Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baleria

Üye
Dostum hallettimde space tr yaziyor bende english varmi tr dosyasi bunun

Baleria .com u hallettim tmm oldu ama sende tr bendeki ing tr dil dosyasi varmi sende

Klavyenin ayarlar bolumun de en alta ayarları sıfırla var ordan sıfırlayın.
sonra giriş dilini seçin deyip yenileme yapın türkçe dil dosyasını indirin bu kadar..

Son düzenleme:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Klavyenin ayarlar bolumun de en alta ayarları sıfırla var ordan sıfırlayın.
sonra giriş dilini seçin deyip yenileme yapın türkçe dil dosyasını indirin bu kadar..
yanlış mesajı alıntı yaptın kardeşim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende geldim. Biraz uyuyayim dedim dalmisim. Hayirli aksamlar :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Söylediğim yerden yapabilirsin başka yerden olmaz ayrıca biraz kasma yapıyor gibi geldi bana pin kilidi .
Kardesim o dedigin apk duzenleme hersey tamam apk acinca bole ekran geliyor. Neyi secersem ne olur ?

Ayrica birisini ayikladim diyelim nereye gidiyor kaydediyor ?
Tesekkurler

Son düzenleme:
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
tamamda şu titreşim olaynını nasıl çözerim :(
Ultraslan dedigim yerden yapsana dalgalanamayi diyorsan benim dedigim yerden yapacan digerini diyorsan baleria dedigi yerden baska ayari yok onun

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ultraslan dedigim yerden yapsana dalgalanamayi diyorsan benim dedigim yerden yapacan digerini diyorsan baleria dedigi yerden baska ayari yok onun
Abi bide v3 teki istteki mobil veri wifi iconlari sotckundan yapabilirmisin

baleria

Üye
Kardesim o dedigin apk duzenleme hersey tamam apk acinca bole ekran geliyor. Neyi secersem ne olur ?

Ayrica birisini ayikladim diyelim nereye gidiyor kaydediyor ?
Tesekkurler
Tefondan yapamazsın o işi framaworkres.apk ya ihtiyacın var.

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Framework-res.apk yi kopyala sdcard a yapistir sonra pc kopyala (ayni sekilde stock rom un framework-res.apk kopyalayip bi klasore at ) zip ten hepsini bi klasor acip icine cikart icine bakip iconlari stockla degistir sonra ziple pc ddekigizli uzantilarin acik olsun .zip yazan yeri .apk yap tlefonuna ordanda framework-res.apk klasoru yerine kopyala riskli istir
Ben sana az mantigini anlatmaya calistim

oguzxw

oguzxw

Üye
Framework-res.apk yi kopyala sdcard a yapistir sonra pc kopyala (ayni sekilde stock rom un framework-res.apk kopyalayip bi klasore at ) zip ten hepsini bi klasor acip icine cikart icine bakip iconlari stockla degistir sonra ziple pc ddekigizli uzantilarin acik olsun .zip yazan yeri .apk yap tlefonuna ordanda framework-res.apk klasoru yerine kopyala riskli istir
Ben sana az mantigini anlatmaya calistim
Abicim Senden Bişey İstiycegim S5 Lolipop Rom Portaki Ayarları Portlarmısın Ben S5 Lolipop Romdakini Atmayı Denedim Root Explorerden Copy Failed Dedi Olmadı O Ayarları Yapabilirsem Belki Avuçiçi Ekran Fotosu Alma Gelir

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Abicim Senden Bişey İstiycegim S5 Lolipop Rom Portaki Ayarları Portlarmısın Ben S5 Lolipop Romdakini Atmayı Denedim Root Explorerden Copy Failed Dedi Olmadı O Ayarları Yapabilirsem Belki Avuçiçi Ekran Fotosu Alma Gelir
Anlamadim ki tam bi anlasam s5 lollopop ayni romu neden portlamaya calistim ki vv2.5 v3 mu demek istedin
Ayrica v3 acuc ici ekran goruntusu alma caliayor v2.5 tada calisiyor simdi denedim .
Ayarlar/hareketler ve isaretler icine gir orda sekilde ki gibi yaparsan ekran goruntusunu aalirsn v3 kullaniyorum ekran goruntusu aldim v2,5 tada dedigim gibi calisiyor

oguzxw

oguzxw

Üye
Anlamadim ki tam bi anlasam s5 lollopop ayni romu neden portlamaya calistim ki vv2.5 v3 mu demek istedin
Ayrica v3 acuc ici ekran goruntusu alma caliayor v2.5 tada calisiyor simdi denedim .
Ayarlar/hareketler ve isaretler icine gir orda sekilde ki gibi yaparsan ekran goruntusunu aalirsn v3 kullaniyorum ekran goruntusu aldim v2,5 tada dedigim gibi calisiyor
İşte Bu Özlelligi Stocka Portlamayı İstiyorum Ve V3 Deki Ayarlar'ı Atarsak Belki O Özellik Stockada Gelir Anlatabildimmi Şimdi Abi ?

baleria

Üye
Yav birisi resmli veya duzgun anlatim yapsa yardmci olcaz ama parca parca soluyorsnz.
Kardeşim burayı incele aradigin şeyi burda bulursun .

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
İşte Bu Özlelligi Stocka Portlamayı İstiyorum Ve V3 Deki Ayarlar'ı Atarsak Belki O Özellik Stockada Gelir Anlatabildimmi Şimdi Abi ?
V3 teki ayarlari stock rom a atamazsin varsa bilmiyorum ayrica baleri a arkadasimiz custom rom apk lerini stockta calistirma calismasi var ama ayarlar yapilabilir mi fikrim yok baleria yazar sana

oguzxw

oguzxw

Üye
V3 teki ayarlari stock rom a atamazsin varsa bilmiyorum ayrica baleri a arkadasimiz custom rom apk lerini stockta calistirma calismasi var ama ayarlar yapilabilir mi fikrim yok baleria yazar sana
Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma Olursa Stocka Zaten Romum Hem S4 Mini Hem S5 Mini Karışık Gibi Olucak :D
@baleria