Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam varda hangi sayfada sayfaları tek tek geziyimi kardeşim
Son sayfalarda :) cpu ayarları ve for download yazar :) bul cwm den flaşla
Bu roma mı döndün
Al buldum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya gercekten hala facede falan kasiyor ben kendi yaptigim 2. 5e gecicem yarin

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende kasma yok
@Ultraslan8 rom için fix yayınlandı kurdum görev yöneticisi türkçe felan olmuş beyaz yazı sorunuda yok :D

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar bilgilendirmek için resim vs atıyorum şimdi. Xda rom konusunda çalışıyor fix yayınlamaya devam ediyor. Son fixde beyaz yazı sorunu kalmadı ve görev yöneticisi türkçe oldu. Resimler buyrun. Gece ultra güç tasarrufu modunda 10 saatte yüzde 2 şarj gitti sadece

baskahmet

baskahmet

Üye
Buyrun arkadaşlar buda şarj süresi :) gayet iyi durumda ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır

reflex

reflex

Üye
Pil durumunu 2-3 günde daha net görebiliriz şimdiden birşey söylemek yanlış olur. Çünkü rom 2-3 günde anca oturuyor

Gereksizler kişiye göre değişir. Watchon samsung hesabım vs bunlar bana göre gereksiz şeyler. Romun artıları, kametası süper stock kameraya göre çok daha net çekim yapıyor ayrıca farklı efektleride var. Buda şuanlık ram durumu
Böyle romlarla boşuna uğraşıyonuz! Sade ve düzgün çalişan cm12 veya stock kullanın.

baskahmet

baskahmet

Üye
Böyle romlarla boşuna uğraşıyonuz! Sade ve düzgün çalişan cm12 veya stock kullanın.
Emir verme burda dostum ;)
Ister bunu ister cm kullanırız seni ilgilendirmez
Romu ben kendime göre düzenledim ve asla boşuna uğraşmıyorum görselliği harika;)
Hızda cm den farkı yok

sozer

Üye
Romu ben kendime göre düzenledim ve asla boşuna uğraşmıyorum görselliği harika;)
Hızda cm den farkı yok
rom linkini ve diğer düzeltme linklerini bir yerde toplasanızda kullanmak isteyen arkadaşlarda nasiplense

baskahmet

baskahmet

Üye
Rom link :

Beyaz yazı düzeltme(fix) :

Kasmayı önleyen cpu link :

Buraya kadar cwm den flaslanıyo bunlar. Bu mesaj uygulamasının türkçesi. System priv app a atıp eskisiyle yer değiştirim

Link :

Buyrun arkadaşlar hepsini topladım tek mesajda

reflex

reflex

Üye
Hızda cm den farkı yok
Emir eki nedir biliyor musun? Kullanın dedim kullan demedim! Saçma bir cevap yazmışsın. Art ile dalvik arasındaki farkı da çözersen iyi edersin.

baskahmet

baskahmet

Üye
Emir eki nedir biliyor musun? Kullanın dedim kullan demedim! Saçma bir cevap yazmışsın. Art ile dalvik arasındaki farkı da çözersen iyi edersin.
Kullan tekil kişi kullanın çoğul kişi! Art o kadar stabil olsaydı cm12 yavaşlamazdı;)

sozer

Üye
Rom link :

Buraya kadar cwm den flaslanıyo bunlar. Bu mesaj uygulamasının türkçesi. System priv app a atıp eskisiyle yer değiştirim

Link :

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

bedrama

Üye
Rom link :

Link :

Linkler ölü

magnumxx

Üye
emir eki diye bir şey yoktur onuda dipnot olarak geçelim

• Beğen
Tepkiler: reflex ve baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
@baskahmet linklerin yensini nerde bulurum
KONU GÜNCELLENDİ :)
bitek mesajların türkçe linkini bulamadım bide @baskahmet o cpu yu yğkledim mesela hiçbişeyin yanında tik koyunca çıkarınca göstermiyo yani tik simgeleri kaybldu herşeyin onu nası düzeltirim

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
@baskahmet linklerin yensini nerde bulurum
KONU GÜNCELLENDİ :)
bitek mesajların türkçe linkini bulamadım bide @baskahmet o cpu yu yğkledim mesela hiçbişeyin yanında tik koyunca çıkarınca göstermiyo yani tik simgeleri kaybldu herşeyin onu nası düzeltirim
Dediğini anlamadım.
Mesaj türkçesi bu priv app at eskisiyle yer değiştir