Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Animasyonlari nasil kapatiyonBen 4.2.2 de oynamistim begenmiyip silmistim. O donma oluyoo

berk alican

Üye
ayarlar cihaz hakkında yapım numarasına 7 kere bas geliştirci açılcak geri gel geliştrici seçeneklerine gir orda 3 tane animasyon var onları 0 yap uçuyor .
bide rica etsem kit kat ta denermisin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
sende de aynıysa iyi hani tam şöyle oyun ilk açılıyo 1.5 sn donuyo o ara yanıyosun zaten sonra kaymak gibi bu şekil dimi seninde . S4 minide animasyonları kapat 5s gibi çalışıyo kit kat da
Yani yazılımmı değistiriyim ustalar :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar rusya romu atinca cihazim garanti dışı kalırmı

reflex

reflex

Üye
Servisle garantiyle ne ugrasiyon gunlerce haftalarca. 30 50 lira falan orjinal batarya. Ki sen zaten batarya degisimi yapmissin zaten sorun hala devam ediyomus. Yazilimsal büyük bi ihtimal. Ben 4.4.2 kur derimBen subway surfers oynamistim ilk acilislarda ufak tefek donmalar yapiyo ki her cihazda yapiyoo. Sonra kaymak gibi akiyo. Oyunun kendisiyle alakali bi proplem. Adam iphone 5 s te oynayamiyo. Zaten guzel bi oyun diil. Ben kullanmiyorunSamsung Galaxy S4 mini & iphone5-5s iki cihazada ayni gözle bakiyorum. Esdegerler
İphoneden ne olur ya 4s kullandim bi kasiyo du dedim benim telefonu (s4 miniyi ) ablamdan geri aldim iphone da sasirdi kendini

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sende de aynıysa iyi hani tam şöyle oyun ilk açılıyo 1.5 sn donuyo o ara yanıyosun zaten sonra kaymak gibi bu şekil dimi seninde . S4 minide animasyonları kapat 5s gibi çalışıyo kit kat da

Ben bu dediğiniz kasma donmaları ne 4.2.2 de nede 4.4.2 de görmedim asphalt8, most wanted, fifa 12,14,15, asphalt ower, subway…
Yani performans isteyen çoğu oyunu kullandım ama kasma vs görmedim cihazda

berk alican

Üye
Ben bu dediğiniz kasma donmaları ne 4.2.2 de nede 4.4.2 de görmedim asphalt8, most wanted, fifa 12,14,15, asphalt ower, subway…
Yani performans isteyen çoğu oyunu kullandım ama kasma vs görmedim cihazda

onlarda kasma yok subway de var oda ilk açılışta. @SerseriGönlüm12 denedinmi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Şimdi kuruyorum rusya romunu :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bende de yapiyoo arkadaslar. Arada bi kasma yapiyoo ama hissedilir derece diilSubway biraz sikinti

berk alican

Üye
@Bahadir_fb abi nasıl kasmıyor kasıyor işte . @SerseriGönlüm12 dimi ilk açılışta 1-2 sn donuyor sonra hiçbirşey yok .@Ultraslan8 kur abi kur tel çok hızlandı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Simdi kurdumda sarj cok gidiyo gibi nasil onlem alirim arkadaslar :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
aynen berk kasiyoo

qradyant

qradyant

Üye
Arkadaslar konuyu iyice dagittiniz :)
Saka bi yana da siz 4.4.2 de telefonun kastigini mi soyluyorsunuz? Yoksa ben mi yanlis anladim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: qradyant

berk alican

Üye
aynen sadece subway surfers da kasıyor yoksa cihaz baya hızlandı

• Beğen
Tepkiler: qradyant

Üst Alt