Uygulama s3'te oyun & uygulama datalarını " ROOTSUZ " hafıza kartına nasıl taşınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
s3'te oyun & uygulama datalarını " ROOTSUZ " hafıza kartına nasıl taşınır ?
dün gece real racing 3'ü indirdim ve sabah bir baktım telefonun hafızası dolmuş :evet: 32GB't Sandisk Class 10 SDHC hafıza kartım var ama bu uygulamaların bir tanesini bile oraya taşıyamadım,sanırım bunun için root gerekiyormuş root atmadan nasıl taşıyabilirim ?

sanırım root yolu gözüküyor yavaştan bize :ehe

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

taylan08

Üye
ben rootsuz olmuyor diye biliyorum eğer rootlarsan directory bind programı ile halledebilirsin sorunu

MrGalaxy

Üye
Bence direk Root yap kardeşim. Sonra indir Titanium Backup'ı. Hem taşımanı yap hem gereksiz sistem şeylerini sil hem de yedekle dosyalarını :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Taşınmaz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu root işleminin garanti kapsamından çıkarması insanı tereddüte sokuyor o olmasa bende gözü kapalı yaparımda 3-4 aylık telefonuda root yapıp durduk yere garanti dışı kalsın istemiyorum :S

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Bu root işleminin garanti kapsamından çıkarması insanı tereddüte sokuyor o olmasa bende gözü kapalı yaparımda 3-4 aylık telefonuda root yapıp durduk yere garanti dışı kalsın istemiyorum :S

unrootla eski haline getirebiliyorsun

furkey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yigit315 ve PriveT
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Korkanin çocuğu olmazmış dostum yap gitsin :)

:ehe,sanırım akşam ben bile yapacağım sebepler arttı :evet:

- - - Eklendi - - -

rootlu iken hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz peki ? :allalla:

- - - Eklendi - - -

Bence direk Root yap kardeşim. Sonra indir Titanium Backup'ı. Hem taşımanı yap hem gereksiz sistem şeylerini sil hem de yedekle dosyalarını :)

imzan bana çok tanıdık geliyor :hmmm :)

- - - Eklendi - - -

rootlu iken peki ? s3 ve note 2 de taşınmıyor diye bir yerde okudum da :evet:

- - - Eklendi - - -

ee o zaman tekrar garanti kapsamına girermi? Rootlu iken cihaza birşey olur o şekilde servise yollarsak riske gerek yok

telefonun bütün parçaları aynı anda mı bozulacak ? :zzz: atıyorum kameran bozuldu at stock romu öyle yolla :oke:

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben riske etmek istemiyorum şu ilerde belki düşünürüm :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serdar_gs
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlısı olsun :D

sağol ;

-Ses Modu
-Yatay Ekran
-SWAP(şimdilik yapmayacağım gibi görünüyor ama)
-uygulamaları hafıza kartına taşıma :evet:
-Overclock ve Downclock
bunlar için rootluyorum :evet:

Yigit315

Yigit315

Üye
sa.
Talip abi ne yaptın denedin mi abi? Nasıl oldu? Bende'de s3 mini var. şimdi bakıyorum önceden uygulamalarda '' sd karta taşı '' yazıyordu ama tıklayamıyorduk root olmadan. şimdi bu meretlerde 4.1.1 gelince bu yazı yok. rootlasak bile nasıl hafıza kartına taşıyacaz onuda çözemedim ya :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
demin rootladım binbir pişman oldum :zzz:

Türe

Türe

Üye
Niye pişman oldun ki :hmmm

Yigit315

Yigit315

Üye
tüh ya. ee haci abi peki uygulamaları veya oyunları hafıza kartına taşıyabiliyormusun ? benim sd kartta /sd/android dosyası bile yok. O yüzden bu cihazlarda sd kartlar bi anlam ifade etmiyor velev ki 64 gb hafıza kartı kullanasın ....

ordoseclorum

Üye
root yada rootSuz taşınmıyor ne s3 ne de s 3 mini. taşıyorum diyen varsa resim eklesin root yapma amacın sadece taşımak ise boşuna yapma

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

Üst Alt