Püf Noktası S4 inanilmaz batarya süresi (root yok stock % 55 sarj)

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Resimde dalgalanma falan yok sallamayın. Anılı tanıyoruz hiçbir firmanın fanboyu değildir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
Resimdeki dalgalanmaları görmemezlikten geldiğini söylemeninde başka şekli :gul:
Maalesef ki yukarıda bahsedilen recovery işlemleri yapıldığında çıkan sonuç öyle olmuyor bunu bir çok kez denedim. Net bir açıklama yok ortada bunun hile olduğuna dair, o yüzden benim için normaldir alabilir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Maalesef ki yukarıda bahsedilen recovery işlemleri yapıldığında çıkan sonuç öyle olmuyor bunu bir çok kez denedim. Net bir açıklama yok ortada bunun hile olduğuna dair, o yüzden benim için normaldir alabilir.
Peki :gul:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu konu hala duruyor mu lan :d: Fanlar basmış burayı :kotu: Çekemiyosunuz abi kabul edin, eğer bu ekran görüntüleri g2 ye ait olsaydı böyle demiycektiniz. Fanboyluk yapmaya hiç lüzum yok. Anılı tanırım zaten yalancıktan şarj süresi alıp burada paylaşacak biri değildir.
hahahah o samsung çakması lg de ekran süresini göremiyorlardı demi? :gul:

0MG90

0MG90

Üye
Şarja takılmış

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ahahaha, güldürdünüz akşam akşam. :kop2:

Bilen açıklıyor:

Bence gayet güzel cihaz kapatılarak yada *#0228# ile quick reset yapılarak şarja takılmış.Bu resimden sonra inanan olacağını sanmam.

Daha da itiraz ediyorlar ya. :kop2: :d:

• Beğen
Tepkiler: kazelburak, Kontrol ve TheDarkStar7
GlasTes

GlasTes

Üye
Tabletten :)

Tabletin Bataryası sizce nasıl ? :) Rootlu Gereksiz Sistem Uygulamalrı Kaldırılmış Paketimin hızı düşük olduğu için greenify indiremeyip titaniumdan dondurulmuş şeylerin olduğu tablet :D

MaxipmaN

Üye

Tabletin Bataryası sizce nasıl ? :) Rootlu Gereksiz Sistem Uygulamalrı Kaldırılmış Paketimin hızı düşük olduğu için greenify indiremeyip titaniumdan dondurulmuş şeylerin olduğu tablet :D
kötü

sacid589

sacid589

Üye

Benim note 2 veriyor bu kadar süreyi

sacid589

sacid589

Üye
senin batarya yıpranmış 2 gün 20 saat sonunda 6s 30dk süre vardı,asphalt gibi büyük oyun oynamadım
Ya benim telefon fazla akım cekiyor heralde garantiye gondermistim pil degismisti yine aynı sureyi alıyorum

askımm

Üye
normal buuu oranlarr