Maalesef ki yukarıda bahsedilen recovery işlemleri yapıldığında çıkan sonuç öyle olmuyor bunu bir çok kez denedim. Net bir açıklama yok ortada bunun hile olduğuna dair, o yüzden benim için normaldir alabilir.Resimdeki dalgalanmaları görmemezlikten geldiğini söylemeninde başka şekli![]()
PekiMaalesef ki yukarıda bahsedilen recovery işlemleri yapıldığında çıkan sonuç öyle olmuyor bunu bir çok kez denedim. Net bir açıklama yok ortada bunun hile olduğuna dair, o yüzden benim için normaldir alabilir.

hahahah o samsung çakması lg de ekran süresini göremiyorlardı demi?Bu konu hala duruyor mu lanFanlar basmış burayı
Çekemiyosunuz abi kabul edin, eğer bu ekran görüntüleri g2 ye ait olsaydı böyle demiycektiniz. Fanboyluk yapmaya hiç lüzum yok. Anılı tanırım zaten yalancıktan şarj süresi alıp burada paylaşacak biri değildir.

Daha da itiraz ediyorlar ya.Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.

İlk defa sana katılıyorumAhahaha, güldürdünüz akşam akşam.![]()
Bilen açıklıyor:
Daha da itiraz ediyorlar ya.![]()
![]()

kötüTabletten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTabletin Bataryası sizce nasıl ?Rootlu Gereksiz Sistem Uygulamalrı Kaldırılmış Paketimin hızı düşük olduğu için greenify indiremeyip titaniumdan dondurulmuş şeylerin olduğu tablet
![]()
Benim note 2 veriyor bu kadar süreyiTabletten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTabletin Bataryası sizce nasıl ?Rootlu Gereksiz Sistem Uygulamalrı Kaldırılmış Paketimin hızı düşük olduğu için greenify indiremeyip titaniumdan dondurulmuş şeylerin olduğu tablet
![]()
senin batarya yıpranmış 2 gün 20 saat sonunda 6s 30dk süre vardı,asphalt gibi büyük oyun oynamadımBenim note 2 veriyor bu kadar süreyi
Ya benim telefon fazla akım cekiyor heralde garantiye gondermistim pil degismisti yine aynı sureyi alıyorumsenin batarya yıpranmış 2 gün 20 saat sonunda 6s 30dk süre vardı,asphalt gibi büyük oyun oynamadım