Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
odin 9 var bende bişey farketmez demi. bende eski bi odin vardı. içinde 3 4 dosya vardı. bu odin dede odin uygulaması ve bir dosya var sıkıntı olmaz herhaldebana kullandığın odinin linkını atarmısın temız olsun yaaodin programını acıcam indirdiğim romu odinde gerekli yere koyucam.s4 miniyi dowload moduna alcam pc ye baglıycam. tanııdıktan sonra starta bascam. yüklemeyi yapcak. kies i ve virüs programınıda kapatıcam dimiI9190XXUCNG1_I9190SERCNG1_SER.zip
indirdigim ve hala inmeye devam eden rom bu demi başka bişey yok
Sammobildenmi indiriyorsun?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
evet

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Okey simdi eve gidiyorum. Birazdan basliycam.kardes burada ol yine sana ihtiyac var

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Erken yatiyosun biz 1 2 yi falan buluyoruz :)

• Beğen
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadasim romu odinde hangi yere gosterim. BL
AP
CP
CSC
hangisine hepside md5 destekliyoDikkat etmem gereken baska bisey varmi. Eger beceremezsem internette de giremem telefon acilmazsaDikkat etmem gereken baska bisey varmi. Eger beceremezsem internette de giremem telefon acilmazsaSanada yazamam

berk alican

Üye
abi sen yap bende senden sonra yapim bende bilmiyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Ben yaptim arkadaslar. Rusyayi kurdum.Memnunum simdilik bazi yenilikler gozume carpti tabi. Sanki biraz ses sikintisi var. Ses seviyesi azaldi ozelliklede tus kitliyip acinca dalga yada isik sesi cok az olmus

Karalama45

Karalama45

Üye
Iyi duruyo :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Genede iyi tek sikintisi rusya oldugunu bilmek. Turkiye gelene kadar tadini cikarim. Gelincede yukler cekilirim koseye.

Karalama45

Karalama45

Üye
:D ben bekliyorum

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Vallaha bosuna bekliyosunuz daha dune kadar bende bekliyodum. Gereksiz bekledigim aylara yaniyorum. Odinle kurun pasalar gibi kullanin. Yazilimsal bi sorun mu oldu odinle tekrar kurun. Yeni rom cikar indirin kurun. Neyse siz beklemeye devam edinHava durumu widgeti guncellemek icin gps acikmi kalmali

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Vallaha bosuna bekliyosunuz daha dune kadar bende bekliyodum. Gereksiz bekledigim aylara yaniyorum. Odinle kurun pasalar gibi kullanin. Yazilimsal bi sorun mu oldu odinle tekrar kurun. Yeni rom cikar indirin kurun. Neyse siz beklemeye devam edinHava durumu widgeti guncellemek icin gps acikmi kalmali
Gerek yok konumu elle belirle :)

berk alican

Üye
serserigönlüm12 bak ya :D hava atıyor :D kardeşim sende benim gibi bekliyodun hevesimi getirdin upload etsene bide öğretsene rica etsem nasıl attığını

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Banada bi arkadas yani bahadir_fb arkadasimiz ogretti hakkini yememek lazim.

berk alican

Üye

şurdan buldum indiriyorum mega var

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadasim sammobileden indir rusya romunu hallederiz. Aslinda cokta kolay yaniYok arkadasim onu yukleme ne olur ne olmaz ya sammobileden indir

Bunu indir. Sammobileye kayit olman lazim.

berk alican

Üye
odin fark ediyomu başında 9505 yazıyo odin yazısının yanıda anlamadımsammobile den çekiyorum . peki odin

Üst Alt