LG Nexus 4 Batarya Ömrü?

Sponsorlu Bağlantılar

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 Batarya Ömrü?
Arkadaşlar kolay gelsin,

LG Nexus 4 düşünüyorum, Android'de ki en akıcı deneyimi sağlayan telefon o oldu incelemelerime göre, bir de LG Optimus G gayet hızlı çalışıyor. Bu ikisi arasında Nexus 4 güncellemeri daha önce alacağı için daha önde, Optimus G ise tasarım olarak daha önde bir cihaz gibi duruyor benim için.

İki tane sorum var
1) LG Nexus 4 kullananlar, batarya konusunda yorum yapabilir mi? Ağır kullanıcı değilim ama mesajlaşmayı sık yaparım, Mail geldikçe maillere bakarım, gerekirse internete bakarım. 3G hep açık olmalı Mail sync olacağı için, sabahtan akşama kadar, yaklaşık 12-14 saat beni götürür mü?

2) LG Optimus G'nin tasarımında aklım kaldı, ama güncelleme konusunda Android telefonları pek bilmiyorum, güncelleme almaz mı? Almaz ise unofficial şekilde güncellenebilir mi?

Kullananların Fikirleri benim için çok önemli, ona göre bir karar vereceğim hafta sonuna kadar.

Teşekkür ederim şimdiden, iyi günler herkese :)

tapatalk

tapatalk

Üye
piyasada ki bütün cihazlar ortalama 1 gün. nexus 4 dahil.

fk555897

fk555897

Üye
Akıllı telefonlardan fazla şarj ömrü bekleme. Nexus 4 fiyat/performans oranında mükemel. Güncelleme desteği Optimus G'den kat kat fazla. Nexus 4 güncellemeyi direkt olarak Google'dan alıyor. Ayrıca Optimus G'ye ROM yükleyebilirsin. ROM hakkında fazla bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması daha mantıklı olur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nexus 4 kullanıcısı olarak her anlamıyla süper bir cihaz.
Tek sorunu yuksek sesli ortamlarda hoparlör den cızırtılı ses gelmesi . Bu yüzden servise verdim cihazı .

Htc one x kullaniyorum şimdi idareten nexus 4 un tadını asla alamıyorum .:)
Nexus apayrı bir tad ...

phantomddl

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim,
Dikkate alacağım :)
Zaten öyle abartılı bir pil beklentim yok, bundan önceki telefonum Lumia 920 idi, onun kadar günü çıkarsa yeter benim için.

fingerback5

fingerback5

Üye
Bir telefon guncelleme aldigi kadar yasar o yuzden nexus 4.Androidde guncelleme cok onemli.

Takipçi Satın Al

Üst Alt