Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bu konuya burda son vermek üzere söylüyorum 4.4.2 gayet seri hizli ve akici. telefona can geldi. diger telefonlar umrumda bile degil. subway surfes de kasiyoo telefonla alakali diil oyunun kendisinde varlg g2 iyi olabilir ama gorunum ve menu iconlari hic hos diil. hosuma da gitmiyoo

qradyant

qradyant

Üye
Subway cihazda kasiliyor diyorlar ;)
Cihaz kasilmiyor

aynen sadece subway surfers da kasıyor yoksa cihaz baya hızlandı

Ben 4.4.2 rus versiyonundan memnundum hem hizliydi hem de pili iyi dayaniyordu. Romunuzun degerini bilin 4.2.2 den daha iyi. Bende suan cm11 yuklu. Ozellestirme anlaminda problem yok ama tad vermiyor. Stabil falan da degil. Stock a donmeye firsatim olsa donecegim insallah

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bu cm11 miabi sogudum ya telefondan iphone mi alsam acabacin mali gorunumlu iyyyy

• Beğen
Tepkiler: qradyant

berk alican

Üye
Rusya romunda kulaklik simgesi gidiyor bazen ama takili ve çalışıyor sizde varmı böyle birşey

berk alican

Üye
herhangi bi temizleme yapmadım güncellemeden önce sorun yoktu bunda arada kulaklık simgesi gidiyor tak çıkar yapınca geliyr

qradyant

qradyant

Üye
Kulaklik girisini temizle ya da kulaklik kablosunda temassizlikta olabilir

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ben su kulaklik olayina takildim. suanda takili bi sikinti yok. denemeye dvm ediyorumyok ya ben iphone 4s kulakligi kullaniyorum. gayet iyi sorun yok

berk alican

Üye
Yok abi ondan degil kulaklık sıfır ki daha önce 4.2.2 ken hic sıkıntı yok bak şimdi yarim saattir muzik dinliyorum gitti simgesiSadece simge gidiyor kulaklık a ses geliyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Walla benim yarim saat muzik dinliycek zamanim yok. yarin ise giderken bakarim. ama ipod tourchum var belki dinleyemem

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar siz guc tasarrufu modundami kullaniyosunuz 4.4.2 yi

qradyant

qradyant

Üye
Normal Hatta iyi diyebilirim :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bnmki gecden sabaha kadar %3 gitmis normalmi ???
Bide bisey sorcam hic kullanmadigim halde 2 gun gidiyo normalmi :)
Yüzde 3 gidiyorsa hic kullanmasan ortalama 1 hafta gider :)
Yani cihazı kullaniyorsun demekki ;)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
hiç kullanmadığım halde daha yeni %27 oldu normal dimi :)

Üst Alt