Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömer, root yetkisi alamamış olduğun anlamına geliyor. SüperSU ya da süperuser uygulamalarının çalışırlığını gözden geçir.
Kurfali66
Üye
Ben kullanıyordum lakin memnun değildim dosyaların içini başka uygulamaların datalarıyla dolduruyor idi. Süpersuya baktım onda da bu directory bind özelliği var ama onda da aynı sıkıntı var.
Ben kullanıyordum lakin memnun değildim dosyaların içini başka uygulamaların datalarıyla dolduruyor idi. Süpersuya baktım onda da bu directory bind özelliği var ama onda da aynı sıkıntı var.
Bir yerde hata yapıyor olmalısın. Doğru şekilde uygulandığında hiçbir problem oluşturmuyor.
Vefasız_Alem41
Üye
herşeyi yapıyorum ama oyuna girerken data dosyasını görmüyor ve wifi ile indirmek istediğini söylüyor nasıl.
best1905
Üye
Telefon hafızası bir süre sonra doluyor neden acaba
BurakTura
Üye
Reyiz cok sagol vallahi benim wonder'in hafizasi yok diye ablamin note 2 yi bekliyordum gelicekte oynuycam diye ama bunu bulunca ohh be dedim sonunda most wantef oynayabiliyorum daha hicbirsey istemem ben ya
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Dostlarım adımları doğru şekilde takip edin, yazılım sürümünüz de tabi ki önemli. Ice cream sonrasında desteklemiyor olabilir. Yeni alternatifler bakıyorum. Çalıştırmayan arkadaşlar biraz sabretsin.
ortak42
Üye
jelly beanda desteklemiyormu? ace 2 ye rr3 yukleyecegim data dosyasini indirmiyor hafiza nedeni ile.direkt olarak pc den data dosyasini atsam sonra apk yuklesem calistirirmi?
Serhan
Üye
apk linki konuda yokmu yada ben göremedimandroid obb seçsek olur dimi ?
Toprak38
Üye
Abi ben bişey sorcam. Şimdi ikinci satırda sıkıntım yokta ilk satırda doğru yeri bulamadım sanırım. /sdcard/external_sd/ diye başlıyo satır ama dosyalarıma girdiğimde extSdCard var. programın kendi yazdığı şekilde yaptım kırmızı yandı. Sen mnt/extsdcard diye başlamışsın mnt nedir ben ne yazmalıyım bi yardımcı olurmusun ?
Abi ben bişey sorcam. Şimdi ikinci satırda sıkıntım yokta ilk satırda doğru yeri bulamadım sanırım. /sdcard/external_sd/ diye başlıyo satır ama dosyalarıma girdiğimde extSdCard var. programın kendi yazdığı şekilde yaptım kırmızı yandı. Sen mnt/extsdcard diye başlamışsın mnt nedir ben ne yazmalıyım bi yardımcı olurmusun ?
Dostum, sen hafıza kartını nerde görüyorsan orayı yazmalısın. Bende ana dizinde bulunduğu için mnt yazdım. Sende eğer eski bir telefon varsa external_sd yazıyordur ve Sdcard içindedir. Programın onu bulabileceği bağlantı yolunu yazmalısın.
Suyaka
Üye
Konu Sahibi
Sende de extSdCard yazıyorsa benimle aynı şeyi yaz dene.
Toprak38
Üye
Bende Ace2 var dosyalarima girdigimde sdcard var telefon hafizasi birde extsdcard var kafiza karti. Dedigini denerim tesekkurler.
Dostum, sen hafıza kartını nerde görüyorsan orayı yazmalısın. Bende ana dizinde bulunduğu için mnt yazdım. Sende eğer eski bir telefon varsa external_sd yazıyordur ve Sdcard içindedir. Programın onu bulabileceği bağlantı yolunu yazmalısın.