Yardım S4 mini Stock Rom Olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

ByBobi

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini Stock Rom Olmadı
Merhabalar, ben de s4 mini var ve ben buna root atmıştım sıkıntısız 2-3 ay kullandıktan sonra telefonu kapattım açarken 10 dk de açılıyordu. Bende bunu telefoncu arkadaşa sordum ve orjinal rom yüklemek lazım dedi. Neyse yapmaya çalıştılar pcleri hata vermiş rom yüklerken telefon sadece odin mode da çalışıyordu, bende eve gittim ve kendim S4 mini nin (burdan) orjinal rom'unu bulup kurdum odin ile. Telefonda hiç bir sıkıntı yok ama nedense imei sıfırlandı burdan sonra da telefoncuya verdim ve imei attı. Şimdi telefon çok şükür çalışıyor sıkıntısı yok ama Rom ile birlikte Kleek diye bir program geldi eski den yoktu ve silinmiyor. İçime sinmedi acaba bu rom orjinali değil mi ? Orjinal rom bulup yeniden yüklesem imei gider mi giderse nasıl geri atabilirim. Bide imei ayarlardan baktığımda sacdece 0 gösteriyordu ve arama falan olmuyordu tabi. Yardım ederseniz sevinirim.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
yazılım bilgilerine girin eğer orda resmi yazıyorsa orjinaldir
anladığım kadarıyla telefonunuz kaçak yoksa imei sıfırlanmasının imkanı yok format atmadığınız ve yeniden orjinal rom yüklemediğiniz sürece imei silinmez
imei atmakla ilgili tek bildiğim kullanılmıyan bir telefonun imei numarasını kayıt ettirmen lazım bazı programlar imei buluyor diye biliyorum araştırırsan bulabilirsin o programı

• Beğen
Tepkiler: ByBobi

ByBobi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum orjinal turkcell den alınmıştı kapalı kutu ikinci el hatta arkasında imei de yazıyor. Orjinal rom ama heralde indirdiğim site rom içine yükle di o "kleek" uygulamasını. Ayriyetten durumu resmi yazıyor. Ama işte o sıfır halinde değil yanı zararı yok ama o kleek ne alakaysa?
Birde arkadaşımda da aynı telefon var onun romunu yedekleyip kendime atamaz mıyım ki acaba ? Teşekkür ederim bu arada. :)

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Atabilirsiniz Ya da burdan romunu indirebilirsiniz

ByBobi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum.

Üst Alt