baskahmet
Üye
Son sayfalardatamam varda hangi sayfada sayfaları tek tek geziyimi kardeşim
cpu ayarları ve for download yazar
bul cwm den flaşlaBu roma mı döndün
Al buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son sayfalardatamam varda hangi sayfada sayfaları tek tek geziyimi kardeşim
cpu ayarları ve for download yazar
bul cwm den flaşladonücem birazdanSon sayfalardacpu ayarları ve for download yazar
bul cwm den flaşla
Bu roma mı döndün
Al buldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Böyle romlarla boşuna uğraşıyonuz! Sade ve düzgün çalişan cm12 veya stock kullanın.Pil durumunu 2-3 günde daha net görebiliriz şimdiden birşey söylemek yanlış olur. Çünkü rom 2-3 günde anca oturuyor
Gereksizler kişiye göre değişir. Watchon samsung hesabım vs bunlar bana göre gereksiz şeyler. Romun artıları, kametası süper stock kameraya göre çok daha net çekim yapıyor ayrıca farklı efektleride var. Buda şuanlık ram durumu
Emir verme burda dostumBöyle romlarla boşuna uğraşıyonuz! Sade ve düzgün çalişan cm12 veya stock kullanın.
rom linkini ve diğer düzeltme linklerini bir yerde toplasanızda kullanmak isteyen arkadaşlarda nasiplenseEmir verme burda dostum
Ister bunu ister cm kullanırız seni ilgilendirmez
Romu ben kendime göre düzenledim ve asla boşuna uğraşmıyorum görselliği harika
Hızda cm den farkı yok
Diğer foruma yazıyorum teamexl benimrom linkini ve diğer düzeltme linklerini bir yerde toplasanızda kullanmak isteyen arkadaşlarda nasiplense

Emir eki nedir biliyor musun? Kullanın dedim kullan demedim! Saçma bir cevap yazmışsın. Art ile dalvik arasındaki farkı da çözersen iyi edersin.Emir verme burda dostum
Ister bunu ister cm kullanırız seni ilgilendirmez
Romu ben kendime göre düzenledim ve asla boşuna uğraşmıyorum görselliği harika
Hızda cm den farkı yok
Kullan tekil kişi kullanın çoğul kişi! Art o kadar stabil olsaydı cm12 yavaşlamazdıEmir eki nedir biliyor musun? Kullanın dedim kullan demedim! Saçma bir cevap yazmışsın. Art ile dalvik arasındaki farkı da çözersen iyi edersin.
teşekkürlerRom link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyaz yazı düzeltme(fix) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kasmayı önleyen cpu link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buraya kadar cwm den flaslanıyo bunlar. Bu mesaj uygulamasının türkçesi. System priv app a atıp eskisiyle yer değiştirim
Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun arkadaşlar hepsini topladım tek mesajda
Rica ederimteşekkürler
Rom link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyaz yazı düzeltme(fix) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kasmayı önleyen cpu link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buraya kadar cwm den flaslanıyo bunlar. Bu mesaj uygulamasının türkçesi. System priv app a atıp eskisiyle yer değiştirim
Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyrun arkadaşlar hepsini topladım tek mesajda
Evet telefondan sorun olmuş yaLinkler ölü
xda da var hepsi veya konu sahibi düzenlesinDediğini anlamadım.@baskahmet linklerin yensini nerde bulurum
KONU GÜNCELLENDİ
bitek mesajların türkçe linkini bulamadım bide @baskahmet o cpu yu yğkledim mesela hiçbişeyin yanında tik koyunca çıkarınca göstermiyo yani tik simgeleri kaybldu herşeyin onu nası düzeltirim