Uygulama s3'te oyun & uygulama datalarını " ROOTSUZ " hafıza kartına nasıl taşınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
taşınmıyor,yada ben beceremedim :evet:

Yigit315

Yigit315

Üye
root yada rootSuz taşınmıyor ne s3 ne de s 3 mini. taşıyorum diyen varsa resim eklesin root yapma amacın sadece taşımak ise boşuna yapma

Hocam eger dediginiz gibiyse root yapmanin bi geregi yok benim acimdan. Cunku ben sadece hf kartina oyun uygulama yuklemek istedigim icin root yapacakti....

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eger dediginiz gibiyse root yapmanin bi geregi yok benim acimdan. Cunku ben sadece hf kartina oyun uygulama yuklemek istedigim icin root yapacakti....

hiç gerek yok çok gereksiz buluyordum ve halan daha gereksiz buluyorum... :)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Türe

Türe

Üye
Ohooo bendeki 30-35 oldu :ehe

furkey

Üye
count sayısına bizim ülkemizdeki teknik servisler çok bakmıyor sanırım. Zaten genelde direk kullanıcı hatası diye damga vuruyorlar kullanıcı hatası olmasa bile. Ondan çok dert etme :) Ha yok ben illa count bırakmak istemiyorum diyorsan onun da yolu var. Benim count sayım 16 oldu :) Hiç umursamıyorum. Sonuçta insan gibi kullandıktan sonra telefonu telefonun maaşallahı var :) 1.8 ghz de çalışsa bile yanma olmuyorsa daha niye garantilik bir durum olsun ki?

Bence pişman olma ve rom yüklemeye başla :) Değişik, göze hitap eden, performans arttıran, batarya ömrü vaat eden bir sürü rom var. Pişman olmazsın :)

Bu arada app2sd tarzı programları kullanarak sd kartına taşıyabilirsin uygulamalarını :)

s.ileli

s.ileli

Üye
Valla arkadasim iki gun oncesine kadar bende korkuyordum root ve garanti olayindan ama istersen sana en basit root ve unroot yontemini soyleyebilirim konu actim
http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/en-kolay-ve-odinsiz-telefob-root-etmek-770592.html
Konuyu incele ben sahsen dun rootladim rom attim begenmedim tekrsr stock rom yuklefim bu yontemle root olup triangle awsy ile sayaci sifirlayip tekrar unroot ettim cihaz hic garantiden cikmamis gibi suan ama rootlu cihaz durimu normal gozukuyor root olduktan sonra directory bind ile oyun datalarini dosya ismi ve klasorunun ici bos ikizini gostererek tasiysbilirsiniz

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadasim iki gun oncesine kadar bende korkuyordum root ve garanti olayindan ama istersen sana en basit root ve unroot yontemini soyleyebilirim konu actim
http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/en-kolay-ve-odinsiz-telefob-root-etmek-770592.html
Konuyu incele ben sahsen dun rootladim rom attim begenmedim tekrsr stock rom yuklefim bu yontemle root olup triangle awsy ile sayaci sifirlayip tekrar unroot ettim cihaz hic garantiden cikmamis gibi suan ama rootlu cihaz durimu normal gozukuyor root olduktan sonra directory bind ile oyun datalarini dosya ismi ve klasorunun ici bos ikizini gostererek tasiysbilirsiniz

kernel değişiyor mu ? :)

gtos

Üye
hiç riske girme bence rootluyken cihaza bişey olursa gitti telef10

Üst Alt