindeki taşma sorununu hallediyorum şimdilik güzel gidiyor.
Klavyedeki taşma sorunu giderildi.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Stock rom icin buDostum bunu v3 te denedım durduruldu hatası verdı bende
Stock rom için değil v3 için ama aynı mantık kullanılabilir.Stock rom icin bu
Bir yerde mutlaka yanlış yapmışsındır bende hata vermiyor tıkır tıkır çalışıyor .Dostum bunu v3 te denedım durduruldu hatası verdı bende
Sony var ben klavye gaet guzel dısardayım sen flashlı zıp hazırlamısınStock rom için değil v3 için ama aynı mantık kullanılabilir.
Bir yerde mutlaka yanlış yapmışsındır bende hata vermiyor tıkır tıkır çalışıyor .
v3 deki klavye lib dosyalarını ve vodb klasörünü tekrar kur.
Flash zip dosyası hazırlayabilirim isterseniz
abi o düzelttiği klavye v3 e oluyomu yaSony var ben klavye gaet guzel dısardayım sen flashlı zıp hazırlamısın
abi iyi bişeyler dermisin v3e geçip sence onda artık kalıyımı senin fikrin ne sen v3 ten çıkacakmısınSony var ben klavye gaet guzel dısardayım sen flashlı zıp hazırlamısın
teşekkürler kardeşim konuya eklicemArkadaşlar v3 için flash recovery zip dosyasını hazırladım paket içeriğinde birçok uygulama var içerisinde isteyen beğenmediği uygulamayı çıkarıp öyle yükleyebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tamam bu arada bu verdiğin paketler o ekran kilidi sms filan türkçe dimi onlarda dahil yaniYapılabilir kolay iş ama bu ara yapamam çalışıyorum ancak pazartesi aksami olur
Kardesim birsey sorucam.Yapılabilir kolay iş ama bu ara yapamam çalışıyorum ancak pazartesi aksami olur
aynen ceevaplarsan hepimiz bilgilenirizKardesim birsey sorucam.
Sen flash recovery zip,framework dosyalariyla oynama , iconlari felan yapma, uygulama portlama
Bunlari nasil yapiyorsun ? Uygulama portlama tamam ama digerlerini nasil yapiyorsun ?
Dersi felan mi var ? Nasil yapiliyor ? Nerden ogrendin ?
Lutfen soyler ve cevaplar misin
Tesekkurler

Evet türkçe yanlız v3 için stock da kullanmayın .tamam bu arada bu verdiğin paketler o ekran kilidi sms filan türkçe dimi onlarda dahil yani