Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Suan bu rom fazla kullanisli degil en fazla ozelligi olan virginty v12 kullanmanizi tavsiye ederim bugun oglen yukledim gayet iyi durumda
Hocam sen bi fusionkat rom iyi diyorsun bi virginity iyi diyorsun anlamadim ben bu işi. Chessdroid yuklucem bende.

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar chessdroid yükledimde klavye hoşuma gitmedi biri bana xpreia klavyesinin linkini atabilirmi acaba

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Sarj nasil gidiyor ? Pil i screen alip atsana

karasubasi

karasubasi

Üye
Sarj nasil gidiyor ? Pil i screen alip atsana
Daha yeni yükledim denemedim deneyince atarım kardes biraz sonra sarj 100 olsun full netten cikmicam mesajlasma mobil veri aktif olarak kullancam atarim resmi ... yav bu klavyede bazi karakterleri yazarken basili tutmak zorunda kalıyorum onuda sevmiyorum xperia klavyeyi nerde bulurum flaslayacam

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Normal google playde bul yukle varsa :) bu kadar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Hocam sen foto atarsin ona gore yuklucem romu

karasubasi

karasubasi

Üye
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Tamam saolasin :)

karasubasi

karasubasi

Üye
Kardes tarayici farkindan mi bilmiyorum resim ekleyemedim ama yazi olarak yazayim kusura bakmazsan... 1 saat 7 dakika kullanimdaydi bunun 35 dakikasi telefon görüsmesi kalan zamanda tel bostaydi herangi bisey yapmadim sarj yüzde 82 bana iyi gibi geldi zaten yuzde 90 a kisa zamanda iniyor bilirsin

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Kardes tarayici farkindan mi bilmiyorum resim ekleyemedim ama yazi olarak yazayim kusura bakmazsan... 1 saat 7 dakika kullanimdaydi bunun 35 dakikasi telefon görüsmesi kalan zamanda tel bostaydi herangi bisey yapmadim sarj yüzde 82 bana iyi gibi geldi zaten yuzde 90 a kisa zamanda iniyor bilirsin
Benim stock romda full bos kullandim test icin.10 saatte %8 indi %92 kaldi.
Hocam romu yuklerken roota falan gerek yok dimi.direk cwm yukleyip flasliyormuyuz ?

karasubasi

karasubasi

Üye
Benim stock romda fu ll bos kullandim test icin.10 saatte %8 indi %92 kaldi.
Hocam romu yuklerken rooimi.direk cwm yukleyip flasliyormuyuz ?
Rom zaten rootlu kardeşim ama cwm yi rootsuz nasıl flaslayacan ki odinle olur sanırım ben programla flaslıyodum o da root yetkisi istiyodu odinde öyle bi sıkıntı yok sanırım bildiğim bu kardeş pek profosyonel değilim ben rootladım cwm yükledim önüme gelen romu yüklüyorum işteHa bide kardeş benim batarya pek sağlıklı olmayabilir onu da belirteyim önceden virginv8 den acaip şarj performansı alıyodum rom yükle sil yükle sil dengesini bozdum galiba aynı romu yüklesemde eski performansı aldığım söylenemez...

yavuz14

yavuz14

Üye
Bataryanızın şişip şişmediğini kontrol edin ondan dolayı verim alamıyor olabilirsiniz. Benim batarya şişmiş batarya pert olmuş anlıyacağınız şuan batarya yüzde doksandayken birden yüzde onlara kadar düşüyor.

Çözüm: Yepisyeni bir batarya almak :hehe::oha2::tşk:

karasubasi

karasubasi

Üye
Bataryanızın şişip şişmediğini kontrol edin ondan dolayı verim alamıyor olabilirsiniz. Benim batarya şişmiş batarya pert olmuş anlıyacağınız şuan batarya yüzde doksandayken birden yüzde onlara kadar düşüyor.

Çözüm: Yepisyeni bir batarya almak :hehe::oha2::tşk:
Aynen bu rom yükleme bataryayı mahvetti gece 70 faiandı sabah 7 ye düşmüş iyice gitmiş :)İnternette bataryalara bakıyorumda orjinal falan yazıyor ama güvenemiyorum tavsiye edeceğiniz bi site falan varmı arkadaşlar güvenilir ? Çakma bataryayı bana gagalamasınlar sonra

yavuz14

yavuz14

Üye
Samsung store lara bak orjinal bataryalar genellikle 50 TL nin altında bulunmaz

karasubasi

karasubasi

Üye
Aldım bi tane kötü batarya 25 tl ye :) 1200 ma ama iyi gidiyor gibi

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Rom zaten rootlu kardeşim ama cwm yi rootsuz nasıl flaslayacan ki odinle olur sanırım ben programla flaslıyodum o da root yetkisi istiyodu odinde öyle bi sıkıntı yok sanırım bildiğim bu kardeş pek profosyonel değilim ben rootladım cwm yükledim
önüme gelen romu yüklüyorum işteHa bide kardeş benim batarya pek sağlıklı olmayabilir onu da belirteyim önceden virginv8 den acaip şarj performansı alıyodum rom yükle sil yükle sil dengesini bozdum galiba aynı romu yüklesemde eski performansı aldığım söylenemez...
Aynen odinle yukleyecegim cwmyi dokunmatik cwm.
Bende 1 ay once falan degistim.bekleme modunda sarj super gidiyor.ama yarim saat oynayinca %7-10 falan düşüyor
Chessdroidde o kadar dedim yapan arkadasa 4.2.2 statusbar koysun diye koymadi sirf statusbar icin yukluyorum su romu :) son uygulamalar bölümü koymuş oraya ne isime yaricak o benim.

yavuz14

yavuz14

Üye
bende almıştım zamanında bir tane Nokia 5800 vardı ona iki günde pertledi 25 tl ye almıştım yan sanayi daha sonra orjinal buldum 50 tl ye bi yerden sonra bu telefonu aldım. O telefonum duruyor halen çalışıyor şuan üzerinde onun özel yazılımı var kız kardeşim kullanıyor.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Bendede 5800 var. Icinde independent v7 diye bir yazilim var.suanlik müzik telefonu olarak kullaniyorum.yadigar oldu bee

Üst Alt