bılmem ben bunu kullanmıyorum chessdroiddeyimYaa system ui ilee paneli biz degistirmezmiyiz ?? Roma zarar verirmi system ui yi dgstrmek ?
Yaww onun icin soracaktm zaten yanlis yere yazdmbılmem ben bunu kullanmıyorum chessdroiddeyim

Evet zarari olur chessdroidde burdan da cvp verimYaa system ui ilee paneli biz degistirmezmiyiz ?? Roma zarar verirmi system ui yi dgstrmek ?

yok atkadaşım..ota yok gallıba
yok arkadasım s3 mini için tek otg desteği şuan nowafusion un yaptıgı cm11 de var. başka hiç bir yerde görmedim ben desteklediğini. destekliyor dedikleri romuda denedim hakikaten destekliyor. kabloyla flash belleği bağladım dosyalarımı gördum film izledim vs. mause bağladım ekranda bir tane imleç çıktı mause gibi. süper oluyo ama yinede biraz daha geliştirilmesi lazım tabi..OTG desteği varmı?
yok atkadaşım..
walla millet beğeniyoda bana çok hantal geldi bu rom.
stok kullanmak daha mantıklı bunu kullanacağıma..
yok arkadasım s3 mini için tek otg desteği şuan nowafusion un yaptıgı cm11 de var. başka hiç bir yerde görmedim ben desteklediğini. destekliyor dedikleri romuda denedim hakikaten destekliyor. kabloyla flash belleği bağladım dosyalarımı gördum film izledim vs. mause bağladım ekranda bir tane imleç çıktı mause gibi. süper oluyo ama yinede biraz daha geliştirilmesi lazım tabi..

otg desteği mevcutmu hakkaten. stok romlarda bunu yapabilen olmadı daha bu telefon için..ChessDroid OTG desteği mevcut şarj süper hız süper ayrıca facebook sayfasından görüşlerini bildirenlerin onayları desteklenirse o özellik ekleniyor roma harika bişey
s4 gri klavye nasıl yapacam konunun neresinde linkhayır
evetya da bende oyle oldus4 grı klavye yapmak ısteyenler konuya ekledım
bende hiç donma vs. olmadı kapanmadı ama swap derken kaydırarak yazmamı dıyorsunuzrom I8190L I8190N(sorunlu biraz)I8190 modelleri var
aaa siz otg dionuz bende mal gibi ota okuyom pardon siz haklısınızota ile otg yi karıştırmıyoruz dimi![]()
ota var bunda 
bende demek için sıfırdan kurdum.. :daaa siz otg dionuz bende mal gibi ota okuyom pardon siz haklısınızota var bunda
![]()