Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

suprensi

suprensi

Üye
OTG desteği varmı?

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
4.3 degıl buildpropu deışmış sadece rom 4.1.2

ykpknl

ykpknl

Üye
Yaa system ui ilee paneli biz degistirmezmiyiz ?? Roma zarar verirmi system ui yi dgstrmek ?

• Beğen
Tepkiler: theeternal

ozxertili

Üye
romda ota desteği veya rom atmadan güncelleme mevcut mu aceba

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
ota yok gallıba

meymenetli

Üye
yok atkadaşım..

walla millet beğeniyoda bana çok hantal geldi bu rom.

stok kullanmak daha mantıklı bunu kullanacağıma..
OTG desteği varmı?
yok arkadasım s3 mini için tek otg desteği şuan nowafusion un yaptıgı cm11 de var. başka hiç bir yerde görmedim ben desteklediğini. destekliyor dedikleri romuda denedim hakikaten destekliyor. kabloyla flash belleği bağladım dosyalarımı gördum film izledim vs. mause bağladım ekranda bir tane imleç çıktı mause gibi. süper oluyo ama yinede biraz daha geliştirilmesi lazım tabi..

• Beğen
Tepkiler: verynice
joker.lg

joker.lg

Üye
Yardımcı olacak biri var mi v3 için ??

hasim38

hasim38

Üye
yok atkadaşım..

walla millet beğeniyoda bana çok hantal geldi bu rom.

stok kullanmak daha mantıklı bunu kullanacağıma..
yok arkadasım s3 mini için tek otg desteği şuan nowafusion un yaptıgı cm11 de var. başka hiç bir yerde görmedim ben desteklediğini. destekliyor dedikleri romuda denedim hakikaten destekliyor. kabloyla flash belleği bağladım dosyalarımı gördum film izledim vs. mause bağladım ekranda bir tane imleç çıktı mause gibi. süper oluyo ama yinede biraz daha geliştirilmesi lazım tabi..

Forever stock :)

Son düzenleme:
cutyleader

cutyleader

Üye
ChessDroid OTG desteği mevcut şarj süper hız süper ayrıca facebook sayfasından görüşlerini bildirenlerin onayları desteklenirse o özellik ekleniyor roma harika bişey

meymenetli

Üye
ChessDroid OTG desteği mevcut şarj süper hız süper ayrıca facebook sayfasından görüşlerini bildirenlerin onayları desteklenirse o özellik ekleniyor roma harika bişey
otg desteği mevcutmu hakkaten. stok romlarda bunu yapabilen olmadı daha bu telefon için..

cutyleader

cutyleader

Üye
Linke çevirmekle uğraşılmasa ekran görüntüsü atardım otg desteğini göstermek için :D gayet süper saten sıkıntın varsada face sayfası var yapımcısı türk oylama yapıor millet ne isterse ona göre ekliyo

meymenetli

Üye
ota ile otg yi karıştırmıyoruz dimi :D

tunc-01

tunc-01

Üye
hayır

evetya da bende oyle oldu :D s4 grı klavye yapmak ısteyenler konuya ekledım
bende hiç donma vs. olmadı kapanmadı ama swap derken kaydırarak yazmamı dıyorsunuzrom I8190L I8190N(sorunlu biraz)I8190 modelleri var
s4 gri klavye nasıl yapacam konunun neresinde link

meymenetli

Üye
aaa siz otg dionuz bende mal gibi ota okuyom pardon siz haklısınız :D ota var bunda :)
bende demek için sıfırdan kurdum.. :d

kabloyu taktım...
yok
seytan durttu cm yukledim.
aynı kabloyu yine taktım baktım çalışıyo..
şimdi yorum atmaya geliyodumm :D

cutyleader

cutyleader

Üye
şimdi cm11 nasıl olmuş baya güzelmi ekran geçişlerinde kasma varmı bide şu rehber işi nasıl oldu artık simkartı i görüyomu rehber ?

yavuz14

yavuz14

Üye
Cm 11 görmez abicim şunu anlayın ya

Üst Alt