HAM ZA
Üye
Arayüz kasması mı ? Ben 5aydır kullanıyorum böyle bi kasma yaşamadım...Arayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.
Arayüz kasması mı ? Ben 5aydır kullanıyorum böyle bi kasma yaşamadım...Arayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.
Arayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.
Kardeş bence o telefona hiç bulaşma benden demesis4minide kasma yaşayanı duymadım kasmaz stbil çalıştığı muamma nexus 4 alabilirsem alıcam bakalım
Sen samsung a şartlanmışsın onda aradığını bulamazsın performansına aldanmas4minide kasma yaşayanı duymadım kasmaz stbil çalıştığı muamma nexus 4 alabilirsem alıcam bakalım
Arayuz kasmasi Derken kime gore? Neye göre ve cihaz ne?
Bende 4 aydir herhangi bir kasilma görmedim
teknosada inceletirler mi acaba ortalıkta yok mağaza girip baktım da
Öylesine öylede en kullanışlı arayüz de bence touchwiz.Touchwiz genel olarak ağırdır.
Öylesine öylede en kullanışlı arayüz de bence touchwiz.
Cm10,10.1,10.2 kullandım touchwizden daha çok o arayüzlere alışkınım ancak görsel olarak ve pratik olarak touchwiz en iyisiHiç de öyle değil. Ona alışmışsındır belki ondan öyle geliyordur.
Cm10,10.1,10.2 kullandım touchwizden daha çok o arayüzlere alışkınım ancak görsel olarak ve pratik olarak touchwiz en iyisi
Zevk meselesi kardeşim öznel bi durum buBence değil.
Zevk meselesi kardeşim öznel bi durum bu
yanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştüSen samsung a şartlanmışsın onda aradığını bulamazsın performansına aldanma
bimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direktNexus 4 kullanıcıları gocunmasın ama hiç de güzel bi telefon değil nexus 5i inceleme fırsatın olursa bi bak derimyanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştübimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direkt