Oyun Oyun Datalarını Hafıza Kartındayken Çalıştırmak - DirectoryBind ( Root Gerekli )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Kurfali66

Üye
Ben kullanıyordum lakin memnun değildim dosyaların içini başka uygulamaların datalarıyla dolduruyor idi. Süpersuya baktım onda da bu directory bind özelliği var ama onda da aynı sıkıntı var.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanıyordum lakin memnun değildim dosyaların içini başka uygulamaların datalarıyla dolduruyor idi. Süpersuya baktım onda da bu directory bind özelliği var ama onda da aynı sıkıntı var.

Bir yerde hata yapıyor olmalısın. Doğru şekilde uygulandığında hiçbir problem oluşturmuyor.

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
herşeyi yapıyorum ama oyuna girerken data dosyasını görmüyor ve wifi ile indirmek istediğini söylüyor nasıl.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
best1905

best1905

Üye
Telefon hafızası bir süre sonra doluyor neden acaba

BurakTura

BurakTura

Üye
Reyiz cok sagol vallahi :D benim wonder'in hafizasi yok diye ablamin note 2 yi bekliyordum gelicekte oynuycam diye ama bunu bulunca ohh be dedim :D sonunda most wantef oynayabiliyorum daha hicbirsey istemem ben ya :D

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Dostlarım adımları doğru şekilde takip edin, yazılım sürümünüz de tabi ki önemli. Ice cream sonrasında desteklemiyor olabilir. Yeni alternatifler bakıyorum. Çalıştırmayan arkadaşlar biraz sabretsin.

ortak42

ortak42

Üye
jelly beanda desteklemiyormu? ace 2 ye rr3 yukleyecegim data dosyasini indirmiyor hafiza nedeni ile.direkt olarak pc den data dosyasini atsam sonra apk yuklesem calistirirmi?

Serhan

Serhan

Üye
apk linki konuda yokmu yada ben göremedimandroid obb seçsek olur dimi ?

Toprak38

Üye
Abi ben bişey sorcam. Şimdi ikinci satırda sıkıntım yokta ilk satırda doğru yeri bulamadım sanırım. /sdcard/external_sd/ diye başlıyo satır ama dosyalarıma girdiğimde extSdCard var. programın kendi yazdığı şekilde yaptım kırmızı yandı. Sen mnt/extsdcard diye başlamışsın mnt nedir ben ne yazmalıyım bi yardımcı olurmusun ?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben bişey sorcam. Şimdi ikinci satırda sıkıntım yokta ilk satırda doğru yeri bulamadım sanırım. /sdcard/external_sd/ diye başlıyo satır ama dosyalarıma girdiğimde extSdCard var. programın kendi yazdığı şekilde yaptım kırmızı yandı. Sen mnt/extsdcard diye başlamışsın mnt nedir ben ne yazmalıyım bi yardımcı olurmusun ?
Dostum, sen hafıza kartını nerde görüyorsan orayı yazmalısın. Bende ana dizinde bulunduğu için mnt yazdım. Sende eğer eski bir telefon varsa external_sd yazıyordur ve Sdcard içindedir. Programın onu bulabileceği bağlantı yolunu yazmalısın. :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Sende de extSdCard yazıyorsa benimle aynı şeyi yaz dene.

Toprak38

Üye
Bende Ace2 var dosyalarima girdigimde sdcard var telefon hafizasi birde extsdcard var kafiza karti. Dedigini denerim tesekkurler.
Dostum, sen hafıza kartını nerde görüyorsan orayı yazmalısın. Bende ana dizinde bulunduğu için mnt yazdım. Sende eğer eski bir telefon varsa external_sd yazıyordur ve Sdcard içindedir. Programın onu bulabileceği bağlantı yolunu yazmalısın. :)
Dediklerini denedim hertürlü o disket kırmızı yanıyor...

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş ben yazan her şeyi yaptım ama taşıdığım dosyanın içi boş gösteriyo oyuna girincede download yapmamı istiyo yardım eder misin

wolf_34

Üye
Jb desteklemiyor

Üst Alt