Kardesim amacı kotulemek değil benceya he sucrofe kanitmi kanit sansürsüz resmide atayim istersen s4 kotulemekten vazgec ve konumu terket s4 kötüleyip duruyor sun

ya he sucrofe kanitmi kanit sansürsüz resmide atayim istersen s4 kotulemekten vazgec ve konumu terket s4 kötüleyip duruyor sun
Açıklayan açıklamış, bilmem anlatabildim mi? Hile olduğu belliydi zaten. Bu mesajdan sonra cevap verip itiraz edecek kadar düşmezsin umarım.Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.
S4ü Kötüleyen yok. Ama s4 te olmayan bir özelliği s4 te varmış gibi gösteren sensin. Tüm S4 kullananlar şarj sorunu yaşarken birtek samsung senin telefonuna sanırım 4000 mAh yerleştirmiş..ya he sucrofe kanitmi kanit sansürsüz resmide atayim istersen s4 kotulemekten vazgec ve konumu terket s4 kötüleyip duruyor sun
Beni yormayıp bu açıklamayı yaptığın için teşekkürler.S4ü Kötüleyen yok. Ama s4 te olmayan bir özelliği s4 te varmış gibi gösteren sensin. Tüm S4 kullananlar şarj sorunu yaşarken birtek samsung senin telefonuna sanırım 4000 mAh yerleştirmiş..
Zaten hile olduğu belli.o istatistiklere inanmayın yarım saatte asphalt %2 şarj yer mi biraz mantıklı olun,5dk antutu açtım anında 2.liğe oturmuştu mesela %12 diyor fakat yediği şarj %2 falandı yeni de çıkarmamıştım şarjdan biraz süre geçmişti
Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.
Nawy çözmüş tartışmaya gerek yok ayrıca s4 hiçte kötü cihaz değilBence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.
Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.
Telefon özel olarak gelmiş koredenArkadaş root filan yok diyor ama basbayağı var, Bu resimde şarj %5'lerdeyken recorveryden romun backupunu almış, %55 iken tekrar restore yapmış. Birden bire çıkmasının ve şarjın %55 iken 6 saate yakın ekran süresi almanın mantıklı açıklaması olamaz.
Resimdeki dalgalanmaları görmemezlikten geldiğini söylemeninde başka şekliBu konu hala duruyor mu lanFanlar basmış burayı
Çekemiyosunuz abi kabul edin, eğer bu ekran görüntüleri g2 ye ait olsaydı böyle demiycektiniz. Fanboyluk yapmaya hiç lüzum yok. Anılı tanırım zaten yalancıktan şarj süresi alıp burada paylaşacak biri değildir.

Samsungun o hantal sistemi, senin dediğin cm11 den çok daha az şarj yiyor. Her türlü kanıtlayabilirim bunu.LG G2 bile CM11 ile %30 da 4 saati zor görüyo sen çıkmışsın samsungun hantal sistemiyle 6 saat ekran süresi aldığını gösteriyosun. zaten fotoda telefon kapalıyken şarj olduğu bitmeden çıkarılıp tekrar kullanıldığı belli 6 saat değil 8 saat bile alınır onunla. rastgele olmuş gibi atıyor bi de![]()