Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

sozer

Üye
her zaman dediğim gibi cm12 gelişimini tamamlayıp stabil hale gelinceye kadar en iyisi stock
kabul ediyorum görsellik kötü fakat batarya ve stabillik bakımından stock hep önde
yedekleyip tekrar stocka dönmeden önce s5 lollipop v4 ü de denedim ilk başta takılmalar vardı sonradan azaldı. görsellikte güzel fakat stabil değil. birde yükleyince telefon heryerde note 4 olarak görünüyor sizdede aynı sorun varmıydı

baskahmet

baskahmet

Üye
her zaman dediğim gibi cm12 gelişimini tamamlayıp stabil hale gelinceye kadar en iyisi stock
kabul ediyorum görsellik kötü fakat batarya ve stabillik bakımından stock hep önde
yedekleyip tekrar stocka dönmeden önce s5 lollipop v4 ü de denedim ilk başta takılmalar vardı sonradan azaldı. görsellikte güzel fakat stabil değil. birde yükleyince telefon heryerde note 4 olarak görünüyor sizdede aynı sorun varmıydı
Stabil değil sorunu tek sizde oluyor sanırım
Ben arkadaşım ve xda bunu kullanıyor 'stabil değil' lafını ilk sizden duyuyorum.Fixler yayınlandı sorunlar çözüldü
Stocktan daha fazla hız ve batarya alıyorum

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben arkadaşım ve xda bunu kullanıyor 'stabil değil' lafını ilk sizden duyuyorum.Fixler yayınlandı sorunlar çözüldü
O Arkadaş Beniim :D Şuan Stocktan Hızlı Gibi Fixler Sayesinde Ve Stabil Bir Rom Arada Takılma Yapıyor Ama Böyle 4-5 Uygulama Açık Olunca Olsun O Kadar :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

sozer

Üye
bir kaç kez klavye durduruldu hatası aldım
yüklemeden önce telefonda hangi rom yüklüydü
belkide taban birbiriyle uyumsuzdur
birde google play telefonu note 4 olarak görüyordu

baskahmet

baskahmet

Üye
Model numarası sm-910h olarak görünüyor ondan olabilir.Klavye durduruldu ben hiç yaşamadım.Türkiye kitkatn üzerine kurdum dostum.Bütün wipeları yaptım ayrıca rom 2 günde oturuyor.2 Günden az kullandıysan normaldir

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
Stockun Üstüne Kurcan Romu
Sende Olan Sorunların Hiç Biride Bende Yok Klavye Süper :D

sozer

Üye
Stockun Üstüne Kurcan Telefonu
Sende Olan Sorunların Hiç Biride Bende Yok Klavye Süper :D
bende rus I9190XXUCNJ3 yüklü
üzerine kursam düzgün çalışırmı
şu an stockta %39 pil seviyesinde 1 gün 2 sa oldu ekran süresi %27 1 sa 45 dk
batarya bu değerlerin üzerine çıkarmı dersiniz

mugrib

Üye
yahu arkadaşlar bu romda arapca dil desteği yok nasıl çözeriz bilgisi olan varmı

baskahmet

baskahmet

Üye
bende durum böyle

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben Son Çıkan Rusyayı Kurdum Sonu COC İle Biten

baskahmet

baskahmet

Üye
süpermiş
romu tüm düzeltme paketleriyle birlikte ilk kurulumda hepsinimi kuracağım
yok kardeşim,ilk romu kur telefon açılsın,sonra fixlere başla hepsini birden kurarsan telefonun açılmayabilir

sozer

Üye
yok kardeşim,ilk romu kur telefon açılsın,sonra fixlere başla hepsini birden kurarsan telefonun açılmayabilir
peki fixlerin sırası varmı yoksa açıldıktan sonra önce birini yükleyip açıp kapatıp sonrada diğerinimi yükleyeyim

baskahmet

baskahmet

Üye
peki fixlerin sırası varmı yoksa açıldıktan sonra önce birini yükleyip açıp kapatıp sonrada diğerinimi yükleyeyim
ben ilk CPU zip yükledim tel açıldı sonra fix yükledim

baskahmet

baskahmet

Üye
bende aynısını yapayım
yüklemeye başlıyorum inşallah stockla ilgili fikrimi değiştirmeme neden olur
bu arada bende stabillik verdi sizdede verecek diye birşey yok yapmanız gereken romun oturmasını beklemek,2 gün kullandın yine hayır çıkmazsa stock yüklersin

sozer

Üye
bu arada bende stabillik verdi sizdede verecek diye birşey yok yapmanız gereken romun oturmasını beklemek,2 gün kullandın yine hayır çıkmazsa stock yüklersin
yani telefondan telefona fark mı ediyor

baleria

Üye
arkadaşlar v4 ilk yayınlandığındaki secsetting.apk dosyasını upload yaparmısınız .