Püf Noktası S4 inanilmaz batarya süresi (root yok stock % 55 sarj)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ya he sucrofe kanitmi kanit sansürsüz resmide atayim istersen s4 kotulemekten vazgec ve konumu terket s4 kötüleyip duruyor sun

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, B.A.R.O.N ve EmekHırsızı

sacid589

sacid589

Üye
ya he sucrofe kanitmi kanit sansürsüz resmide atayim istersen s4 kotulemekten vazgec ve konumu terket s4 kötüleyip duruyor sun
Kardesim amacı kotulemek değil bence
%55 şarjla 6 saat ekran almak pekte normal değil yani :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
degil ama aldi iste ben onun niyetini biliyorum sen bosver

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.

Açıklayan açıklamış, bilmem anlatabildim mi? Hile olduğu belliydi zaten. Bu mesajdan sonra cevap verip itiraz edecek kadar düşmezsin umarım.

Son düzenleme:
kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Telefon en az 1-1,5 saat şarzda kalmış.

MaxipmaN

Üye
o istatistiklere inanmayın yarım saatte asphalt %2 şarj yer mi biraz mantıklı olun,5dk antutu açtım anında 2.liğe oturmuştu mesela %12 diyor fakat yediği şarj %2 falandı yeni de çıkarmamıştım şarjdan biraz süre geçmişti

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
messevim

messevim

Üye
S4ü Kötüleyen yok. Ama s4 te olmayan bir özelliği s4 te varmış gibi gösteren sensin. Tüm S4 kullananlar şarj sorunu yaşarken birtek samsung senin telefonuna sanırım 4000 mAh yerleştirmiş..

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Sucrofe

Sucrofe

Üye
S4ü Kötüleyen yok. Ama s4 te olmayan bir özelliği s4 te varmış gibi gösteren sensin. Tüm S4 kullananlar şarj sorunu yaşarken birtek samsung senin telefonuna sanırım 4000 mAh yerleştirmiş..
Beni yormayıp bu açıklamayı yaptığın için teşekkürler.

S4'ü kötülediğim falan yok, pil sorunu var. Hatta pili şişme yapıyor diye Samsung açıklama yapmıştı. Pil sorunu olan telefon bu süreyi nasıl alsın? Diyelim ki "Samsung bu sorunu diğer serilerde düzeltmiş", 2600 mAh ile yine alamaz o ekran süresini. Kafadan sallamıyoruz herhalde, anlamıyorlar ki... Boşa nefes tüketiyoruz.
o istatistiklere inanmayın yarım saatte asphalt %2 şarj yer mi biraz mantıklı olun,5dk antutu açtım anında 2.liğe oturmuştu mesela %12 diyor fakat yediği şarj %2 falandı yeni de çıkarmamıştım şarjdan biraz süre geçmişti
Zaten hile olduğu belli.

~N.A.W.Y~ açıklamış.

Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Böyle bug banada vursa keşke... :D

enterneoll

enterneoll

Üye

Nawy çözmüş tartışmaya gerek yok ayrıca s4 hiçte kötü cihaz değil

wwwhmz

wwwhmz

Üye

Arkadaş root filan yok diyor ama basbayağı var, Bu resimde şarj %5'lerdeyken recorveryden romun backupunu almış, %55 iken tekrar restore yapmış. Birden bire çıkmasının ve şarjın %55 iken 6 saate yakın ekran süresi almanın mantıklı açıklaması olamaz.

sacid589

sacid589

Üye
Arkadaş root filan yok diyor ama basbayağı var, Bu resimde şarj %5'lerdeyken recorveryden romun backupunu almış, %55 iken tekrar restore yapmış. Birden bire çıkmasının ve şarjın %55 iken 6 saate yakın ekran süresi almanın mantıklı açıklaması olamaz.
Telefon özel olarak gelmiş koreden

optiktr

Üye
%deler nasip jeaablanoyo mesela bnde fifa14 %20 diyor kaç saat %20 oluyor ??

HereİsJohnny

Üye
LG G2 bile CM11 ile %30 da 4 saati zor görüyo sen çıkmışsın samsungun hantal sistemiyle 6 saat ekran süresi aldığını gösteriyosun. zaten fotoda telefon kapalıyken şarj olduğu bitmeden çıkarılıp tekrar kullanıldığı belli 6 saat değil 8 saat bile alınır onunla. rastgele olmuş gibi atıyor bi de :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
Sucrofe

Sucrofe

Üye
:kop2:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsungu çekmeyenler anil kardeşimizi mağdur etmeye çalışıyorlar ama ne derseniz diyin sonuçlar ortada helal ANIL :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çekememezlik diye işte bunlara denir ;) helal ANIL :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu konu hala duruyor mu lan :d: Fanlar basmış burayı :kotu: Çekemiyosunuz abi kabul edin, eğer bu ekran görüntüleri g2 ye ait olsaydı böyle demiycektiniz. Fanboyluk yapmaya hiç lüzum yok. Anılı tanırım zaten yalancıktan şarj süresi alıp burada paylaşacak biri değildir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu konu hala duruyor mu lan :d: Fanlar basmış burayı :kotu: Çekemiyosunuz abi kabul edin, eğer bu ekran görüntüleri g2 ye ait olsaydı böyle demiycektiniz. Fanboyluk yapmaya hiç lüzum yok. Anılı tanırım zaten yalancıktan şarj süresi alıp burada paylaşacak biri değildir.
Resimdeki dalgalanmaları görmemezlikten geldiğini söylemeninde başka şekli :gul:

• Beğen
Tepkiler: kazelburak
The Shadow

The Shadow

Üye
LG G2 bile CM11 ile %30 da 4 saati zor görüyo sen çıkmışsın samsungun hantal sistemiyle 6 saat ekran süresi aldığını gösteriyosun. zaten fotoda telefon kapalıyken şarj olduğu bitmeden çıkarılıp tekrar kullanıldığı belli 6 saat değil 8 saat bile alınır onunla. rastgele olmuş gibi atıyor bi de :ehe
Samsungun o hantal sistemi, senin dediğin cm11 den çok daha az şarj yiyor. Her türlü kanıtlayabilirim bunu.