Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye

bunu yükle

berk alican

Üye
hepsi indi başlıyorum son not varmı pda işaretli başka

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
OkadarSen biliyosun zaten

berk alican

Üye
[/url][/IMG] kit kat hany :Dteşekkürler herkese

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Turkiye romunu beklemeyin bosuna arkadaslar bi kitkatci daha katildi aramizaSariyer dede yagiyoo :)

• Beğen

berk alican

Üye
tek moralimi bozan wipe dan sonra tel rusça açıldıkardeş bende senin gibi garantiden korkuyodum . yalnız cihaz canavar gibi açıp kapanıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Telefonu kapat.
Ses Artırma + Home Butonu + Güç Butonuna aynı anda basılı tut açılan menüde
wipe data/factory reset’i seç.(aşağı inmek için ses kısma tuşunu, seçmek için ise güç butonunu kullan.)
Yes — delete all user data’yı seç(Bu işlem telefonundaki herşeyi silmektedir!)
reboot system now’ı seçerek telefonunu yeniden başlat.

Bahadir_ fb arkadasimizdan Alintidir.
Wipe yapmissin zaten

Son düzenleme:
  • Beğen

berk alican

Üye
yaptım kardeşim biliyorum daha önce hem odin hem wipe fln yaptım ama 4.1.2

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadasim turkce romu kurarkende yada teli sifir alrken teli ilk actigimizda ingilizce falan cikiyoo

berk alican

Üye
abi süper hem herşey de x0 yazıyor hemde resmiyok bende hep oto tr geldiyalnız arkadaşlar hemen ilk sorunum şu wifi geç açılıyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadasim turkce romu kurarkende yada teli sifir alrken teli ilk actigimizda ingilizce falan cikiyoo. Yine turkce dili seciyoruz. Bunda da rusca olmasi gayet normal. Yakinda gelir tr onuda boyle odinle kurariz sikinti yok

berk alican

Üye
wifi olayı sizdede varmı

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Yok bende wifi sorunu acinca hemen dokuluyo liste. Sende de duzelir ya bir iki ac kapa falan yaparsin

berk alican

Üye
yazıcam detayları sağol kardeşabi net söylim cihaz iphone 5s gibi hızlandı . ayrıca vermezler tabi s5 mini yavaş kalıyor s4 mini kit kata göre

by-pegasus

Üye
arkadaslar bu guncelleme tak ettirdi bende yapiyorum rusya romunu

ama bi kac yerde garanti bozmaz diyolar dorumu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Ya bozsa ne olur bozmazsa ne olur para verip aliyosun kurmak senin elinde. Yazilimsal bi hata olursa tekrar rom yukleresin donanimsal olursa veririsin servise yaparlarsa yaparlar. Baktinki caktilar davayi cihazi 2.el aldigini söylersin. Ilk sahibi rom veya root atmissa bedelini benmi odeyecegim der caydirisin adamlari. Oda bi ariza cikarirsa. adam gibi kullandiktan sonra yerede düsürmezsen hicbisey olmaz cihazaTelefon senin elinde olsun sen yönet sen hakimi ol
O seni yönetmesinWallaha bosuna bekliyosunuz

Son düzenleme:

berk alican

Üye
abicim samsung odin şeyi varya ses kısmayla çıkan orda 0x ayrıca cihaz durumu resmi kur gitsin .

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar sizde eskiden 4.2.2 guncellemesinde geceden sabaha uykudayken %kac gidiyodu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadasim o hangouts ve google+ uygulamisinda oturumu kapat. Eposta uygulamisinda da senkronizeyi manuel yap. Sarjin az gider. Ben tam olarak hatirlamiyorum ama suanda gece 12 de yattim. Tele baktim % 88 di. Sabah 8 de baktim % 85 di. Zannedersem 4.2.2 de de böyleydi.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadasim o hangouts ve google+ uygulamisinda oturumu kapat. Eposta uygulamisinda da senkronizeyi manuel yap. Sarjin az gider. Ben tam olarak hatirlamiyorum ama suanda gece 12 de yattim. Tele baktim % 88 di. Sabah 8 de baktim % 85 di. Zannedersem 4.2.2 de de böyleydi.
o zaman benmki neden %10 %20 şarjım gidiyo telefondamı sorun vr bataryayıda değiştirdiim hala böyle :(

Üst Alt