Karşılaştırma S4 mini mi? Nexus 4 mü ? Lg Optimus G mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini mi? Nexus 4 mü ? Lg Optimus G mi ?
İyi günler Maxicep Ailesi

Başlıkta saydığım telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Aslında nexus 4 almayı istiyorum güncelleme bekleyen birisiyim.Ancak sistem stabil olduktan sonra güncelleme gelmesede olur.Nexus 4 e hafıza kartı takılmaması çok sıkıntı.Birde arka taraf cam ve çok dayanıksız.Wifi operatör çekmeme sorunu varmış.S4 mini ise digerlerine gore biraz donanımı dusuk ve yazilimsal hatalardan dolayı subway temple run vs. de kasiyormus.Ekranda biraz kucuk.Ancak antutudan 20k almasi beni gercekten sasirtti. Optimus g ise bana biraz yakın duruyor. Ama lg nin guncelleme durumu belli.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
s4 miniyi niye onların arasına kattın anlamadım direk ele. Nexus 4 ünde optimus g ye tek artısı güncelleme en mantıklısı bence optimus g bi kere hafızası 32gb oldukça rahat olur aman ne kadar yerim kaldı şu oyunuda yükleyebilecekmiyim falan demezsin ses kamera olarakta üstün nexus 4 gibi sanal tuş ta olmadığı için ekran bi tık daha büyük oluyor güncelleme işinide customla çözersin ki ben lg nin en az 4.3 vermesini bekliyorum çünkü opengl 3.0 desteğinden mahrum bırakmaması lazım.s4 miniyi niye onların arasına kattın anlamadım direk ele. Nexus 4 ünde optimus g ye tek artısı güncelleme en mantıklısı bence optimus g bi kere hafızası 32gb oldukça rahat olur aman ne kadar yerim kaldı şu oyunuda yükleyebilecekmiyim falan demezsin ses kamera olarakta üstün nexus 4 gibi sanal tuş ta olmadığı için ekran bi tık daha büyük oluyor güncelleme işinide customla çözersin ki ben lg nin en az 4.3 vermesini bekliyorum çünkü opengl 3.0 desteğinden mahrum bırakmaması lazım.opera mini failed

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
LG Optimus G alabilirsin fena telefon değildir. Nexus 4 iyi hoş da sanki güncelleme konusu dışında bir numarası yok gibi geliyor bana yukarda da bahsedildiği gibi kamera, ses vb. S4 Mini konusunda ise puanının 14 bin ya da 15 binlerde olduğunu hatırlıyorum. Oyun performansı konusunda ise hiç de kötü değil videoları aşağıda:
GTA Vice City
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Subway Surfers, Temple Run 2, Beach Bug Blitz ve Dead Trigger

Asphalt 7, Modern Combat 4, Real Racing 3

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
android 5 cok stabil olucak diyorlar aslinda 5.0 alicak bir cihaz istiyorum

Senyor Keş