Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Telefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olurTelefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olur

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Telefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olurTelefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olur
telefonda sıkıntı deildir dim gece %100 sabah uyanıyorum %70 lere düşüyo

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Aynen öyle haddinden fazla ve gereksiz oyun programlar yükleniyo. Bazi prolari kapatsanizda arka planda calismaya devam ediyolar.silseniz bile telefon hafizasinda kali ntilar birakiyoo. Bunlar bataryayi aglatir. Cok sukur benim telde sikinti yok. Rusya romunu da yedi. Bana hizmet vermeye devam ediyoo

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen öyle haddinden fazla ve gereksiz oyun programlar yükleniyo. Bazi prolari kapatsanizda arka planda calismaya devam ediyolar.silseniz bile telefon hafizasinda kali ntilar birakiyoo. Bunlar bataryayi aglatir. Cok sukur benim telde sikinti yok. Rusya romunu da yedi. Bana hizmet vermeye devam ediyoo
seninki rusya romumu

berk alican

Üye
4.4.2 de test etme şanşım henüz olmadı . ama 4.2.2 deyken en son 100 de bıraktığımda 94 fln aldım sabah

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Aynen 4.4.2 canavar gibi

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Ben CM 11 Kudum Kitkat 4.4.4 le kafam rahat :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Gule gule kullan gardas

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
4.4.2 de test etme şanşım henüz olmadı . ama 4.2.2 deyken en son 100 de bıraktığımda 94 fln aldım sabah
kardeşim bnm telefon niye %10 %20 şarj gidiyo geceden sabaha kadar acaba bataryada değiştirdim gene aynı

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Gardas atsana rusya romunuTelle alakali

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Bunu satıp asus zenfone 6 alınır mı :hmmm:

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Sabah 8 de %85 yazmistim simdi suan itibariyle %28 ama asiri kullandim. Harita inter et sms arama falan cok yoruldu cihaz. Simdi baska bi tel olsaydi. Mesela iphone 2 3 kere sarja koymustum. Iphone kullandigim icin ordan biliyom. Sarjli kilifla geziyodum ya
Bunu satıp asus zenfone 6 alınır mı :hmmm:
Samsung iyidir. O ne guytirik cihaz ya nerden buluyosuz. Iki arkadas konusuyolar sende cihaz ne var Samsung. Peki sende asus zenfone 6. Soylemesi bile zorHarbi komik pc mi tel mi :) ;)

berk alican

Üye
Ver bi garantiye baksinlarBeyler birsey dicem su teli aldigimdan beri subway surfers oynayamadim . Mf7 bozuktu na 1 iyi oldu ama ilk açılışta donuyordu 3 saniye kadar zaten yaniyosun o ara daha olmuyor . Simdi Rusya kurulu 1.5 sn ye inmiş ama cozumu yokmu sizde durum ney

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ver bi garantiye baksinlatamam kaç günde alırım acaba b bilginiz varmı
Ver bi garantiye baksinlarBeyler birsey dicem su teli aldigimdan beri subway surfers oynayamadim . Mf7 bozuktu na 1 iyi oldu ama ilk açılışta donuyordu 3 saniye kadar zaten yaniyosun o ara daha olmuyor . Simdi Rusya kurulu 1.5 sn ye inmiş ama cozumu yokmu sizde durum ney
tamam vercem ama bana kaç güne verirler tekrar ???

berk alican

Üye
Max 1 hafta veya israr et hemen batarya değiştir

berk alican

Üye
Servisten iste hemen degisim ısrar et

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Servisle garantiyle ne ugrasiyon gunlerce haftalarca. 30 50 lira falan orjinal batarya. Ki sen zaten batarya degisimi yapmissin zaten sorun hala devam ediyomus. Yazilimsal büyük bi ihtimal. Ben 4.4.2 kur derimBen subway surfers oynamistim ilk acilislarda ufak tefek donmalar yapiyo ki her cihazda yapiyoo. Sonra kaymak gibi akiyo. Oyunun kendisiyle alakali bi proplem. Adam iphone 5 s te oynayamiyo. Zaten guzel bi oyun diil. Ben kullanmiyorunSamsung Galaxy S4 mini & iphone5-5s iki cihazada ayni gözle bakiyorum. Esdegerler

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
sende de aynıysa iyi hani tam şöyle oyun ilk açılıyo 1.5 sn donuyo o ara yanıyosun zaten sonra kaymak gibi bu şekil dimi seninde . S4 minide animasyonları kapat 5s gibi çalışıyo kit kat da

Üst Alt